Overview: Illamasqua Fundamental Palette

 Stiu ca nu am mai fost prezenta in mediul online in ultima vreme,dar va anunt de pe acum ca lucrurile vor ramane cam tot asa,pana cand o dorinta mai veche mi se va indeplini.Inca lucrez la ea,asta inseamna ceva pregatiri care ma vor tine departe de blog si de mediul virtual.Sper doar sa nu ma uitati intre timp si sa cititi cu placere putinele postari pe care le voi publica in urmatoarele 2-3 luni sau de ce nu,sa recititi postarile deja publicate.








Descrierea oficiala a produsului:
  • Experiment with contrasting textures, from glistening Liquid Metal in molten pewter to matt Cream Pigment in mint green, to express every inch of you alter ego. Coupled with two vibrant Powder Eye Shadows in Hype (bold yellow) and Inception (rich violet), prepare for unparalleled levels of nonconformity
    2 x 1.5g, 2 x 1g
    price per 10g £68.00

Parerea mea despre acest produs:

  • in primul rand ar trebui sa mentionez ca aceasta paleta am luat-o la pret redus,cu 10 lire (cand au avut cei de la Illamasqua reduceri la anumite produse) .Pretul intreg in momentul de fata (au mai si marit pretul de acum o luna si ceva se pare) e de £34,un pret imens pentru o paleta daca ma intrebati pe mine...
  • paleta contine doua farduri crema si doua normale,in nuante putin cam turbate fata de ce folosesc eu in general.Totusi am fost curioasa in privinta fardurilor Illamasqua asa ca mi-am zis ca in fond macar fardul mov si cel vernil le voi folosi.Nu sunt make up artist sa imbin asemenea nuante puternice si nici indemnare nu am.Cel putin in ultima vreme numai cu nuante neutre m-am machiat.
  • fardurile sunt pigmentate,relativ rezistente la transfer si fardurile crema bineinteles pot fi folosite ca si baza pentru alte farduri.
  • imi place enorm ambalajul acestei palete,ca de altfel ambalajul tuturor produselor Illamasqua pe care le detin,ambalajul e negru si pare profi.
  • fardurile pot fi folosite 12 luni din momentul deschiderii ambalajului,dar cred ca nu e nici o tragedie daca se depaseste termenul putin,cel putin in privinta fardurilor pulbere.Dar la fardurile crema cu siguranta  trebuie respectat termenul de valabilitate.Asadar 34 lire pentru 4 farduri care expira in 12 luni... din nou mi se pare o risipa de bani.
  • personal consider ca aceste farduri sunt mai degraba "artistice" nu pentru uz personal,de zi cu zi,sunt cam excentrice nuantele paletei... asadar doar pentru machiaje mai indraznete daca combinati nuantele intre ele.
  • calitate-pret eu zic ca a meritat cat am dat pe ea: 10 lire dar in nici un caz nu as da si nu cred ca merita 34 lire cat costa in acest moment pe site ul Illamasqua!














    Paleta este disponibila pe site ul celor de la Illamsqua aici. Credeti ca am fost superficiala cand mi-am exprimat parerea vis-a-vis de pretul ei? Voi ati da 34 lire pe aceasta paleta din bugetul vostru?
    Ce produse am mai testat de la Illamsqua veti afla in postarile viitoare,eventual o sa incerc sa dezbat opiniile mele despre doua produse Illamasqua in aceeasi postare.
Overall sunt multumita de produse,dar au fost si unele care m-au dezamagit... si ma bucur ca le-am luat la pret redus.

Daca aveti alte propuneri in ceea ce privesc viitoarele postari care vor fi mai putine la numar din cauza timpului limitat.,le astept cu drag.Va multumesc ca m-ati vizitat si va doresc in continuare un weekend cat mai fabulos!


Pupici,
Andreea

Supercounters