Oferte speciale? Da,va rog!

   La multi martisori,fetelor! Cu ceva intarziere ce e drept,dar mai bine mai tarziu decat niciodata :)  Ce ati primit frumos de martisor? La mine cred ca poza vorbeste de la sine:
       

Desi nu am mai scris (din nou!) de ceva timp (nici n-are rost sa ma mai scuz...),de data asta m-am mobilizat sa va tin la curent cu ofertele celor de la Strawberry. Desi eu am comandat de pe varianta ceheasca, facand conversia coroana ceheasca- leu romanesc,valoarea tot pe acolo e.
Nu mai dadusem o comanda pe Strawberry de multicel,cred ca de vreo 3 ani.Nu ca nu as fi avut ce sa comand de la ei,dar am uitat efectiv de site ul asta online de shopping. Insa Camelia in postarea aceasta mi-a reamintit de el.


  Azi  produsele care le au ei la oferta zilei sunt tentante ( sau cel putin sunt tentante pentru mine!), asa ca am comandat chiar 4 produse din cele 8 prezente. Din pacate  parfumul Lancome Hypnose e  deja ''epuizat'' de pe stoc in doar o ora si ceva de cand aparuse oferta.Am avut inspiratia sa mi comand un parfum pentru mine si pentru ca pretul a fost unul foarte bun,am comandat un parfum si pentru sora mea,ca tot  e ziua ei luna asta.


Ce mi-am mai comandat de la ei a fost Orofluido Mască de par,nu am mai folosit niciodata masca aceasta si nici brand ul acesta dar am citit atat de multe pareri pozitive ca inevitabilul s-a produs si am adaugat-o in cos.

Mi-am dorit o perioada sa incerc pensulele celor de la Bare Escentuals si nu numai,asa ca nu am avut nici cea mai mica ezitare sa imi doresc pensula de blush de la Bare Escentuals. Cred ca nu e tocmai adecvata pentru blush,pare ceva cam mare,dar atunci cand o voi primi,in functie de marimea ei si de perii ei,o sa ii gasesc o intrebuintare adecvata.


Pevonia Botanica Lotiune de Plaja Hidratantă SPF 30-  desi se numeste lotiune de plaja,eu am citit destul de multe feedback uri cum ca ar fi potrivita inclusiv pentru ten si ca e destul de lejera si se absoarbe rapid.Are un review si pe Beautypedia,nu unul prea pozitiv,dar oricum destul de bunicel.Nu sunt sigura de acest produs in momentul de fata daca am facut o alegere inspirata,dar verdictul va veni desigur,dupa ce voi primi produsul si voi incepe sa il folosesc. Oricum macar incerc un alt brand si nu ma pot plange de o valoare foarte mare alocata acestui produs,pentru ca e redusa cu 40% in momentul de fata pe site.



Desi mi-am cumparat recent atat balsam cat si sampon de la TIGI, am vrut sa incerc si L'Oreal Professionnel Expert Serie - Șampon de Luminozitate pentru Contrast. Pare mai degraba un sampon destinat parului ombre/cu suvite- la mine chiar nu e cazul,dar m-a tentat ideea de a avea o nuanta vibranta si luminoasa a parului.


Nu stiu daca ati observat dar din 5 produse,2 le-am ales pentru par.Nu e chiar intamplatoare faza,in ultima vreme am devenit putin obsedata de ideea de a avea un par cat mai frumos,drept dovada eu care nu foloseam masti de par acum cativa ani,acum mi se pare inacceptabil sa nu fac asta.Cred ca cumva varsta isi spune cuvantul,prefer mai nou sa investesc banii in produse pentru ten si par,decat in makeup. Nu ca nu as cheltui destul si  pentru capriciile destinate machiajului ...


Nota: Desi ei scriu pe site ca e free shipping si ca nu e necesara o suma minima a comenzii,eu nu am putut comanda doar parfumul Lancome pentru ca mai aveam o reducere de 5% si suma finala de achitat era sub 113 RON.Nu stiu daca sunt reguli diferite pentru fiecare tara in parte,eu nu am putut comanda de pe site ul romanesc,dar in cazul meu nu s-a aplicat asta. Daca n-as fi adaugat alt produs in cos,ar fi trebuit sa achit 32 RON pentru transport.

E ceva din ceea ce mi-am comandat care va atrage si pe voi?

Ah,era sa uit,mi-am comandat beauty box ul de pe Lookfantastic.com si abia il astept :) Nu de alta dar sunt produse in valoare de £71.48, iar cutiuta costa €20.55,asta incluzand shippingul care e gratuit.


Pupici,
Andreea

Supercounters