My Cosmetic Wishlist

Nu vreau sa imi "setez" un prag limita de achizitionare a acestor produse,nici macar nu sper ca mi le cumpar pe toate,acum mi le doresc intr-adevar dar optiunile se mai schimba!
Am decis sa ma "abtin" de la a mai cumpara chestii mici,inutile,produse no name si sa iau numai "strictul necesar" .Si totusi ieri am calcat pe bec si mi-am pus o comanda la ELF.

Si totusi inima mea pofteste la:

BARE ESCENTUALS GET STARTED COMPLEXION KIT - MEDIUM (9 PRODUCTS)
Il vreau,il vreau! O sa mi l comand sigur online,pentru ca aici,in Sephora costa in jur de 70 euro... Vad ca pe lookfantastic e 45 lire.

 BENEFIT HER NAME WAS GLOWLA

Deja cateva produse din setul asta le am testat: High Beam-ul si Mon Beam, dar ma incanta ideea de a avea acest kit doar pentru a testa si blush ul Coralista si sa vad daca mascara Bad Gal e atat de dezastruoasa pe cat se spune! Fardurile am inteles ca sunt foarte subtile,ceea ce ar fi super !

 MAC Blushcreme

De fapt de la MAC mi-as dori multe produse,dar trebuie sa mai ajung si in Praga sa le iau si sa mai am si bugetul necesar :))

 


URBAN DECAY THE BLACK PALETTE
Nu am folosit inca nimic de la Urban  Decay,deci se intelege dorinta mea,da? :)) Plus ca mi-ar sta bine cred,cu vreo 3-4 culori din trusa asta :)

MAC Studio Fix Fluid



MAC Cream Colour Base





MAC Studio Tech



 Ordinea produselor a fost aleatorie.Am incercat sa "rezum" pe cat posibil ceea ce imi doresc momentan in materie de cosmetice.Cateva dintre ele sunt plauzibile,e posibil sa mi le cumpar,produsele MAC cel putin... cam slabe sanse!

Pupici,
Andreea

Supercounters