Christmas Party Make Up - Andreea's Land & Cosmetic-Style.ro -INCHEIAT

Concurs incheiat,castigatoarele le gasiti aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/castigatoarele-concursului-de-make-up.html

Astazi voi da startul la un concurs de Make Up impreuna cu cei de la Cosmetic-Style care vor sponsoriza acest concurs.


Reguli privind machiajul:

1.Concurentele trebuie sa realizeze doua machiaje fiecare.Machiajele sa  fie obisnuite si nu fantezie!
Ideal ar fi sa realizati un make up obisnuit si unul indraznet,de party pentru Craciun!Nuantele pe care le puteti folosi in machiaje sunt la alegerea voastra dar ar fi ideal sa folositi tonuri de verde,auriu,caramiziu,albastru pentru a fi "in ton" cu sezonul festiv de Craciun.Asta nu inseamna sa evitati restul culorilor,oricum!

2.As dori ca maximul de poze trimise sa fie 5 si sa contina neaparat doua poze close-up,
una cu ochii inchisi, alta cu ochii deschisi, iar restul pozelor cu toata fata plus un colaj cu aceste poze.
3. Pozele trebuie sa fie neretusate in Photoshop,eventual doar sa retusati micile imperfectiuni ale tenului (acnee,pistrui etc)
4.Sa trimiteti o poza full face cu make up ul in care sa tineti in mana o foaie pe care sa scrieti
Christmas Party Make Up  - Andreea's Land & Cosmetic Style
5. Nu uitati sa trimiteti si un colaj cu pozele pe care va decideti sa le trimiteti pentru acest concurs.Detalii concurs:

1.Dupa ce ati respectat regulile de mai sus, trimiteti mail cu cele 5 poze +un colaj ,numele cu care ati dat like pe Facebook celor de la Cosmetic Style la adresa  bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com si la Cc. cosmetic.style[at]yahoo.com
Specificati va rog in e-mail daca sunteti de acord ca  fotografiile (colajele) voastre sa fie folosite de catre cei de la Cosmetic Style pe  facebook intr-un album special.
2.Este nevoie de minim 13 participante petru a valida concursul.
3.Cei de la Cosmetic Style vor alege castigatoarea Premiului 1 si iar eu pe cea a Premiului 2.4.Concursul se va incheia pe data de 17 decembrie (va puteti inscrie inclusiv in aceasta data!) urmand ca zilele urmatoare sa anunt castigatoarea,cel tarziu pe 21 Dec (nu vreau sa ma injurati asa pe 22 Dec de ziua mea :P)


Vor fi doua castigatoare si premiile constau in:


- premiul 1 : Paleta Urban Decay Nine Deluxe- premiul 2: Setul de oje Summer of Love de la Urban Decay
Perioada de desfasurare a concursului: 2 saptamani : 4 Decembrie-17 Decembrie


Va las si cateva machiaje ca si inspiratie,nu e necesar sa redati absolut nici un fel de machiaj din cele pe care le vedeti in pozele atasate de mine! Vor fi doar o sursa de "inspiratie",daca doriti sa va inspirati e in regula,daca nu,puteti crea orice machiaje considerati voi ca va pun in valoare trasaturile chipului!Daca va plac premiile,va rog sa nu ezitati sa va inscrieti!
Eu va astept cu drag inscrierile si va doresc mult succes!

Pentru intrebari/sugestii imi puteti scrie pe bazardeimpresii[at]yahoo [dot]com sau imi puteti lasa comentarii la aceasta postare cu intrebarile voastre.


Fiecare participanta poate participa cu maxim 2 seturi de machiaje ( un make up simplu,unul de party- inseamna "un set de make up")! In functie de cate participari vor fi,voi mai oferi eu inca un premiu,ce spuneti?

Apropo,voi aprecia mult daca participantele vor da la share pe pagina lor de Facebook link-ul cu aceasta postare despre concurs.Multumesc!Pupici,

Supercounters