Produse pentru unghii Essence

Nu stiu daca se gasesc produse Essence la noi,dar sunt niste produse relativ ieftine,facute in Germania.Ceva gen ELF.Eu personal,am folosit cateva produse de la ei si ma declar relativ multumita pret-calitate.
Am sa fac un mic review la un intaritor de unghii,un lac cu sclipici o mini- oja alba mata perfecta pentru o manichiura french.

Stiati ca sunt fana manichiura french,da? :) Am lacuri transparente si oje albe mate/nudes cat sa ma tina o viata. :))

Intaritorul de unghii Essence
L-am luat inertie,pentru ca vroiam un lac de unghii si efectiv nu gaseam.Apoi am citit eticheta si am zis sa il testez totusi,mai ales ca aveam niste unghii moi,care mi se rupeau des.
Dupa doar o saptamana, unghiile mele au inceput sa para mai sanatoase si am reusit sa le pot lasa si eu mai lungi! Yey. Din punctul asta de vedere lacul asta de unghii a fost fabulos! Cat a costat? Doar 50 czk adica aproximativ 2 euro.O nimica toata,zau!

Oja mata alba Essence
Are o pensula mica,ideala ca sa aplici oja pentru french.A costat la fel ca intaritorul de unghii,2 euro.
Sa fiu sincera,sunt multumita de ea per total,se blenduieste frumos pe unghiute,pensulica e tare subtirica si e ok.Numai ca... nu tine pe unghii.A doua zi,sigur am oja sarita la macar doua degete.

Lac de unghii cu sclipici Essence
Suna aberant poate ca am vrut ceva sclipicios nu? Ei bine,trebuie sa recunosc ca il folosesc mai rarut,dar il folosesc!In general il aplic peste o oja mata,cand ma apuca cheful de sclipici.
E un lac transparent cu sclipici fin in el,si cand zic sclipici fin,pai asa e!
La fel ca si oja,nu tine prea mult pe unghii dar isi face treaba bine.A costat tot 2 euro.

Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut! Sa auzim numai de bine!

Supercounters