Beauty news: Bioderma Sebium AI Corector

Hey girls!Luna aceasta Bioderma si-a imbogatit portofoliul cu un nou produs destinat tenului gras cu tendinta acneica.Pentru ca stiu ca printre cititoarele blogului sunt si  fane Bioderma, asa ca vreau sa va aduc la cunostinta de  Sebium AI Corector, tratament anti-acnee cu actiune 2 in 1, trateaza si camufleaza  imperfectiunile tenului acneic.
Sunt convinsa ca printre voi vor si si persoane care vor indragi acest produs, chiar daca nu au acnee. Mereu ne mai apare cate un cos pe ici pe colo, cand ne este lumea mai draga, iar oglinda din capac iti va permite retusarea imperfectiunilor oriunde te-ai afla!


Descriere:
Sebium AI Corector accelereaza eliminarea cosurilor inflamate printr-o actiune multipla: crema verde din capac distruge bacteriile, calmeaza si camufleaza roseata, iar crema cu tenta colorata naturala, din tub, elimina leziunile prin efectul multiplu: reduce seboreea, distruge bacteriile si calmeaza inflamatia. Complexul exclusiv brevetat Fluidactiva  mentine sebumul fluid pentru a preveni blocarea porilor. Pielea devine mata, recapatandu-si aspectul uniform si catifelat. Capacul contine o oglinda cu ajutorul careia vei putea retusa imperfectiunile oricand, oriunde te-ai afla!
Textura lejera si non-grasa a lui Sebium AI Corector este foarte placuta in momentul aplicarii. Sebium AI Corector garantează un nivel excelent de toleranţă pentru pielea cu tentinţă acneică, este non-comedogenic, hipoalergenic si nu contine parabeni.

Mod de folosire: Aplicaţi prima dată corectorul verde situat în capac, direct pe coșuri. Apoi deșurubați capacul și aplicați crema colorată pe toata fața. A se evita contacul cu ochii.


Pretul recomandat in farmacii: 73 RON

Pentru mai multe detalii  nu ezitati sa vizitati pagina : http://www.bioderma.com/ro/nc/produsele/ce-e-nou/product/action/2664.html

Ati folosit acest produs? Va tenteaza sa il achizitionati?


Pupici,
Andreea

Romwe Leggings Giveaway -part 2

 Cei de la Romwe mi-au oferit doua perechi de colanti pentru voi,una dintre ele se va duce la o fata care a castigat la primul giveaway Romwe leggings (click aici) dar dintr-un motiv sau altul nu si-a primit premiul ( Kaiyo A a fost singura din cele 3 castigatoare care a sesizat ca a castigat!),asa ca prefer sa aloc din start o pereche pentru ea.

 Daca doriti sa castigati o pereche de leggings, nu trebuie decat sa completati formularul de Rafflecopter. Nu este necesar neaparat sa indepliniti toate regulile,dar ar fi ideal :)

La sectiunea comentarii imi puteti lasa nelamuririle voastre,daca aveti.
Bafta!

 a Rafflecopter giveaway

Giveawayul se incheie pe 30 Aprilie.

Pupici,
 Andreea

Ce am mai comandat de pe Iherb [cea de-a 6 a comanda]

   Desi nu v-am aratat mereu tot ce mi-am comandat de pe Iherb,ultima comanda venita ar fi a sasea.Ce mi-am comandat si ce am testat deja veti afla daca imi cititi in continuare postarea. Mai am o comanda care ar trebui sa mi ajunga saptamana viitoare si aia a fost mai mare si ca valoare si ca numar de produse (10 produse),care in final posta vamala din Praga a decis sa o trimita ieri spre mine.


De data asta ce am comandat:


1.Nature's Gate, Revitalizing Conditioner, Jojoba, 18 fl oz (532 ml)  la pretul de  $5.09 salvati cam  $2.70 (35% Off) din pretul intreg  $7.79
Am fost in dilema cu mirosul acestui produs,e destul de discret pentru mine,obisnuita sa folosesc doar produse de par care miros destul de puternic.Mie imi miroase usor a migdale (multumesc Sihaya ca m-ai facut sa imi dau seama de miros :)) ) si parca si putin a vaselina din DM ..
Eu personal ador acest balsam,chiar daca se pare ca contine si un iritant -benzyl alcohol ,imi lasa parul moale chiar si dupa 3 zile dupa ce m-am spalat pe par.Mi-am comandat si samponul cu jojoba,dar pe acela il astept in comanda viitoare. La $5 pentru 532 ml e....mai mult decat genial produsul! Sunt curioasa cum va fi si samponul si cum se vor "comporta" ambele la o spalare.


Am fost sceptica in privinta acestui produs,incepand de la faptul ca nu imi va ajunge intreg (ambalajul e din sticla totusi!) dar cei de la Iherb l-au ambalat  intr-un fel de cartonas tare,foarte bine,deci a ajuns la mine nevatamat :)) Apoi am considerat ca un produs "colorie free" nu are nicicum sa aiba vreun gust bun,in nici un caz dulce! Ei surpriza de proportii: e chiar dulce! Asa ca acum mi-am gasit varianta de "zahar" din cafea,fara sa ma simt vinovata ca nu optez pentru cafea neagra.Asa incantata am fost de el ca imi indemnam prietenul "hai gusta si tu,chiar daca e dietetic,sa vezi ce bun e!" si el sceptic cum eram eu inainte sa gust acest sirop de ciocolata " in nici un caz nu gust chestia aia" :))
E suficienta o cantitate destul de mica la o cana de cafea de exemplu,eu am facut greseala prima data cand l-am folosit sa pun cam mult si am fost nevoita dublez cantitatea de cafea ,pentru ca iesise prea dulce pentru mine. Are gust dulce,chiar de ciocolata si un iz usor de alcool,dar foarte discret.Va recomand din suflet acest produs,in special celor care sunteti la dieta! Are un pret mult prea mic pentru cat de bun este. Cu siguranta va mai urma sa cumpar si alta sticuluta,eventual alte arome ;) Fata de gustul pastilutelor de stevie luate din DM,care lasa un gust usor amar la sfarsit si nu prea suport deloc gustul ala f dulce dar amar cumva,siropul asta e clar solutia ideala.Poate fi folosit si ca topping pentru inghetata,prajituri.



Pentru ca nu intentionam sa adaug nici un produs de make up in comanda iherb,nu le aveam in plan sa le achizitionez.Si trebuia sa adaug totusi  un produs usurel,ca sa ma incadrez in 1.8 kg  .Oscilam intre aceste cream linere si o pensula RT.La ce m-am decis deja se vede!
Ce pot spune despre ele,dupa ce am testat toate cele 3 culori.Sunt metalice,dar nu la fel de pigmentate ca restul de gel linere,adica culorile nu sunt la fel de "vii".Sunt incredibil de usor de lucrat cu ele,nu s-au intarit de aproape 2 saptamani de cand le am si sunt mai degraba ideale pentru machiaje de zi cu zi.Nuanta de purple,pentru care am comandat acest set,m-a dezamagit cel mai mult: e cea mai putin pigmentata dintre toate,desi swatchuite toate nuantele arata tare bine nu? Pe pleoape insa nuantele nu raman la fel de intense.Totusi sunt rezistente la transfer pentru 4-5 ore,nu se intind aiurea pe pleoape! Chiar si fara primer de ochi.Nuanta mea preferata din cele doua e acel maro,negrul nu e intens asa cum imi place mie sa fie.
Avand in vedere pretul acestui set de gel linere si faptul ca vine si cu o mini pensula,eu zic ca merita achizitionat.Asta daca nu va plac machiajele dramatice si daca preferati totusi si machiaje mai naturale,macar ziua ;)





Ce imi mai place mult la acest set e sistemul lor de a le tine pe toate cele 3 impreuna,sau le poti separa dupa bunul plac. ;) Pensula lor e decenta,dar nu extraordinara,eu prefer sa folosesc o alta pensula pentru gel linere.





si apoi dupa ce am incercat sa le sterg de pe mana,am constat ca nu se pot swatchurile asa usor... fara demachiant waterproof!






Din cauza gramajului,a trebuit sa ma limitez la aceste produse in comanda,pentru ca depaseam apoi costul shippingului de 6$ si nu mi-ar fi convenit sa achit 40$ :) Asa ca la interval de 10 min am mai adaugat alte produse in cos  pentru cea de-a doua comanda de care va ziceam ca o astept.Astept totodata sa achit si taxele vamale :))


Si ce am primit gratuit la aceasta comanda mica:


Special, Adapt 232, Herbal Adaptogen Formula, 6 Capsules (pretul lor ar fi fost de $2.99 daca nu le alegeam eu de la sectiunea freebies)
Nu le-am testat inca,nici nu cred ca o sa reusesc sa mi fac cine stie ce opinie despre ele pentru ca sunt totusi 6 capsule.
Din partea celor de la iherb,ce au mai adaugat ei ,a fost  un pliculet de ceai organic,pe care nu l-am servit inca :D


AICI puteti verifica ziua si ora cand acel colet a fost expediat catre voi  cam la 2-3 zile dupa ce plasati comanda pe site (cam asa arata codul respectiv: 13079199-0) din US.Am inteles ca pentru Romania,coletele ajung direct la posta locala,nu la cea vamala,cum mi se intampla mie de exemplu aici.Cei de la Iherb,pun doar valoarea coletelor pe ambalajul coletului,fara shipping.Cel putin asta am constatat eu la ultima comanda.Nu mai retin cum era anul trecut de exemplu.


*Nota: Toate link -urile  catre produsele de pe iHerb.com contin codul meu de afiliat, astfel daca le click-uiti, codul se inregistreaza in casuta destinata reducerilor si veti avea reducere 5$ doar daca sunteti la prima comanda (sau de 10$ daca ati comandat produse in valoare de peste 40$), iar eu voi primi comision de afiliat intre 1-4%.
Referral Code: BAZ825 

Va doresc un weekend cat mai placut si relaxant! Eu ma duc sa ma pregatesc de munca pentru... 12 ore! 


Pupici,
 Andreea

Supercounters