Benefit Realness Of Concealness Kit

Benefit Realness Of Concealness Kit


 Descrierea lor:


Why we love it: 
Portable mini kit containing Benefit's top selling concealers and enhancers. It's your solution for beauty dilemmas on-the-go.what else you need to know: 
Realness of concealness is small enough to pass through airport security so it's perfect for travel!

Product details
  • Kit contains:
  • ooh la lift 2.5g Net wt. 0.09 oz.
  • lip plump 2.5g Net wt. 0.09 oz.
  • high beam 2.5g Net wt. 0.09 oz.
  • lemon aid 1.0g Net wt. 0.03 oz.
  • boi-ing 1.2g Net wt. 0.04 oz.  
  • winner of:
  • Cosmopolitan Beauty Award for "fabulous face kit"
  • Voted "favorite time saver" by Child magazine in 2006



How to apply:
 Ooh la lift: to brighten, lighten and tighten the eye area; apply lightly and blend to help de-puff & firm  under eye area.
   Lip plump: dot & blend on lips. Allow to dry before applying lipstick; to prime, smooth, and plump  lips
   High beam: dot & blend over makeup on to cheek & brow bones;to give your skin an ethereal glow 
   Lemon aid: apply and blend with fingertips on eyelids to hide discoloration.
   Boi-ing 02: pat on with fingertip and blend to under eye area to conceal dark circles.

 De cand am cumparat concelear-ul "erase paste " de la Benefit,am ramas cu fixatie pe produsele lor! Pur si simplu ador produsele lor.Ceea ce ma opreste sa nu ma duc sa iau toate produsele Benefit din stand e bugetul financiar :)) Mai grav e ca de aproape 3 luni de zile si-au facut debutul aici in oras,in Sephora. Pana acum 3 luni erau de negasit!
Nu incerc sa ii fac reclama acestei marci,dar eu una am fost multumita de ei pana acum.
In primul rand cutiuta -kit are un ambalaj super atractiv,care vine la "pachet" cu instructiuni de folosire si o mini oglinjoara.
Acum sa le luam pe rand:

- boi-ing-ul e cel din dreapta jos (din foto  1),nuanta medium.Se vrea a fi un concelear,pentru a acoperi cearcanele.Sa fiu sincera,in primul rand nuanta medium e cam inchisa pentru tenul meu,cred ca mi  ar trebui nuanta fair si nici nu acopera fantastic de bine,asa cum o face erase paste-ul (tot de la Benefit!) Se afla disponibil in 3 nuante (fair,medium,dark),asta daca il cumparati separat produsul. Daca achizitionati ca mine,acest set,e disponibil numai in nuanta medium  din ce am observat.Asa mentioneaza si pe site-ul lor,doar setul cu shade 02.
                                                      
-lemon-aid  e cel din prima poza ,prima "pastila" din dreapta sus,se foloseste in zona ochilor,pentru uniformizarea culorii tenului.In prima faza am zis ca ar fi prea deschis pentru tenul meu,dar arata super bine!Uniformizeaza culoarea,are o textura fina si da o senzatie de "fresh" ochilor.

-high beam e produsul care l-am adorat imediat ce l-am testat! Este exact cum descriu ei produsul "to give your skin an ethereal glow"! Da un glow subtil tenului si practic "improspateaza" privirea.Spre deosebire de iluminatorul Calvin Klein ,acesta chiar are un glow extrem de fin,subtil,fara sa fie sclipicios!Nici CK nu e sclipicios,dar tot high beam e mai tare :D


-ooh la lift - e divin,divin! Cum sa nu il iubesti cand iti "dispar" pe jumatate cearcanele cat ai clipi,asta abia utilizand putin produs?!Atenueaza imaginea cearcanelor si uniformizeaza culoarea tenului din jurul ochilor.





-lip plump "to prime, smooth, and plump lips".Really? Pe mine m-a cam lasat indiferenta produsul asta! Cand il aplici pe buze seamana cu un ruj nude,ca nuanta. Sa zicem ca rujul rezista mai mult ca de obicei,sau asa mi-a placut sa cred.E singurul produs din kit-ul asta pe "jumatate" testat sa zicem.L-am folosit de 3 ori si apoi a zacut cuminte in cutiuta fara sa ma mai ating de el.


Si acum poate va intrebati si ce minusuri am gasit la kit-ul asta.Iata-le:
-Kit ul nu are nici un fel de pensula pentru a blendui cele doua "pastile" de boi-ing si lemon aid.Sa folosesti degetele,nu prea pare igienic.Eu am sacrificat o pensulica cu peri fini pentru ele.
-Cele trei mini-flacoane pot fi utilizate de maxim 10 ori.
-boi-ing-ul nu are culoarea potrivita mie (dar asta e un pic cam subiectiva concluzia)
-pretul destul de "piperat" al kit-ului (depinde de fiecare cat e dispus sau nu sa dea pe un produs cosmetic),eu am dat pe el la "reducere" 20 euro.Pe site ul lor oficial , preturile sunt mai mici dar shipping ul e mare. (va spun eu,ca am comandat deja un erase paste de la ei anul asta prin ianuarie parca,si m-a costat shipping ul aproape cat pretul aceluiasi produs comandat :P ) Asadar shipping + cost produs + asteptat colet nu prea renteaza,mai degraba cumperi produsul din magazinul unde il gasesti.


Asta se pare ca e diferenta intre Erase Paste si Boi-Ing de la Benefit in opinia lor:
















Overall sunt multumita de acest kit,dar totusi data viitoare am sa il achizitionez pe acesta:
 confessions of a concealaholic
Are pensulici si cu ocazia asta incerc si alte produse de la ei. 
















Supercounters