NOTD: Priti Nyc Polish shade Dorothy Palm


   Cred ca s-a sesizat ca de-a lungul timpului am avut si am o retinere de a imi fotografia manichiura pentru simplul fapt ca uneori cuticulele mele arata dezastruos.Nu stiu cum reusesc sa le fotografiez,dar mereu apar mai vizibile cuticulele decat oja :) Totusi astazi o sa va arat o manichiura pe care o tot port de mai bine de doua saptamani,imi face pofta instant de vara si nuantele de albastru sunt preferatele mele atat cand vine vorba de haine cat si alegerea nuantei de oja.

Oja am aplicat-o intr-un singur strat,se aplica incredibil de bine,de uniform,deci daca vedeti denivelari ale ei,sa stiti ca e din vina mea.Ce nu imi place la aceasta oja este ca se usuca cam greu,ma plictisesc practic sa astept 15 min sa fie uscata complet.


Description
PRITI NYC POLISH

DESCRIPTION:  650 - Dorothy Palm (Opaque turquoise blue)
TFFF/DBP THREE FREE NAIL ENAMEL
INGREDIENTS:
Butyl Acetate – an organic compound common used as a solvent.  Colorless, soluble found in many types of fruit.  Such as red apples and used as flavoring in candy, and baked goods.  It also has the sweet smell of banana.

Ethyl Acetate – an organic compound has a pungent smell like pear drops.  It is colorless and used as a solvent.

Nitrocellulose – a long lasting film forming agent derived from cellulose.

Acetyl Tributyl Citrate – colorless non-toxic liquid used as a food adadative.

Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer – intermediate for the synthesis of surface coating in dyes and adhesives.

Isopropyl Alcohol – the non-toxic alternative to formaldehyde

Stearalkonium Hectorite – a thickening agent to make sure all the glitter doesn't sink to the bottom.

Adipic Acid/Fumaric Acid/Phthalic Acid/Tricyclodecane Dimethanol Copolymer – an organic compound used as a food flavorrant ingredient found in mushrooms, and lichen. 

Citric Acid – obtained from citrus fruits.
 
ALL COLORS HAVE BEEN FDA APPROVED





Nuanta Dorothy Palm o gasiti pe site aici.










Oja se pastreaza relativ decent pe unghii,nu sare decat in a treia zi dupa ce am aplicat o pe unghii.



Scuze si pentru unghiile mele mega pitice,care odinioara au fost mai mari,cat timp am cochetat cu acel tratament cu B5 de la Farmec pentru unghii.Cand am renuntat la el,adio si unghii mai maricele! :(


  

Daca vreti sa va delectatii ochii cu restul de nuante de oje Prity Nyc ,puteti arunca o privire aici.Poate optati pentru o nuanta de oja din categoria Prity Flowers,una din Prity Princess Collection sau poate preferati ceva din Prity Bridal Bouquets? Sunt atatea nuante disponibile pentru fiecare categorie in parte incat veti petrece ceva timp pe site ul Prity Nyc Polish ca sa alegeti cateva nuante de oje dintre cele disponibile.

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile celor de la Prity Nyc Polish puteti sa le dati like paginiei de facebook,pe care o gasiti aici.

Si apropo,daca vreti sa aveti sansa sa castigati o colectie de oje Prity NYC.


 Va place nuanta asta de oja?

Pupici,
Andreea

Supercounters