A complicated girl...



Azi ma intreba o prietena pe messenger "Tu pana la urma ce mai faci?Te mariti?" Intrebare destul de normala dupa ce am batut apa in piua acum vreo juma' de an ca ma iau cu acte-n regula.Dar nu,a fost o discutie atunci,si de fapt nici eu,nici el nu intentionam sa ne ducem planul la bun sfarsit.. Intr-un fel sau altul,imi pare rau.De ce? Nu eu am fost aia care l-am refuzat de doua ori pana acum?Oh well.. dar eram an 1 de facultate,nu stiam ce e aia sa fii casatorit.Apoi eram prin an 3 de facultate si am zis "stai sa termin facultatea".Nici acum nu stiu cum e sa fii casatorit,nici acum nu vreau... dar parca as vrea! Si unde mai pui ca entuziasmul mi s-a dus pe apa sambetei!
Ala bala portocala,eu habar nu am pana la urma ce fac cu viata mea cateodata.Las timpul sa "curga" si fie ce o fi! Da,recunosc sunt din fire mai comoda,si de cand am ajuns aici sunt si mai si! Imposibila chiar,la aspectul asta! Dar hai sa nu mai imi pun atata praf in cap si sa ma gandesc si eu ca tot omul:poate nu am chef de responsabilitati majore.Si totusi,trebuie sa admit ca uneori chiar sunt o tipa complicata! Complicata pentru mine,pentru cei din jurul meu.Imi doresc lucruri atunci la momentul "x",iar daca trece ceva timp si lucrul ala tot nu l-am obtinut ,eu totusi lupt in continuare pentru el pana imi piere entuziasmul atunci cand il obtin!
Imi amintesc cand am dat la facultate,vroiam un anume profil,apoi dupa ce am intrat efectiv vroiam sa il schimb!Iar exemplele sunt diverse.
Deci da,sunt o nehotarata!

Supercounters