Sleek Make Up Lashes Siamese & Bengal

   Le-am primit in sfarsit acum o saptamana dupa ce,cei de la curierat au binevoit sa imi tina micul colet de pe 21 decembrie! Deci da.Si pentru ca nu a fost singura experienta cu ei,ajung la concluzia ca mai bine folosesti posta ceha ,ca si colet recomandat,decat prin curierat.Oricum nu vorbesc engleza si imi da batai de cap.

 Asa cum va anuntam de anul trecut,pe pagina de facebook a blogului,cei de la Sleek Make Up au scos cateva modele interesante de gene false.Uitandu-ma pe site,favoritele mele sunt : Siamese Lash (pe care deja le am) ,Persian Lash si Russian Blue Lash. Puteti vizualiza toate modelele disponibile de gene false pe site ul celor de la Sleek Make Up aici.Au avut chiar si un giveaway pe fan page-ul lor in momentul cand au aparut disponibile spre vanzare aceste modele de gene false.Fac destul de des giveaway uri si tot felul de concursuri si daca le veti da like paginii lor,veti fi la curent cu noutatile Sleek Make Up cat si cu eventualele promotii.

Fiecare set de gene false vine cu un mini adeziv care va ajunge sigur pentru mai multe aplicari.Genele sunt din par natural si le am aplicat destul de usor cu adezivul lor.As fi folosit adezivul Duo lash,care pentru mine e mai bun, luat de pe Make Up Shop,dar nu l-am mai gasit la momentul respectiv.


Siamese Lash Sleek Make Up:






Si aplicate:






Bengal Lash Sleek Make Up:




Si aplicate:




Care dintre cele doua va plac mai mult? Chiar daca cele Siamese sunt mai lungi ca marime,tot ele par mai naturale datorita modelului.





Culorile machiajului mi-au iesit sterse,dar deja fac eforturi de a face poze decente fara sa am lumina naturala.... In schimb am descoperit un brand de cosmetice australiene,Eye of horus mascara si cel mai mult ador Liquid define eyeliner-ul lor,pe care l-am aplicat in machiajul de mai sus.

Va doresc in continuare o duminica cat mai placuta!

Pupici,
 Andreea

Supercounters