Testat: Elizabeth Arden 8h SPF15 PA++

 Descrierea lor a produsului:

 Elizabeth Arden -Cremă Opt Ore Hidratare Zilnică pentru Față SPF15 PA++ 49g
  • Loțiune hidratantă zilnică pentru toate tipurile de piele
  • Formulată cu amestec perfect și aroma clasicei Creme Opt Ore
  • Oferă hidratare esențială pentru echilibru optim
  • Apără pielea de efectele dure ale poluării, murdăriei și schimbărilor climatice
  • Blochează efectele nocive ale razelor UV
  • Lasă pielea catifelată,netedă și suplă pentru 8 ore
Parerea mea:

Trebuie sa mentionez ca e primul produs de la Elizabeth Arden folosit. Simplul motiv pentru care nu am avut ocazia sa incerc aceasta marca a fost faptul ca nu se gaseste pe aici si o poti achizitiona doar online.
Am vazut atatea review uri pozitive la aceasta crema de fata incat mi-a fost aproape imposibil sa ratez ocazia sa o incerc si eu.
Initial cand am inceput sa folosesc aceasta crema nu prea am reusit sa ii vad efectele benefice,credeam ca e inca o crema destul de scumpa,care va zace pe raft, pentru ca o alternam ba cu o crema Panthenol,ba cu o crema Manufaktura. In momentul in care am inceput sa o folosesc doar pe ea zilnic,efectele nu au intarziat sa apara numai dupa o saptamana : tenul meu arata mult mai curat,mi-l hidrateaza atat cat e nevoie,efectiv simt ca mi-l "optimizeaza".Nu stiu daca e doar o parere,dar am senzatia ca aceasta crema  are oarecum o functie si de a mentine tenul curat.
Poate suna  a reclama,dar e cea mai buna crema pentru ten pe care am folosit-o vreodata pana in momentul de fata. Bate orice crema Vichy,Eucerin,Nivea folosita si afirm asta fara sa aduc o ofensa vreunei marci de cosmetice...
Intra usor in piele,are un miros de citrice care initial m-a cam speriat,o textura nici fluida,mai degraba usor aerata,de spuma.Un alt aspect pozitiv ar fi ca are SPF15,deci nu poate decat sa ne bucure,nu?
Produsul se afla intr-un tub,asadar e cat se poate de igienic si nici nu puteti pierde produs.
Un singur lucru care sa zicem ar fi un dezavantaj al acestei creme,ar fi pretul destul de ridicat : 98 RON pe StrawberryNet. Un alt minus ar fi faptul ca nu prea o puteti folosi ca o crema de zi pe sub make up,ca o baza de fapt,pentru ca o data aplicata tenul cam luceste.
In rest imi place,o ador si cu siguranta o voi recumpara!
Voi ati folosit-o?

Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut!

Pupici,
 Andreea

Supercounters