My Go-To Makeup

     Cred ca am mai facut eu o postare similara,dar m-am gandit sa va arat cum m-am machiat eu... in ultimele 3 saptamani si in final cred ca ramane machiajul de zi care ma reprezinta cel mai bine din punctul meu de vedere.Bine saptamanile alea dinaintea gripei care dureaza de doua saptamani...
    Dar sa trecem la cosmetice,sa nu ne raportam doar  la starea vremea  (mea) ploioasa.



Deviza "Less is more" cred ca e cea mai potrivita in ceea ce ma priveste pe mine,mai ales ca nu am tenul atat de curat pe cat mi l-as fi dorit...


O sa va arat ce produse folosesc cel mai des,cel putin pentru machiajul de zi:

1– NARS Sheer Glow Foundation - nuanta Medium2 Santa Fe - ramane in topul preferintelor mele acest fond de ten,desi nu e nici pe departe budget friendly.
2 – Milani Face Powder (shade  03 Medium): Pur si simplu imi place aceasta pudra atat de mult! Nu-mi vine sa cred ca la pretul pe care il are... face treaba atat de minunata!
3 – Face Form Sleek Make Up:  -Iluminator,blush ul Rose Gold si bronzer intr-o nuanta in sfarsit deschisa!Nuanta acestui blush imi place tare mult,inevitabil ma simt sexy cand am pometii "pudrati" cu aceasta nuanta de blush! Ironia face ca in pozele in care le voi atasa sa port  alte nuante de blush,de la alt brand: Artdeco (nr 20 un roz "prafuit" si nr 09 care e un piersiciu discret si superb- )
4 – Estee Lauder Concealer in 02 Light Medium: Am cearcane.Si nu ca un om normal,ci ganditi-va la un om care lucreaza in ture de .. 8 ani.Mda.In curand o sa o dau si in insomnii mai lungi si mai dese decat am deja.
5-Fard MAC Style Influencer- un trio cu nuante superbe,dar favorita mea e nuanta aceea de taupe- maro.E pur si simplu speciala!Nu stiu daca il veti mai gasi disponibil acest trio,a fost in colectia MAC In the Groove Collection

6 – Avon SuperShock gel eyeliner- am trei nuante ,dar blackberry e favorita mea! Oficial il declar creionul de ochi cel mai bun la pretul si calitatea pe care o are.
7 – MUFE - waterproof eyebrow corrector - nuanta 2- produsul asta provoaca dependenta!
8 – MAC Blacktrack –e incredibil cat de mult mi l-am dorit si acum ma tot minunez ca il am :D
9 – Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (nu apare in poza): Clar trebuie primer la orice machiaj.Am realizat ca nu suport primerul pentru ten,pentru ca ar contine destul de mult silicon,dar nu e nimic pentru asta s-au inventat pudrele :D
10 – NYX matte lipstick cream :Nu mai dezvolt prea mult parerea in cazul acestui produs decat ca am devenit dependenta de el.Am cumparat pana acum.. 3 tuburi de aceeasi nuanta: Milan.Deci da,creeaza dependenta atat nuanta cat si textura acelui lipgloss-lipstick!
11 – Too Faced Chocolate Soleil (nu apare in foto): Bronzerul meu favorit fara doar si poate.Se consuma atat de greu,ca daca m-as stradui cred ca l-as folosi pana la pensie!(asta daca nu ar expira niciodata,bineinteles)
12 – Bioderma Atoderm -stick ul meu de buze hidratant favorit!
13 – Rimel Seventeen  The Stylist Waterproof (shade 01 black): Ador mascara asta,culoarea,aplicarea,pensula si a fost la un pret "de nimic" avand in vedere ca aici,ca sa cumperi o mascara trebuie sa aloci de la 12 euro in sus si apoi sa dai cu ea de pereti "de buna ce e".
14 – Trusa Urban Decay Naked - o am pe prima,nu pe cea de-a doua aparuta,dar nici nu mi pare rau,pentru ca prima e preferata mea. E trusa mea favorita de make up,cand vine vorba de farduri clar e prima optiune care imi licareste in minte.Stiti,nuanta Naked e destul de "epuizata" deci sper din suflet sa nu raman prea curand fara ea :)) Imi place trusa asta si pentru simplul fapt ca pti face atat machiaje nude cat si machiaje de seara cu ea.
15.Inglot Eye Shadow Matte nuanta 344-un taupe superb!
16.Lipgloss Gabriela Salvete  nuanta 02- e ultima mea descoperire in materie de lipglossuri,e ieftin si nuanta e superba :D









Pensulele pe care le folosesc cel mai des ar fi urmatoarele:
  • Real Techniques -buffing brush - pentru pudra 
  • Real Rechniques - contour blush- pensula mea favorita de blush fara doar si poate!
  • Sigma Duo fibre F50 
  • Sigma  F80 
  • MAC 217
  • MAC 210
  • MAC 263
  • Essence pensula pentru eyeliner
Va place machiajul? Aveti produse preferate ,pe care le utilizati zilnic din listuta mea sau poate altele de recomandat?

Pupici,
 Andreea

Outfit: Business Class &Sammydress bag

     Tinuta pe care vreau sa va arat astazi e una  mai business si sper sa va placa.Poate s-ar fi potrivit alta poseta,dar nu am vrut sa apelez la clasica geanta neagra/maro si am preferat gentuta de la Sammydress.



Voi ce spuneti de poseta?









Chiar imi place mult aceasta gentuta de un roz pal cu acele zorzonele si materialul din care e facuta geanta e unul moale.Fermoarele se pare ca sunt rezistente,am tot purtat gentuta de la Sammy Dress de cand am primit-o,ori de cate ori am avut ocazia.Iar pretul ei e mai mult decat decent zic eu.














Esarfa Orsay am luat-o recent la un super pret: 5 euro.


 ...iar gentuta chiar e incapatoare! Si da, recunosc ca vreau sa va arat si noul meu portofel primit la achizitionarea parfumului :D












I wore/Am purtat:


  • Fusta/Skirt : Promod
  • Esarfa/Scarf : Orsay
  • Geanta/ Bag  Sammy Dress (click here)
  • Tricou/T-shirt  Promod
  • Pantofi/Shoes: Deichmann
  • Cercei/Earrings  Orsay
  • Blazer Bershka
Si putin din machiajul meu :)



Pe cei de la  Sammy Dress ii puteti gasi si pe Facebook,fan page-ul lor este acesta:  http://www.facebook.com/SammyDress?fref=ts

Va place tinuta mea?

Va pup,
Andreea

Reviews &swatches: Myface Cosmetics products

 O sa fac un review colectiv la cateva produse  My face cosmetics,sa va spun parerea mea despre fiecare in parte.


        


Blingtone Eyeshadows Myface Cosmetics



  • eu detin nuanta "purple haze" dar  mai sunt inca... 14 nuante disponibile.Sunt curioasa cum e si nuanta "tequila sunrise",nuantele de farduri au niste denumiri superbe!
  • "purple haze" e o nuanta de mov cu putin sclipici.. si daca aparent pare prea sclipicios... aflati ca nu e! Clar nu e un fard pe care il puteti folosi ziua,dar pentru un machiaj de seara efectul de spectaculos e 100% garantat!
  • ce spun ei "For best results, apply blingtones with your finger. Simply swipe your finger across the blingtone, then across your eyelid. Layer colour for a more intense finish." - well intr-adevar e tare pigmentat acest fard,dar putem sa il aplicam cu o pensula,nu? ;)
  •  fardul e cremos,se aplica usor cu pensula,da un efect de glamour.
  • produsul expira la 36 luni de la deschiderea lui.
  • Ingredientele acestui produs: BLINGTONE SINGLE EYESHADOW
  • INGREDIENTS: CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TALC, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, HYDROGENATED CASTOR OIL HYDROXYSTEARATE, SOYBEAN GLYCERIDES, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES, TIN OXIDE, CHLORPHENESIN, SILICA, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, ASCORBYL PALMITATE (+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77742, CI 77510, CI 75470, CI 77288, CI 77289, CI 19140, CI 42090, CI 77000)

     
  • Aici puteti sa vedeti toate nuantele disponibile.



    SILK SCREEN EYE ART Myface Cosmetics

  •  eu am paleta "pop culture" ( un duo cu o nuanta de vernil superba si o nuanta de albastru la fel de frumoasa) dar mai este disponibil in alte trei palete:" siren","eye-conic" si
    "
    fame".
  • fardurile sunt pigmentate si cremoase,rezistente si fara primer 3-4 ore de la aplicarea lui
  • imi place ambalajul acestui produs,chiar mi se pare interesant 
  • paleta contine 2,2 grame de fard si produsul expira la 30 luni de la deschiderea lui.
  • ingredientele fardurilor: INGREDIENTS: TALC, MICA, ISONONYL ISONONANOATE, CALCIUM STEARATE, ZEA MAYS STARCH, DIMETHICONE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, ZEOLITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SORBIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, BUTYLPARABEN, TRIMETHYLSILOXISILICATE, BHT (+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77742, CI 77510, CI 75470, CI 77288, CI 77289, CI 19140, CI 42090).



















Puteti vedea toate paletele disponibile si combinatiile de culori aici







Slinky Liquid Liners
Myface Cosmetics


  • eu detin nuanta "paint it black" dar se mai afla disponibil si in alte nuante.
  • contine 2,5 ml si poate fi utilizat timp de 9 luni de la deschiderea produsului
  • descrierea scurta a producatorului a acestui produs e "A rich, true matte black." deci da,sunt de acord! E negrul cel mai mat cu putinta!
  • nu e waterproof dar nici nu se lauda cu asta,totusi rezista binisor chiar si fara primer,nu se intinde.
  • Ingredientele acestui produs: NGREDIENTS: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PULLULAN, DISODIUM COCO-GLUCOSIDE CITRATE, HECTORITE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE (+/- IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), MICA (CI 77019), TITANIUM OXIDE (CI 77891), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CARMINE (CI 75470) )










Alte nuante disponibile pentru acest liquid liner puteti sa le vedeti pe site ul producatorului




LIL' BLING  CHROME NAIL POLISH  Myface Cosmetics


  • pot sa zic ca e singurul produs dintre toate produsele Myface cosmetics incercate care nu e pe placul meu,adica oja e prea metalica pentru gustul meu.Nuanta pe care o am e "purple haze" ,o nuanta frumoasa de altfel,dar aparent nu mi plac ojele chrome...
  • oja are 15 ml si se poate folosi timp de 36 luni de la deschiderea ei;fabricata in UK
  • am folosit o o singura data si a rezistat cam 2 zile fara base coat si top coat;pe unghiile mele oricum nu rezista vreo oja mai mult de 2-3 zile oricum..
  • oja se aplica in strat uniform si se usuca relativ repede
  •  se afla disponibila in alte 14 nuante si daca nu ma insel sunt fix nuantele similare cu fardul mono Blingtone Eyeshadows Myface Cosmetics de care v-am vorbit la inceputul acestei postari.
  • Ingredientele acestei oje: INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, AMYL ACETATE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ETHYL TOSYLAMIDE, CAMPHOR, STEARALKONIUM HECTORITE, DIACETONE ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID, CITRIC ACID, DIMETHICONE (+/- CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 15880, CI 73360, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77000, CI 77163, CI 77266, CI 42090, CI 60725, CI 47000, MICA, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ALUMINA, TIN OXIDE)


Nuantele de oja chrome le puteti vizualiza chiar aici.



Un aspect ce mi s-a parut interesant la aceste produse este,ca mono-ul de care v-am vorbit prima data e made in Italy,paleta duo  e made in USA,iar SlINKy matte liquid liner e made in Germany ;)

Per total imi plac produsele Myface Cosmetics ,cu exceptie ojei pentru ca am se pare o problema cu ojele chrome.Daca va mai amintiti v-am relatat parerea mea despre Myface Cosmetics MYX Foundation aici,in aceasta postare.

    Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile lor puteti sa dati "Like" paginii lor pe facebook: http://www.facebook.com/#!/myfacecosmetics?fref=ts

  Va tenteaza vreunul dintre produsele prezentate de mine?

Si pentru ca tot se apropie Halloween-ul ,cateva noutati de la Romwe:

Halloween is coming !
 

Both best sellers and new pieces are on sale, saving  up to 60%!
AND… $20 OFF for orders over $100.  Use Code:  halloween20.  Offer effective from October 26th through November 1st. Here is the preview link:  http://www.romwe.com/Happy-Halloween-Sale-c-182.html




Weekend cat mai placut girls! :*


Pupici,

Andreea

Mic sondaj :)

  Am nevoie putin de ajutorul vostru si m-am gandit ca nu ar fi rau sa fac un mic sondaj.Ce ati alege intre aceste piese vestimentare/de incaltaminte?

1.Leather Lycra Flat Knee High Boots Black
http://www.sheinside.com/Leather-Lycra-Flat-Knee-High-Boots-Black-p-79918-cat-1748.html#goods_description_top


2.Black Point Toe Low Heel Lace Up Leather Flat
http://www.sheinside.com/Black-Point-Toe-Low-Heel-Lace-Up-Leather-Flat-p-97593-cat-1771.html


3.Suede Lycra Flat Knee High Boots Black
http://www.sheinside.com/Suede-Lycra-Flat-Knee-High-Boots-Black-p-79917-cat-1748.html


4.Grey Lapel Long Sleeve Zipper Shoulder Pads Suit
http://www.sheinside.com/Grey-Lapel-Long-Sleeve-Zipper-Shoulder-Pads-Suit-p-100220-cat-1739.html



5.Blue Notch Lapel Long Sleeve Pockets Suit
http://www.sheinside.com/Blue-Notch-Lapel-Long-Sleeve-Pockets-Suit-p-99568-cat-1739.html



6.Black Hooded Sleeveless Zipper Pocket Vest
http://www.sheinside.com/Black-Hooded-Sleeveless-Zipper-Pocket-Vest-p-98763-cat-1735.html

Voi care dintre acestea ati alege? Doua dintre ele adica. Va pup si va multumes in avans pentru raspunsurile voastre!

Eu oscilez intre 2,3,5 si 6 mai mult.

Pupici,
Andreea

Favoritele lunii... septembrie!

  Stiu,deja e cam tarzior pentru "favoritele lunii" dar avand in vedere ca luna trecuta am sarit peste postarea cu favoritele,luna asta am simtit nevoia de a imi exprima favoritele intr-o postare :)) Nu de alta dar am descoperit cateva produse care imi sunt tare dragi!






NYX Soft Matte lip cream Istanbul (click aici)


  • Fond de ten NARS sheer glow- nimic de obiectat,ramane fondul meu de ten preferat cu mentiunea " e lejer si nu e comedogenic!" Yay!
  • Face Form Sleek Make up: iluminator,blush ul Rose Gold si o nuanta de bronzer light ,o trusa perfecta,sincer!
  • Creion dermatograf Avon Super Shock - ei bine au devenit creioanele mele favorite de ochi! Rezistente,cremoase si perfecte! Multumesc Simo ca mi-ai spus de ele :D
  • MAC Blacktrack - era imposibil sa nu fie catalogat aici,la favorite,la cat de mult imi place nu?
  • NYX soft matte lip cream- desi detin si nuanta Istanbul, "Milan" ramane favorita mea! Vedeti toate nuantele disponibile aici.

  • Essence eye base Colour Arts - noul meu primer favorit de ochi ;) La tubulet,mai igienic decat celalalt si parca mai bun! ;)
  • MUFE crema nuantatoare pentru sprancene- am devenit dependenta de el de cand l-am achizitionat.
  • Trusa trio Inglot- recunosc ca nu le am folosit pe toate,dar nuanta aceea de taupe,e my fav! :X  Nu as fi zis ca ma voi indragosti atat de mult de fardurile Inglot :)
  • Oja Wet'n Wild Everybody loves Redmond - nu stiu daca din cauza culorii sau nu.. dar oficial o declar oja cea mai rezistenta! Pentru ca pe unghiile mele aparent nu rezista mai nimic... 3 zile intacta apoi se "ciobeste" la varfuri! 





NYX soft matte lip cream Istanbul  & Milan (de la stanga la dreapta) - click aici.


  • Ruj Oriflame nunata Vintage Rose- nu e rezistent el ca si ruj,dar e cremos si imi place mult nuanta!
  • Am ramas fidela demachiantului bifazic pentru ochi de la Yves Rocher. ;)
  •  Oja Catrice Steel my soul 905- e un moviu-gri cu putin sclipicel ,cum sa nu iubesti nuanta asta? 
  • Paula's Choice Skin Balancing Moisture Gel - ador crema asta,e crema ideala pentru tenul mixt din punctul meu de vedere,pacat ca mai am putin si mi se termina tubul,dar m-a tinut fix un an ;) Am de gand sa mai imi cumpar inca 2 -3 produse Paula's Choice din gama balancing,pentru ca aparent mi se potriveste mult mai bine decat cea Resist .











  • Imi permit sa mai adaug aici doua produse care desi le am avut ca si mostre,le am folosit in ultimele 3 sapt aproape zilnic (pentru ca m-am aprovizionat cu mostre o gramada ),ambele sunt tot de la Paula's Choice: Skin Balancing Super Antioxidant  Concentrate Serum (un super serum,intra rapid in piele si imi lasa o piele catifelata de bebelus :D ) si  Skin Perfecting 1%BHA gel (am gasit in sfarsit exfoliantul care sa il vad si eu ultil,sa vad rolul exfoliantului!)
  • Si nu cel din urma produs,lotiunea pentru unghii cu vitamina B5 de la Farmec care din pacate isi face efectul doar atata timp cat e folosita.
Adăugaţi o legendă










Si gata cu "romanul".Voi ce produse ati descoperit luna trecuta si v-au placut?

Si sa va arat si ce set dragut pentru buze mi-am luat de la MUFE,la un super pret: 75 ron. Da,era deja redus,apoi am mai prins un cupon de 20% reducere la Sephora. Yay! Nu pot sa zic ca sunt foarte incantata de calitatea rujului sau a creionului care se lauda ca ar fi rezistent la transfer,dar la asemenea pret nu am putut rezista tentatiei :D Si mda, aparent cei de la Sephora nu pot oferi o amarata de mostra dupa ce ai achizitionat de la ei in valoare de 120 euro ;) De ce? Pentru ca vai dle probabil domnita a considerat  ca daca am folosit acel cupon de 20% reducere...  mi-am "pierdut" drepturile la bruma de atentie din partea ei...





Apropo de cosmetice, paletele Ultra Mattes Darks & Brights de la Sleek sunt din nou pe stoc aici! ;)

Sleek Make Up Ultra Mattes Darks &Brights (click aici)


And don't forget to  check out the new Romwe offer




You can get a 15% (or even 20%) discount for orders over $60.
This is only for our hottest items, in limited supply!!
Take a look in the “best seller” category on romwe.com.
First come, first serve!  Items may sell out very soon.  No restock!
Code:  best15%
Valid October 16th through 21st.  Only applies to items in the “best seller” category.



Pupici,
Andreea

Supercounters