Felicitari Romania!

Germania a castigat finala Eurovision 2010, cu 246 de puncte. Romania a obtinut cea mai buna performanta din istoria participarii la Eurovision.
Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul 3, la fel ca Lminita Anghel in 2005, dar a obtinut un punctaj mai bun (162 vs 158).

Lena a primit trofeul Eurovision 2010, din mainile lui Alexander Rybak. Anul viitor Eurovisionul va avea loc in Germania.Lena a cantat o piesa compusa de Julie Grost si Josh Gordon. Germania a castigat pentru a doua oara concursul Eurovison, dupa victoria din 1982.

Pe de o parte ma bucur ca nu a castigat Romania,era tragic sa fi fost noi cei care trebuia sa organizam la anul Eurovisionul.
Parerea mea? Germania nu merita sa fie nici macar in primele cinci locuri! Dar evident nemtii au bani sa faca Eurovision-ul ,asadar au castigat locul 1! Mda,aranjament in toata splendoarea lui.

Melodia Turciei m-a impresionat,chiar mi-a placut,cea a Armeniei,iar cea a Frantei a fost de toata jena.
Nu a fost o melodie extraordinara nici cea a Paulei Seling si a lui Ovi,dar a fost oricum ceva deosebit fata de restul melodiilor cu care s-au prezentat restul tarilor.Am salivat la propriu si la prezentarea Norvegiei,nu stiu cat mi-a palcut melodia,dar tipul arata die for it :)) Daca toti norvegienii arata asa,eu acolo ma mut in curand :))Chiar si Belgia merita un loc mai fruntas .

Si iata si clasamentul tarilor:


Supercounters