Confuzii...

Nu imi place sa fiu confundata.Ma irita oarecum cand se trezeste cineva si imi da add pe messenger intrebandu-ma "Nu esti x-uleasca?" si eu sa ii raspund in mod politicos  "Nu,nu sunt."
Nu stiu de ce se insista cu ideea "daca nu ne stim,ne putem cunoaste." Hai nu zau,cine ti-a zis ca sunt amatoare sa cunosc barbati ?! Stai linistit,analfabeti si fraieri sunt peste tot.Nu vreau sa bag pe toata lumea in aceeasi oala.,dar in mare parte,tipii astia care incearca sa agate tipe de pe facebook/hi5 si nici macar tipa nu are e-mail ul afisat,sunt niste distrusi! Cum naiba sa vrei sa vorbesti cu o anume Andreea (una blonda,care culmea numele meu de familie coincide cu al ei ) si sa imi dai mie add din greseala!?
Au fost dati in care m-am distrat copios cu astfel de specimene,ba le-am dat informatii eronate,gen "Da eu sunt aia din avatar" (si era Sarah Shahi) ori ca sunt maritata si mai am si un copil.
Dar stiti ce mi s-a parut cel mai tragic? Ca desi paream total dezinteresata de firul discutiei,omul insista. Sa ajungem la ideea ca unii barbati nu stiu care e aia limita bunului simt? Trebuie  oare sa ajung sa spun verde in fata  "Stii mai baiatule,esti prea fraier,prea idiot pentru mine,nu ma interesezi"?
Acestea fiind spuse,m-am saturat de necunoscuti care imi dau add,care ma confunda cu acea Andreea blonda cu aspect de pitzi.
In alte dati am mai fost confundata  cu o matusa de a mea care e cu sase ani mai mare ca mine,dar am fost incantata,pentru ca tipa arata impecabil.Si nu,nu zic asta pentru ca imi e ruda,dar efectiv e genul ala de femeie care toti barbatii intorc capul dupa ea,si reuseste performanta asta fara a fi vulgara sau pitzi,cum se poarta azi...

Alta data am fost confundata  cu un profesor universitar,o studenta mi-a dat add  pe messenger sa ma intrebe diverse si culmea era convinsa ca vorbeste cu profa ei,pana cand am lamurit-o ca nu sunt cine credea ea. :)

Si acum ca tot sunt la capitolul confuzii,am fost confundata  in club cand aveam vreo 17 ani de un tip cu prietena lui.Momentul ala mi s-a parut penibil si tipul s-a ales cu o palma din partea mea .Pai cum sa ma sarute un necunoscut ?:)) Apoi dupa explicatiile lui,am inteles care fusese problema.Pacat ca ii aparuse prietena,mi-as fi dorit un al doilea sarut. :))

Supercounters