Beauty Tips and Tricks

Cu toţii avem propriile noastre trucuri de frumusete secrete.Trucurile mele poate să nu funcţioneze pentru toată lumea, ar putea fi neobişnuite sau pur şi simplu ciudate, dar hey ,ar putea poate ajuta pe cineva, aşa că nu ezitaţi să împărtăşiţi trucurile voastre de infrumusetare preferate aici!

  
Eyeliner Trick 
Dupa ce aplicati eyeliner-ul, aplicati peste el o pudra de aceeasi culoare ca eyeliner-ul folosit si veti observa ca eyeliner-ul aplicat va dura mai mult !




 Home Made Concealer
 Daca pur si simplu ati ramas in "pana" de anticearcan,pentru moment puteti folosi putina crema de fata si putin fond de ten,combinatia va fi una mai light si mai potrivita aplicarii pentru a acoperi cearcanele!
  
Dry lipstick?
Daca rujul s-a "uscat" putin si  totusi va place culoarea si vreti neaparat sa il folositi, puteti aplica inainte un balsam de buze si apoi folositi rujul.
Va avea o textura cremoasa si va fi la fel de bun pentru buzele tale!



Eye Brown


Pentru a da un aspect cat ami natural sprancenelor,folositi un fard de sprancene/creion de sprancene cat mai apropiat de nuanta parului vostru.Pentru a obtine niste sprancene cat mai perfecte ,incercati sa folositi  la sfarsit concelear ul ca sa faceti "curatati" zona.


Long Lasting Foundation!

1. Curatati tenul si aplicati o crema hidratanta,dupa ce ati folosit in prealabil o lotiune tonica.
2. Aplicati un primer pentru ten.
3 Incercati sa folositi un fond de ten long-lasting potrivit tipului de ten (uscat,normal,mixt,acneic)

4.Eu aplic o cantitate mica de apa termala pe fata,apoi incep sa aplic fondul de ten cu degetele sau cu un buretel (pensula pentru fond de ten nu prea imi este de ajutor oricat as insista)
5 Folositi o pudra compacta sau nu,pentru a fixa mai bine fondul de ten
6.Pentru un look mai fresh aplicati un iluminator pentru ochi /iluminator pentru ten.

  
Foundation too dark/light?
 
Daca fondul de ten e prea deschis sau prea inchis pentru tenul tau,ai putea sa combini doua fonduri de ten,cu nuante total opuse.Preferabil acest lucru sa fie pus in practica pentru acelasi tip de fond de ten,cu nuante diferite. 


Intense Eyeshadows!

Pentru o culoare mai intensa a fardului de ochi,puteti inmuia pensula in putina apa,si apoi aplicati fardul de pleoape.Asta in lipsa de primer de ochi. :)


Intense Lipstick/Lipgloss!
Daca vreti ca rujul sau lipgloss-ul sa reziste mai mult timp pe buzele voastre,folositi inainte o cantitate mica de fond de ten pe buze.Acest truc va permite ca rujul sa reziste mai mult timp pe buze! Asta daca nu aveti la indemana un primer de buze!



 

Supercounters