Pandora's Box

Am primit leapsa de la Andreea,acum ceva timp,de care mi-am reamintit azi de ea. Cam tarziu,dar tot e bine nu? :D
Nu pot sa imi prezint toate cosmeticele pe care le am in dotare,pentru ca in primul rand m-ar plictisi asezatul lor,pozatul etc... Plus ca nu cred ca am atat de multe produse profi cat sa merite deranjul.Dar am sa va arat ce tin in poseta cu mine zilnic.

Quad-ul MAC primit de la Gia.Ador nuantele alea si imi vin perfect! Am primit numai complimente de cand ma machiez folosind trusa asta.Imi ies niste brown smokey eyes de toata frumusetea cu ea :)

Gloss NYX nuanta Tea Rose- nu e cel mai bun gloss,la un moment dat e cam lipicios, dar nuanta asta vine super pe buzele mele.

Labello -e un roz pal,discret ,perfect cand vreau doar hidratare si putin luciu pentru buzele mele!

Mini fake kit-ul de la Benefit - e super sa ai intr o singura cutiuta atatea lucruri utile: concealer,color correcting eyelid primer,instant under-eye brightening boost,luminescent complexion enhancer. Am facut deja un review mai detaliat al acestui kit aici.

Blush trio de la Estee Lauder - contine trei nuante de blush adorabile. E bine ca am intr-o singura cutiuta mai multe variante de alegere. :P

Khol  negru Bourjois e creionul meu negru favorit!

Mascara Maybelline the Falsies Volume Express are loc de cinste mai nou,in portfardul meu.L-a inlocuit pe L'Oreal 4X. Daca va suna bizar ca am inlocuit o marca mai "buna" cu alta,atunci sa ma explic: rimelul asta imi place enorm,e ceea ce imi doresc eu de la un rimel: sa curbeze putin genele si sa dea volum! Oricum nici la efect de "gene false" sa nu va asteptati!

Supercounters