Overview: Frontcover Cosmetics

Am primit spre testare cateva samples de produse Frontcover Cosmetics.Recunosc ca nu m-a deranjat aspectul asta prea mult,pentru ca niciodata nu am folosit un ruj pana l-am terminat pe tot sau vreun fard,dar totusi mi-as fi dorit daca tot s-au oferit sa imi ofere spre testare vreun produs,sa il ofere totusi full size.Ma rog,trecem peste acest aspect.M-au anuntat chiar dinainte de a trimite coletul,ca nu imi pot oferi vreo trusa cum sunt cele de aici,exact fix ceea ce ma interesa de fapt :)


In aceasta postare o sa va spun parerea mea per ansamblu despre produsele testate de mine de la Frontcover Cosmetics.




Am primit doua samples de rujuri,doua nuante asemanatoare oarecum,Envie Orange si Sundown,favorita mea din cele doua fiind cea de-a doua mentionata pentru ca e o culoare mai calma si aparent chiar da bine cu tonul pielii mele.Aici puteti vedea toate nuantele de rujuri disponibile.
Rujurile sunt cremoase,destul de pigmentate dar rezistente la transfer ca orice alt ruj,nimic deosebit la capitolul rezistenta.


Fardurile sunt pigmentate,toate nuantele primite sunt sidefate,favorita mea e Copper Oro.Nuanta Midnight Sparkle e un negru cu sclipici albastru,dragut dar am inceput sa evit fardurile albastre,folosesc mai nou doar eyeliner albastru.Nuanta Luna Flare e un alb sidefat ,nuanta pe care eu in general o evit atunci cand ma machiez.Pe arcada folosesc nuamai alb mat.

Mai multe detalii despre Frontcover Cosmetics gasiti aici,pe site ul lor.Va tenteaza ceva de pe site ul lor? Pe mine ma tentau in mod special setul True Colors si setul AirKiss.

Pupici,
Andreea

Ce voi mai testa zilele astea...

In ultima vreme am reusit sa "colectionez" iar mai multe cosmetice,fie din "vina" mea,fie unele mi-au fost trimise spre testare:

...farduri minerale Neve Cosmetics din colectia French Royalty..De cand le am,am devenit dependenta de nuanta Chateau.
Nu sunt fana farduri pulbere din diverse motive,in primul rand ca imprastii fardul destul de rapid      :D ,dar am fost fascinata de rezistenta si pigmentatia nuantei Chateau.















iar creioanele Pastello sunt chiar cremoase si pigmentate.Am fost placut surprinsa de nuanta "indigo",deh atractia mea cu albastru :)










... produse home made marca Sprout,am testat momentan doar make up remover-ul,care e chiar genial de bun!











Era timpul si pentru nuante noi de oje,nu? Day Flower si Dorothy Palm sunt favoritele mele.Inca nu am testat base coat ul momentan.









Daca nu stiati sau aveati doar o mica banuiala,va confirm: sunt obsedata mai nou de anticearcane.De fapt am redevenit obsedata de aspectul asta.E "doar" al treilea anticearcan cumparat in ultima luna.Si cum acum o saptamana am dat o fuga pana in Praga,mi s-au "lipit" de maini si trei produse Inglot.Printre care si un anticearcan.E inca in "teste" dar nu mi se pare la fel de convingator ca full cover de la MUFE dupa care inca tanjesc... sa il am evident.











FrontCover Cosmetics







...o bentita marca Bijoux Brigitte:



... si o haina de-a dreptul calduroasa luata de pe Sheinside:

Nu e scurta in fata geaca,din cauza la gluga,am fotografiat-o nu prea corespunzator si a iesit asa in fotografie.






http://www.sheinside.com/Red-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Drawstring-Coat-p-101532-cat-1735.html

Si am uitat precis sa mai fotografiez si alte lucruri , o bratara de la Stradivarius pe care mi-am luat-o acum o saptamana si nu am reusit nici macar sa o port,drept dovada e absenta in postarea asta fotografia cu ea.Niste lucruri sport comandate online,doua ceasuri si doua esarfe superbe din casmir.Probabil ca pe astea o sa vi le arat intr-o alta postare,aparent cosmeticele sunt mai usor de fotografiat :))


Voi ce v-ati mai achizitionat zilele astea sau ce ati mai primit?


Pupici,
Andreea

Firmoo glasses

  Am primit din partea celor de la Firmoo spre testare o pereche de ochelari.Din pacate review ul il fac cam tarzior,dar au fost fie sarbatorile de Iarna,fie am stat cu sanatatea nu in parametrii normali,iar luna ianuarie a fost plina de tot felul de evenimente.In momentul in care cei de la Firmoo m-au pus sa aleg perechea de ochelari mi-a fost atat de greu... ce sa aleg printre atatea modele frumoase?! Alegerea a fost dificila dar in final mi-a placut ceea ce am primit.Stiti cum m-am decis asupra acestei perechi de ochelari? Am vazut un review facut de o bloggerita care nu mentionase modelul ochelarilor in postarea ei.Dupa o cautare destul de amanuntita pe site nu reuseam sa mi dau seama de model,care este exact asa ca le-am scris celor de la Firmoo (mi-a raspuns Antonio) ,care au fost mai mult decat amabili si mi-au dat link ul catre produsul respectiv.Au fost promti inclusiv cu shippingul,am primit ochelarii prin curierat,frumos impachetati intr-un etui.Perechea comandata de mine e aceasta dar recunosc ca am ramas placut impresionata de ochelarii Mihaelei,de aici (sunt luati tot de pe Firmoo).Mi-as dori acum si perechea asta de ochelari. :)) Ei bine,o sa va intrebati acum dar ce poti face cu ochelarii de soare pe vremea asta deloc calduroasa.Eu am ochii destul de sensibili la lumina puternica,asa ca uneori chiar apelez la ochelarii de soare chiar si in sezonul rece.Nu in fiecare zi,dar ii mai tin la indemana,in poseta,la nevoie.

 Ochelarii sunt frumosi ca model din punctul meu de vedere,mi-as fi dorit sa aiba totusi ramele mai mari,parca m-ar fi avantajat mai mult asa,dar nici asa nu imi displac.
Daca aveti intrebari despre ochelarii Firmoo,puteti arunca o privire aici la sectiunea Help Center.






Fotografiati la lumina naturala,exact asa arata lentilele:






Si un colaj facut de mine :P


Cei de la Firmoo au atat ochelari de soare cat si de vedere.Eu nu am probleme cu vederea,sau ma rog,nu e necesar momentan sa port ochelari de vedere si sper nici sa nu fie nevoie prea curand. In schimb ochelarii de soare sunt mereu bineveniti . :)

Ce spuneti,va place modelul asta de ochelari? Ce model de pe site va atrage cel mai mult sau credeti ca v-ar avantaja?

Pupici,
Andreea

Blog sale... again :)

Pentru ca in curand ma voi muta intr-o alta casa si am realizat ca unele lucruri pur si simplu nu le mai folosesc sau nu le-am folosit niciodata,am decis sa le vand.
Daca va intereseaza ceva,regulile sunt ca la celelalte blog sales.


  • Produsele se comanda fie printr-un email la bazardeimpresii@yahoo.com, iar prima data va rog sa lasati comentariu la aceasta postare ca sunteti interesat/a de produsul X.
  • Daca aveti nelamuriri in legatura cu vreun produs,lasati comentariu la aceasta postare sau dati-mi un e-mail la adresa mai sus mentionata.
  • Banii se depun intr-un cont bancar romanesc al unei prietene (are cont la BRD)  sau prin paypal si nu pot trimite ramburs intrucat coletul pleaca direct de aici,din Cehia.
  • Pretul transportului este de 15de lei (colet recomandat prin posta!) si va depinde si de greutatea coletului. Peste 500 de grame creste la 40 de lei. (unele produse au transportul inclus si veti gasi specificat asta la fiecare dintre ele)
  • La comenzile de minim 120 RON, transportul este suportat de mine.Preturile produselor pot fi negociabile in functie de valoarea comenzii,dar asta numai via e-mail;va rog sa nu mi lasati propuneri de genul la sectiunea comentarii.
  • Produsele vor aparea "rezervate" pana in momentul in care voi primi banii pe ele.
  • Un produs se poate rezerva maxim 2 zile.
  • Daca transferati banii din contul vostru online,si nu depuneti banii la un ghiseu BRD (contul bancar romanesc e la BRD),va rog sa luati in considerare si comisionul bancar de 3 lei.


Geanta Oasap,folosita o singura data
Pret 25 lei +transport

REZERVATA MOMENTAN




Bluza albastra luata de pe Romwe,marimea One Size ,pret 25 lei
Nepurtata niciodata



MAC Studio Fix nuanta NC30 ,folosit atat cat se vede pret: 40 lei
Aparent eu sunt o sentimentala.Am primit doua bucati de acest produs de la o prietena pe care le am terminat cu brio.Apoi cand mi am cumparat eu acest produs,nu am mai fost in stare sa il termin... asa ca il vand.



Fard Catrice editie limitata nuanta C04 Artfully Lustruous
pret 12 lei
Folosit de 3 ori,in foto pare folosit,dar e asa era modelul fardului,usor ridicat.



Sally Hansen Double Duty folosit atat cat se vede,pret 12 lei




Pensula fond de ten ELF,din gama Studio pret 11 lei (noua,nefolosita niciodata)- momentan REZERVATA
 Pensula Eco Tools pentru Crease,pret 5 lei (folosita o singura data)





Trusa e.l.f. Studio Eye Transformer ,noua,nefolosita niciodata
Pret 10 lei




Iluminator fata si corp
Sleek Glo Peach Shimmer ,e tester,folosit de 3 ori maxim. Pretul lui nou: 40 lei,il dau cu 19 lei.




Fard mineral Neve Cosmetics din colectia French Royalty nuanta Collier. Pret fard nou: £6.50 ,swatchuit o singura data, il vand cu 15 lei.



Fard mineral Neve Cosmetics din colectia French Royalty nuanta Versailles. Pret fard nou: £6.50 ,swatchuit o singura data, il vand cu 15 lei.



Nuanta Cherry Ingram (cea albastra) Priti nail polish ,pret oja noua: 16$ ,pretul meu: 23 lei.
Folosita o singura data.



Bratari 5 lei fiecare dintre ele/Cercei Romwe 9 lei.





Vand doua farduri FrontCover Cosmetics ,nuanta de alb (Luna Flare ) VANDUT DENISA DAN si cea de albastru (Midnight Sparkle).Doar swatchuite.








Canon PowerShot SX 120IS


- 10 Mpx
- 10x zoom optic + 4x zoom digital
- senzor CCD
- stabilizare imagine
- DIGIC 4
- display 3"
- folie display


specificatii complete: http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx120is/specification
review-uri: http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx120is/user-reviews

in ambalajul original cu toate accesoriile:

- 2 CD-uri soft Canon
- manual de utilizare in limba romana
- cablu USB
- cablu RCA

4 acumulatori 2100 mAh

Husa CaseLogic SLDC-202

http://www.caselogic.com/en/international/Products/Camera-Cases/Camcorder-Cases/SLDC_-_202_-_BLACK_-__-_MediumCameraCamcorderCase http://www.price.ro/preturi_case_logic_sldc_202_495422.htm

Pret aparat foto + Husa SLDC-202: 250 RON
Aparatul foto e in Romania,nu il trimit eu de aici.Livrare personala in Galati .

Mai am cateva produse aici: http://bazardeimpresii.blogspot.cz/2013/01/blog-sale.html ; http://bazardeimpresii.blogspot.cz/2012/10/blog-sale-part-2.html si aici: http://bazardeimpresii.blogspot.cz/2012/09/blog-sale-cosmetice-extensii-de-par.html

Daca va intereseaza ceva ar fi  ideal sa imi lasati atat comentariu cat si e-mail pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com cu numele vostru si produsul dorit /produsele dorite.


Pupici,
Andreea

Supercounters