Intrebari, raspunsuri si multumiri!

 E minunata senzatia atunci cand cineva iti trimite un e-mail si te intreaba ceva,cand practic poti ajuta pe cineva,cand te poti face util! Sau ma rog,tu asa incerci. De ce fiecare e-mail primit pana acum se termina cu "scuze daca te-am deranjat".Nu ma deranjeaza nimeni,dovada ca am publicat pe blogul meu o adresa de e-mail si sunt mai mult decat incantata sa primesc e-mailuri de la voi!

Am primit un alt e-mail azi de la un tip care se pare ca a fost acceptat sa lucreze la IBM in Brno.Evident vechile discutii,cu preturile,cu cazarea. Dupa cum bine stiti,deja zilele trecute facusem eu o lista din aia de preturi si toate cele. Asa ca i-am trimis e-mail omului si i-am dat link-urile si explicatiile de rigoare.
Se pare ca blogul meu e singurul blog romanesc care ofera informatii despre Cehia si viata de aici.Lucrul asta nu face decat sa ma bucure ca intr-un fel sau altul,cei care cauta un ajutor sau o informatie,pot apela la mine.
Mesajul lui suna cam asa :

"salve andreea,
ma bucur ca am dat peste acest post al tau.
am nevoie de un ajutor in a-mi gasi ceva de locuit in brno. voi lucra pt IBM din 15 nov si de vreo 3 zile stau calare pe net si.. greu cu preturile..

daca se poate, rogu-te un mail pe *******@yahoo.com.

multumesc si scuze pentru deranj.
"

Am primit zilele trecute un e-mail de la Zuzu, posesoarea acestui blog.Chiar imi era super dor de ea,si imi place mult de tot continutul blogului ei! Are un fel de a scrie aparte!

" Buna, Andreea!

Sunt Zuzu de la zuzzzu.blogspot.com. :)

Am rasfoit blogul tau si din semi disperare si nepricepere prea mare in ale cosmeticelor, indraznesc sa te rog ceva, poate cand vei avea timp si daca vei vrea, vei scrie despre asta pe blog, iar cele aflate in ceata, ca mine, si-ar face o idee mai clara.

Caut de ceva vreme un iluminator pt zona ochilor. Si nu gasesc!!!! Iar cand gasesc, nu ma pot hotari si nu stiu ce sa aleg...

Nu stiu daca stii, dar acum vreo 2-3 ani exista de la Sephora un kit patratel, impartit in 4 culori, consistenta cremoasa, rozaliu, movaliu, verde si crem-bej pentru cearcane, ochi, corector, asa ceva.
Ei, ala era genial. Dar nu mai exista. Si de la el incoace eu nu ma mai descurc :)))

Te rog mult, daca ai idee, lumineaza-ma si pe mine! :)

Eu am zarit unul de la sephora, unul de la the body shop, ceva la tubulet si unul de la l'oreal, ca un creion cu pensula.
Dar nu stiu nici daca sunt bune, nici pe care sa-l aleg. Sau daca sunt altele mai valabile si undeva sub un milion, totusi.

Multumesc anticipat si cer scuze daca am dat buzna asa pe nepusa masa :P

Zuzzzz "

Zuzu,in primul rand sper ca nu te-a deranjat ca am facut publica adresa blog-ului tau.
I-am raspuns lui Zuzu tot acum cateva zile,cand am primit e-mailul si i-am spus parerea mea vis a vis de aceste iluminatoare.
Eu am testat asa: iluminatorul de la Benefit,High Beam pe care i l-am si recomandat de altfel si un iluminator de la Clarins Eclate Minute,care l-am folosit acum vreun an de zile,si care mi s-a parut mult mai bun ca High Beam dar pe aici din pacate are un pret cam piperat,asa ca nu l-am mai cumparat din nou... Facusem la un moment dat un review despre un kit Benefit si implicit acest iluminator High Beam aici.
De altfel i-am scris ca ar putea incerca sa cumpere  full size iluminatorul High Beam de la Benefit.Daca are totusi probleme cu cearcanele, sa incearce Erase Paste tot de la Benefit.
Eu folosesc de exemplu acum un iluminator Calvin Klein pentru ten,care mi se pare bunicel si iluminatorul pentru ochi High Beam de la Benefit.
Si cum am gasit un review al iluminatorului Benefit facut ca la carte ,de Adina pe blog-ul lui Lady's Blush,i-am zis  sa dea o raita si aici sa se lamureasca. Eu cand am facut review ul la kitul Benefit am fost asa incantata de el,ca nici nu mi-am dat seama ca trebuia totusi sa fac si niste swatches ca sa lamuresc lumea :)
Are idee cineva cum e iluminatorul de la Body Shop? Pe ea o tenta sa il cumpere,asa ca poate o ajutati cumva cu o parere sau un sfat,se merita sau nu? :)
Datorita lui Zuzu mi-am adus aminte cat de bun si wow a fost pentru mine iluminatorul Clarins Eclate Minute pe care daca nu il voi achizitiona luna aceasta,o voi face cu siguranta luna viitoare!

 Acum tin sa ii multumesc tipei care poseda blogul Inside Beauty pentru ca si-a batut capul cu mine ieri si mi-a explicat cum sta treaba cu paginile alea ale template-ului si cu alte chestii.Dati o raita la ea pe blog,si o sa vedeti ca veti gasi o gramada de lucruri interesante! Are de asemenea niste tutoriale si video-uri super pe youtube.
Multumesc din nou tuturor si sa aveti o zi/seara cat mai frumoasa!

Apropo,daca aveti alte sugestii si idei pentru Zuzu,la capitolul iluminatoare,va rog sa lasati un comentariu sau sa o contactati direct pe ea! Multumesc!

Pupici,
Andreea

Supercounters