Trash it!

  Nu am mai facut genul acesta de postari dar sper sa va placa ideea.O sa va arat ce produse am consumat in ultima vreme (sau am rog,cele la care am pastrat ambalajele)  si la ce produse trebuia sa renunt ca au expirat.



Nars Sheer Foundation

Nu,nu a expirat fara sa il folosesc,l-am folsit pana la ultima picatura .Avand recipientul din sticla l-a tot tinut invers,ca sa mai curga restul de fond de ten in capacul lui,sa il pot folosi.Apoi am bagat inclusiv un betisor de urechi in el ca sa mai iau ce mai era pe "peretii" sticlei de fond de ten.
Sunt la a doua sticuluta de NARS Sheer Foundation si imi place mult,atat pentru aspectul de natural care il da tenului,plus ca in sezonul rece e ideal: e putin hidratant.



Batiste Dry Shampoo

M-am chinuit sa ii fac review... si nu am mai apucat.Un sampon uscat genial,care merita cu siguranta achizitionat! Il foloseam  cand primeam telefoane gen "Ne gasim intr-o ora?" Serios? Cand am timp de dus,make up si sa ajung la locul de intalnire? Si mai se nimerea poate si sa am parul nespalat :( Puteti cumpara astfel de sampoane uscate de aici daca va intereseaza si daca vreti sa fiti la curent cu promotiile sampoanelor,puteti sa dati like aici,la aceasta pagina.


Estee Lauder Double Wear concelear

Mi-a placut mult in primele lui dupa ce l-am achizitionat,dar pe parcurs mi-a disparut interesul pentru el.Si intre timp a si expirat.Si cred ca a mai ramas cel putin un sfert de produs neconsumat! L-as mai reachizitiona? Sincer nu cred,slabe sanse.Pana una alta am luat un anticearcan MAC care m-a cam dezamagit...


Bioderma Sebium Gel Moussant

S-a terminat pana la ultima picatura,acum folosesc un gel de curatare de la Eucerin,care imi place mai mult,nu imi lasa tenul la fel de uscat ca gelul Bioderma.Oricum si acesta de la Bioderma mi-a placut din moment ce am terminat 500 ml.Il voi reachizitiona? Da,de ce nu?


Yves Rocher demachiant bifazic pentru ochi cu albastrele

A fost a doua sticuluta care s-a epuizat in ultima vreme.I-am ramas fidela,dar nu pricep cum reusesc sa il consum asa rapid.O sticuluta ma tine cam 2 luni de zile.O sa il cumpar din nou cu siguranta,e singurul demachiant bifazic care nu costa mult si care e bine formulat.


Posietint Benefit

De fapt a fost o mostra,nu produsul full size.Mi-a placut,dar nu atat de tare incat sa vreau varianta full size.Doar daca il mai nimeresc inclus tot asa  la vreun kit Benefit.


Parfumul Aqua di Gioaia - Giorgio Armani

Am o atractie aproape... halucinanta pentru parfumul asta.E a treia sticuluta care s-a consumat.Si ghiciti ce,l-as recumpara! :)) Pana o sa ma plictisesc de el,probabil ca o sa il tot reachizitionez.Cred ca il ador nu numai din cauza mirosului dar si pentru faptul ca persista pe pielea mea .


The Stylist Waterproof Mascara de la Seventeen

Ei bine,sunt convinsa 100% ca nu il voi mai reachizitiona.Varianta normala a acestui rimel,e mult mai buna.Acesta face "scamutele" clasice si deja dupa 2 luni era destul de uscat.Nici nu stiu exact de cate ori l-am folosit,desi la inceput se comporta ok pe genele mele.Am descoperit un alt rimel intre timp,low end dar care imi face niste gene incredibil de lungi! E vorba de "Scandal Eyes" de la Rimmel.Am fost sceptica in privinta lui la inceput,dar in final l-am achizitonat .


Btw acum am realizat faptul ca eu niciodata,dar niciodata nu am fost in stare sa consum vreun blush,vreo crema de corp sau vreun ruj! Voi?



Pupici,
 Andreea

Supercounters