Blog Award!

    Am primit un blog award zilele astea,de la Honey si Laura.
Nu stiu daca l-am mai avut acest blog award de la altcineva,dar alea 7 lucruri care trebuie sa le spun despre mine,cred ca le-am mai zis.
Sa speram ca nu am sa ma repet si am sa va spun cu totul alte lucruri.Oricum n-am avut nici un blog award cu iepurasi,se pune? :))


1.Sunt o persoana cu capul in nori de cele mai multe ori,dar destul de visatoare si irascibila uneori...
2.Imi doresc sa imi schimb job-ul actual.Ma rog cred ca deja stiati asta :)
3.Imi place sa descopar si sa testez atat produse de make up cat si de ingrijire.Oricum prea talentata la make up nu sunt,asta numai daca v-ati intrebat.In schimb apreciez machiajele frumoase,cu bun gust.
4.Nu imi plac filme de groaza,sunt putine filme de groaza la care am reusit sa ma uit cam coada.La capitolul asta sunt un mare copil!
5.Imi plac mult bomboanele Raffaello,sunt favoritele mele atunci cand vine vorba de dulciuri.De aia si refuz sa fac bomboanele alea home made Raffaello,sunt convinsa ca nu au acelasi gust cu cele pe care le stiu eu.
6.Am un motan posesiv care cere imi cere extra atentie atunci cand vin obosita de la munca sau cand ma trezesc din somn.Daca cumva indraznesc sa nu ii fac moftul,ma miorlaie si ma alearga prin toata casa.Si nu pentru ca nu are mancare! :))
7.Imi place mult cafeaua,imi plac mult aromele de cafea in general si frappe ul! Am fost atat de zapacita ca am baut acum vreo 3 ani,in jur de 5 frappe uri in aceeasi zi.Chelnerita mi-a spus ca nu ma mai serveste cu al 6-lea,pentru ca nu vrea sa cheme ambulanta :))


Dau acest blog award tututor din lista mea de blogroll! Cred ca a mai fost acest tag,deci las la aprecierea voastra daca vreti sa il faceti sau nu.


Pupici,

Supercounters