Va multumesc! ♥

    In primul rand va multumesc ca ma cititi,ca uneori imi lasati comentarii,ca datorita voua,celor care cititi acest blog  dupa aproape 4 ani de existenta (a blogului evident ),acest blog inca e "up" :) Si in ciuda faptului ca  nu sunt mereu prezenta in mediul online,am chiar 300 -350 vizitatori unici/zi  (cand nu postez) chiar daca nu postez nimic 5 zile consecutiv cum s-a cam intamplat din pacate in ultima vreme...In luna noiembrie,care deja e trecuta am avut 10 postari pe blog si cateva postari pe pagina de facebook a blogului. Vreau sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si luna aceasta,asa ca daca tot se apropie sarbatorile de iarna cu pasi repezi,m-am gandit sa ofer random,unei cititoare care a lasat comentariu sau a dat "like" unei postari in ultimul timp pe blog un mic cadou.Cred ca de acum voi proceda mai mereu asa,nu o sa mai fac giveaway uri organizate,ci mai mult pentru persoanele care contribuie la feedback ul acestui blog.

Cadoul meu e mic,dar va fi din inima si  consta intr-un fular New Yorker,un parfum de 30 ml de la Oriflame "Rock Angel", un fard mono MUA  shade 1,doua creioane jumbo Essence din noua colectie aparuta "Class of 2013",un mini portfard super simpatic marca Essence  si 3 mostre Paula's Choice. Toate produsele sunt noi,din pacate surpriza mai trebuia sa contina si altceva,dar... vad ca nu mi-a mai ajuns un colet :) Aici puteti vedea produsele din colectia "Class of 2013 Essence "

Si fotografii cu premiul:

























 Castigatoarea este :

                      Josephine !

Daca nu iti place premiul sau consideri ca nu ti se potrivesc produsele,te rog sa ma anunti sa aleg alta castigatoare,evident din persoanele care mi-au lasat feedback pe blog sau pe pagina de facebook a acestui blog in luna noiembrie.  Astept e-mailul  pana pe 8 Decembrie pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com

Nu in ultimul rand,le urez celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi,un sincer La multi ani! si fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca! Daca nu toate,macar alea care conteaza cu adevarat pentru voi ;)



Va doresc un weekend cat mai placut,sa petrecti frumos atat astazi cat si maine,de ziua nationala a Romaniei! Eu o sa merg la un party romanesc intr-un pub :)


Pupici,
 Andreea

Outfit of the day: Pink dream

     Nu stiu daca stiati deja dar nu sunt deloc fana culorii roz pentru ca... nu-mi place rozul. Imi aduc si acum aminte de o intamplare din facultate cand dragele mele colege de camera au decis sa faca camera roz.Roz bombon.De fapt a fost ideea uneia,pentru ca vezi dle "face camera tatal ei",absolut gratuit iar restul au preferat sa treaca cu vederea pentru ca deh "zugraveste tatal ei gratuit camera".Asa si,eu nu plateam caminul lunar,chiria practic? Nu tot ce e gratis e bun,nu ma incalzea cu nimic o zugraveala proaspata a camerei,gratuita intr-o nuanta in care mi-ar fi obosit ochii teribil. Nu am rezistat in camera cu peretii roz decat jumatate de ora si apoi m-am mutat in alta camera cu alte fete.Asadar am ramas cu "sechele" pe roz.Dati-mi orice vreti voi,dar nu pe roz :)) Cred ca asta e practic singura mea bluza roz din toata garderoba.
  Imi place doar rozul pal,acela "sters" cum e nuanta acestei bluze,desi in poze pare o culoare de roz mai puternica.

  Fotografiile acestui outfit au fost facute cam pe graba,nu prea reusite,dar sper sa va placa,ca tot nu am mai postat de ceva timp un OOTD.








Mi-as fi dorit ca bluza sa fie mai lunga atat la lungime cat si la maneci,dar e ok si asa.











Geanta in schimb imi place tare mult,e bine lucrata:




Am purtat/I wore:



  • Jeans/Jeans: H&M
  • Blouse/Bluza : Romwe
  • Clutch: Romwe
  • Cizme/Boots: S Oliver
  • Cercei/Earrings: C&A
  • Lantisor/Necklace: Six


Black Friday online [sau cum sa mai cheltui banii]

    M-am gandit sa fac aceasta postare sa va aduc la cunostinta de ce oferte de Black Friday interesante am aflat eu pana in momentul de fata.Daca mai gasesc si altele,voi updata postarea pe parcus.

   O sa incep cu cei de la Sigma .Au  free shipping daca adaugati la checkout codul BF2012 sau  puteti fie sa folositi codul  SBAP12 de 10% reducere. Ambele coduri nu merg,la aceeasi comanda bineinteles.Pentru mine suna mai  tentant oferta cu free shipping,pentru ca in general e de cam 18$/comanda.

    Oferta lor e valabila 48 ore  de astazi, joi 22 noiembrie, ora 8.00 dimineata (e deja in desfasurare promotia)  si dureaza pana sambata 24 noiembrie ora 8 dimineata. Aici puteti arunca o privire daca va intereseaza ceva de la ei.Ce mi se pare dragut  e ca daca ii rugati sa va puna coletul ca si "gift" nu va vor refuza,sau sa puna de exemplu o valoare mai mica a coletului,sa nu platiti taxe vamale! ;)





Cei de la Jolidon au bucuria sa ne anunte ca si ei  vor participa la Black Friday (atat cu
shop-ul online, cat si cu magazinele din toata tara).
Reducerea este de 20% la TOATE produsele de pe site si va tine de vineri 23 Noiembrie pana duminica 25 Noiembrie.







Cei de la Triodeluxe vor avea reduceri de pana la 40%




Black Friday si la Sephora! Exclusiv pe pagina lor de Facebook.





Si tot astazi am dat de o oferta a celor de la TheBodyNeeds -25% din intreaga comanda daca folositi codul NOV25,plus alte oferte pe care le puteti vizualiza deja din bannerul lor ;)


Thanksgiving Day!   November 22nd
30% off your entire order!
Use coupon code: NOV30

Black Friday!  November 23rd
25% off your entire order!
Use coupon code: NOV25

Small Business Saturday through Cyber Monday!
November 24th-26th  20% off your entire order!
Use coupon code: NOV20






Cei de la Make Up Shop vor avea reduceri  cuprinse intre 15% pana la 70%  incepand cu ora 00:00 Vineri 23 Noiembrie.
Mai multe detalii veti gasi curand pe siteul lor,aici.



Cred ca pot sa fac un shopping avans pentru saptamana viitoare,de ziua mea de nume,nu? :D

Pupici,
 Andreea

Top 5 produse preferate Paula's Choice

  Primesc tot mai des intrebarea aceasta  via e-mail de la cateva cititoare ale acestui blog,asa ca m-am decis sa va mentionez produsele mele preferate de la Paula's Choice.
   Nu vreau sa fac un "clasament",ordinea va fi aleatorie.Eu personal gasesc mai adecvata pentru tipul meu de ten gama Balancing spre deosebire de gama Resist care m-a cam deceptionat.Si daca am invatat ceva pana acum este ca e de preferat sa folosesc niste mostre inainte decat sa dau comanda direct de produsele respective full size.



Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel
Combination Skin
  Avea alt ambalaj acest produs candva,dar consistenta a ramas aceeasi.Imi place mult aceasta crema,o consider ideala pentru tenul mixt si normal,din simplul fapt ca imi hidrateaza tenul atat cat e necesar.Si consistenta de "gel" al acestui produs desi initial nu era atragatoare ca si idee,pe parcurs am realizat ca imi place mult,din simplul fapt ca intra rapid in ten.Nu ma intrebati de ce respingeam ideea de produse pentru ten tip "gel",aveam cu siguranta alta imagine despre ele.
 Skin Balancing Invisible Moisture Gel a fost aliatul meu de nadejde ori de cate ori aveam nasul "cojit" din cauza racelii,eu care niciodata nu scapam de senzatia asta dupa 15mii de uleiuri folosite in zona aia si crema de galbenele sau crema mult mai hidratanta pentru zona aia ;)
  Il consider atat de bun acest produs,incat l-am comandat pentru a doua oara,pentru ca flaconul e aproape pe terminate si da,fix anul trecut pe vremea asta l-am inceput.Are 60 ml si costa 23 euro in momentul de fata ,nu l-am aplicat nici din abundenta,dar nici nu am facut economie la el.Calitate pret e ireprosabil acest produs!
Ah si imi place noul ambalaj tare mult,cu noile "logo-uri" ca sa zic asa,mesaje directe pentru ce e bun acel produs.




De exemplu pe ambalajul acestui produs e scris "Gels are perfect for oily skin"

Ce spun ei despre acest produs,pe scurt:
 +stimulates collagen &minimizes pores
+reduces wrinkles on face &eye area


Ce am observat eu folosind acest produs:

+ nu mi s-a parut ca mi-ar diminua ridurile in vreun fel,sincer nu am vazut asta niciodata,vreun astfel de efect pana acum... totusi sper sa tina viitoarele riduri cat mai departe de tenul meu cumva :)
+ten mai luminos,nu stiu daca neaparat porii nu mai sunt asa vizibili,desi daca stau sa ma gandesc mai bine,prima data cand am folosit -o am sesizat si asta,acum obisnuita fiind cu aceasta crema nu mi se pare ca ar mai face ceva in sensul asta
+hidrateaza tenul corespunzator
+ nu are miros








I-am facut un review aici.Si il gasiti de asemenea pe site aici,sub noul amabalaj.








 Skin Perfecting 1% BHA Gel Exfoliant
Combination Skin
   Nu am avut produsul full size,dar am avut minim 20 mostre din acest produs.Pentru ca saptamanal aveam chef de comandat mostre :)) Si luam 2-3 seturi de Skin Balacing la 3 euro cu free shipping.
Totusi efectele pentru mine au fost spectaculoase in ceea ce priveste acest produs: ten mai luminos,posibile probleme cu tenul gen acnee din ce in ce mai putine sanse sa apara.
   Si cu ocazia testarii acestui produs,am sesizat si eu care e de fapt rolul unui exfoliant.Am inteles totusi ca exfoliantele de tip gel ar fi mai puternice si mai efective ca si cele de tip lotiune.Exfoliantul pe care l-am avut full size a zacut aproape jumatate din el nefolosit si a sfarsit a fi aruncat la gunoi... si da,era tot de la Paula's Choice.Nu a fost adecvat pentru tenul meu,l-am luat la recomandarea cuiva si am renuntat sa il folosesc dupa doua luni de zile cand nu vedeam nici un rezultat.

Am comandat acum 2% BHA Gel Exfoliant dupa ce m-am consultat cu draga mea Katyna si am ajuns la concluzia ca precis mi-ar place mai mult 2% BHA decat 1% BHA Gel.

Ce spun ei despre acest produs pe scurt:

"Daily exfoliation is a must for beautiful skin"

+ creates radiant,even-toned skin
+reduces redness &builds collagen
+ unclogs &diminisges enlarged pores

Sunt sigura ca voi deveni dependenta de acest produs,imi place mult prea mult si sper doar ca tenul meu sa nu se obisnuiasca cu acest produs si sa aiba in continuare efecte benefice asupra lui.Il gasiti pe site aici.





Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum
Combination Skin | Oily Skin
Nici acest produs nu l-am avut inca full size,am "suferit" cand am vazut ca e out of stock varianta full size o perioada de timp si in final am reusit sa il comand.

Ce spun ei despre acest produs:

"Skin always needs an extra dose of proven antioxidants "

+fights multimple signs of aging

Parerea mea despre acest produs:
+lasa tenul neted,luminos si parca si matifiant
+contine retionol si chiar sper sa aiba rezultate impotriva ridurilor
+ e cel mai bun serum incercat de mine pana acum de la Paula's Choice
+facand o comparatie cu RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum,acest Skin Balancing Antiodixant Concetrate Serum e net superior primului mentionat,nici nu lasa pelicula aia ca si primul mentionat.Ce e drept cel din gama Resist are cea mai mare concentratie de retinol,deci e de inteles consistenta lui.

Pe site il gasiti disponibil aici.







Skin Balancing Pore-Reducing Toner
Combination Skin
Ce spui ei despre acest produs:

+eliminates mild dryness or flaking
+leaves skin beautiful smooth
+100% flagrance and colorant free

Imi place ca imi lasa tenul luminos si e cel mai ok toner folosit de mine pana acum.Cel din gama Resist mi se parea ca miroase si ca e mai dur cu tenul.
Il gasiti pe site aici.


Skin Balancing Carbon Mask
Combination Skin | Oily Skin
Acest produs are doar 3 stelute din 5 pe site,in urma review urilor facute de cei care l-au achizitionat.Si ma intreb de ce,pentru ca e un produs nu bun,ci extraordinar de bun!
Recunosc ca initial cand am aplicat pentru prima data aceasta masca primele 2 minute m-am gandit daca ar fi cazul sa o dau jos,pentru ca simteam ca imi "ardea" usor tenul.Apoi am zis ca nu o fi asa rau daca rezist 10 min.Dupa maxim 3 min tenul s-a calmat usor si dupa practic 10 min mi-am indepartat "masca" de pe ten.
Rezultatul? Un ten mult mai luminos,pori aproape inexistenti!
Il am deja din aprilie anul acesta si nu da semne ca s-ar consuma prea curand.Produsul se poate folosi 18 luni de la data deschiderii ambalajului.

Sebum pe fruntea mea in urmatoarele 2 zile dupa ce folosesc acest produs? Unde? Nu te tenul meu clar!

Ce spun ei despre acest produs:
+ Balances your oily, combination skin, leaving it unbelievably smooth
+ Carbon offers mild disinfection to help reduce blemishes
+Ultra-soothing formula cools your skin without irritants, leaving it refreshed and matte
+ Minimizes the appearance of large pores while absorbing excess oil
+ Helps eliminate stubborn blackheads when used with one of our BHA exfoliants
+ 100% fragrance-free and contains no dyes or coloring agents


Aceasta masca o gasiti disponibila pe site aici.


Asadar cred ca ati sesizat ca nu am inclus nici un produs din gama Resist,desi cu aceasta gama am facut practic eu "cunostinta" cu produsele Paula's Choice acum 2 ani.

E vreun produs din lista mea care va place si voua? Sau vreun produs din gama Resist pe care oare l-am ratat si mi-ar depasi asteptarile?

Pupici,
Andreea

Mici placeri superficiale


   De multe ori am considerat ca sunt superficiala,pentru ca ma bucur de mici lucruri gen o esarfa noua,o pereche de pantofi sau un lipgloss nou.Evident le consider lucruri mici,care ne fac viata mai frumoasa. Shoppingul ne da instant fericirea aia de care uneori avem nevoie.Cand primesc un aviz in cutia postala sunt in al 9 lea cer,asta daca nu sunt nevoita sa platesc taxe vamale cum se intampla cu Iherb :))

Am sa va arat ce am mai cumparat  si ce am mai primit zilele acestea:


NYX Cosmetics Highlighter and Contour



Pe care il puteti gasi  aici.




 Bioderma solutie micelara Sebium- gasita la oferta 1+1.

Trebuie sa recunosc ca nu a fost o decizie prea inteleapta,pentru ca nu mi place la fel de mult ca Bioderma Sensibio,dar inca o mai tin in teste :)



Cizme S Oliver

Mi le-am dorit atat de tare ca 3 zile m-am tot gandit daca sa le iau sau nu,pentru ca erau si alte doua modele care imi faceau cu ochiul.. tot S Oliver :)) Sunt calduroase si tare comfortabile!


















Camasa C&A


Luata mai mult din cauza culorii ei,ajunsa acasa am constatat ca modelul bluzei nu ma avatajeaza prea mult,dar fie .





Camasa C&A


De data asta pot  afirma contrariul la ceea ce am scris mai sus: ador camasile in carouri si nu aveam niciuna in garderoba in combinatiile acelea de nuante. O amica mi-a zis ca e cam "baietoasa" camasa,dar eu tot o ador.Imi place mult si de cand am luat-o,doar de cateva zile,deja am purtat-o de doua ori.




Camasa Romwe


O nuanta superba,electrizanta de albastru,pacat ca la bust imi vine cam mica si trebuie sa las nasturii descheiati.Inca ma mai gandesc daca am vreo sansa sa o port.Ma incaptanez sa o pastrez in garderoba din cauza nuantei camasii :D













Perie Phillip B Large 65 mm Round Hair


E... o minunatie pentru par la propriu! Nu am mai folosit ceva atat de profesional,ma refer la perii si ustensile de par bineinteles,niciodata spre rusinea mea. Dar nu e nimic,pentru toate exista un inceput :D Ador peria asta si chiar daca este destul de maricica,o car zilnic in noua mea geanta (o sa vedeti mai jos de ce geanta vorbesc :D) Detalii despre aceasta superba perie gasiti aici pe acest site.









Firmoo Sunglasses

Adevarul e ca pe vremea asta numai soare nu este :)) I-am primit din partea celor de la Firmoo si dupa ce am stat mai bine de 4 zile sa ma decid asupra modelului,i-am ales pe acestia,care aparent nu prea imi plac cum imi vin.In schimb ca design mie imi par tare frumosi.Mi-as fi dorit sa aiba rama cu 1 cm mai mare.





Geanta New Yorker


Am luat-o intr-o pauza de masa cand eram la munca.Bineinteles ca a trebuit sa o gasesc redusa,sa mi licareasca in minte ca nu am nici o geanta nuanta aia si am luat-o :)) A cantarit mult faptul ca geanta e mare :D











Pantene Aqua Light


I-au schimbat ambalajul acestui produs,acum sa vedem daca a ramas continutul la fel.





Mono Catrice din editia limitata spectaculART


Textura fardului e tare matasoasa si desi am mono-uri nefolosite am cedat tentatiei si l-am achizitionat.





Pulover C&A


Tot combinatia de culori a fost de vina :D









Si apropo,ca tot veni vorba de Black Friday si oferte:

Romwe Black Friday: Up to 70% off, from 21st to 26th! 






Join Romwe Official Fashion Bloggers in 2013” contest.
Win big (up to $130 in freebies!) and become an official Romwe Fashion Blogger.”
…And each qualified participant will also receive $30 in freebies.  Your friends and fans can join us if they have 2000 or more fans on their FB fan page.  They will also have the chance to become a Romwe fashion blogger. Contest awards not available to current Romwe Fashion Bloggers.Valid dates: 11.12 – 11.30.2012


https://www.facebook.com/Romwe.Fashion/app_451684954848385



Pupici,
Andreea

Free shipping Paula's Choice EU + Promotia MUA

     Asa cum ati sesizat deja din titlu,cei de la Paula's Choice EU au promotie weekendul asta: free shipping la comenzi de minim 50  euro pana maine seara la orele 24.00 Promotia e valida de ieri de la ora 9,asa cum v-am anuntat si pe pagina de facebook a blogului aici.
  Nu va trebuie nici un cod la checkout,daca aveti produse de minim 50 euro in cos,veti intra automat la categoria  promotiei "free shipping".
 Mi-as dori ca sa gasesc promotia asta de free shipping mai des la Paula's Choice EU ....






  Cei de la MUA au o si ei o promotie tentanta.Nu ca m-ar fi impresionat foarte mult produsele lor,cititi aici parerea mea despre ele,dar la o asemenea oferta am zis sa mai incerc si alte produse,ca tot s-a creat o asa nebunie in jurul lor.Poate nu mi s-a potrivit ce am comandat initial,nu? Si trebuie sa recunosc ca ceea ce m-a facut sa dau din nou comanda la MUA au fost de fapt  Nail Constellation,cea mai ieftina varianta de a avea unghiutele asa simpatice .



 Datorita faptului ca au inregistrat 35.000 de fani pe Facebook, MUA Store ofera reducere de 35% la toate produsele comandate şi transport international gratuit (la o comanda de minim 10£ pret de catalog = 6.5£ cu reducere)! Dar nu uitati sa folositi codul MUA35 la check-out.
Desi site ul a tot fost  picat,cum v-am anuntat aici initial,am reusit sa dau acum doua zile intr-o seara o comanda de fix 10£.Acum vad ca de ieri,de cand am tot intrat de curiozitate pe el,site-ul e functional.Oricum la mine a durat mai bine de 10 min sa mi aleg cele trei produse si sa le adaug la checkout... mergea destul de lent.Sper ca acum au remediat si aceasta problema.Oricum au prelungit promotia pana saptamana viitoare :)


Astept din pura curiozitate ofertele de Black Friday desi am interzis pana in decembrie sa mai cumpar ceva :)) O sa vedeti intr-o postare viitoare de ce,pentru ca am cam golit cardul zilele astea...


 Nu uitati sa participati si la acest giveaway pe pagina de facebook a blogului,daca vreti sa castigati un blush Sleek Make Up Blush by 3.Detalii aici.


Sa aveti un weekend cat mai placut!

Pupici,
 Andreea

Wishlist for Christmas

 Bineinteles ca desi de mai bine de o luna de zile ma lupt cu tot soiul de reclame,de oferte care mai de care agasante de Craciun,inevitabil am ajuns sa imi fac o intreaga lista de produse pe care mi le doresc.

 Stiu de pe acum ca pe unele mi le doresc prea mult ca sa nu le am candva,dar altele cu siguranta vor fi inlocuite de altele.


Produse de ingrijire:

Aparent as comanda toate produsele Paula's Choice din gama balancing.Am avut monstrele de la ele,deci stiu precis ca mi le doresc.Totusi la urmatoarea comanda Paula's Choice m-am decis la acestea:


Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant

Combination Skin | Oily Skin


Avand acest exfoliant am inteles si eu in final care ar trebui sa fie rolul exfoliantelor...




Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

care e out of stock de 2 saptamani si deja devine enervanta asteptarea... pentru ca mostrele m-au impresionat in mod placut,surprinzator chiar! 


Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel

Am avut varianta veche a acestei creme,adica cu alt ambalaj si pot sa zic ca e produsul Paula's Choice la care am ramas fidela!Pe restul le-am tot schimbat,am redescoperit altele si tot asa.

Si de bine ce am dat recent o comanda pe Iherb acum cateva zile ,acum sunt alte produse in cos care asteapta un checkout candva... totusi sa le mentionez pe cele care precis le voi lua la comanda viitoare:

Cococare, 100% Cocoa Butter, The Yellow Stick, 1 oz (28 g) 






Now Foods, 100% Natural Coconut Oil, 7 fl oz (207 ml)


A fost de ajuns o singura replica a unei tipe gen " stiti ca uleiul de cocos mi-a facut cearcanele sa dispara?" Ah da.atunci trebuie sa il am si eu :)) Daca nu va face minuni in cazul cearcanelor mele,poate va face ceva parului meu.


Now Foods, Solutions, Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)

Nu prea intentionez sa il folosesc pentru ten acest ulei,desi am inteles ca "pacaleste" sebumul tenului deci chiar e ok de aplicat si pe ten.Daca nu e pentru ten,e pentru par :))





Madre Bees, Hemp, Organic Vanilla, Lip Balm, .15 oz (4.25 g)

Tot ce e cu vanilie sa vina la mine! ;)


Aura Cacia, Organic, Macadamia Oil, Protecting, 1 fl oz (30 ml)

Nu stiu precis daca vreau acest ulei,dar vreau si ulei de macadamia.



Si daca tot vorbeam de iherbs,as vrea si toate pensulele Real Techniques,macar cele pentru ten (cele de ochi nu le-am incercat inca):

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Powder Brush




Make up:

Aici e "dureros" ca trebuie sa fac selectie,nu mai pot sa cumpar asa nebuneste si sa nu le consum.
In orice caz fardurile astea MAC mi le doresc:

MAC Patina




MAC Satin Taupe


Rujuri Illamasqua (si pe acestea sunt sigura ca mi le doresc,in special nuanta Sonnet la care tot visez de 2 luni)




si setul asta Lip twin set- Obey &Plentiful





Una dintre pudrele astea NARS,sunt indecisa care dintre ele si trebuie sa ma decis si asupra nuantei...

NARS Pressed Powder


NARS Loose Powder



Si ceva produse NYX:

NYX Loose Pearl Eyeshadow

Nuantele Fanta,Mink,Mocha si True Purple



NYX Slim Eye Pencil

Sapphire si Purple



NYX Soft Matte Lip Cream 3 Piece Set

Antwerp,Addis Abba si Tokyo


NYX Slide On Pencil

Nuanta Jewel a fost prima care mi-a captat atentia


Si trusa Too Faced Bon Bons care va ramane precis la stadiul de dorinta:



Fond de ten Estee Lauder Double Wear



Cizme &ghete

Benvenuti


Benvenuti




Benvenuti



Benvenuti




S Oliver





Accesorii H&M:


Mango












Va pup,
Andreea 

Supercounters