Gerovital Plant - noua gama cu extracte BIO

   Saptamana trecuta am primit un e-mail de la PR-ul celor de la Farmec care ma invita daca doresc sa testez noua gama Gerovital Plant .Am fost mai mult decat incantata sa onorez invitatia pentru ca mie mi s-au potrivit in general produsele celor de la Gerovital.Am folosit de la ei diverse,incepand de la masca de argila pentru ten,lotiune tonica,crema hidratanta si terminand cu lotiunea aceea super cu petroleum!
Desi am primit coletul de la ei,nu am cum sa va arat ceea ce am primit,pentru ca evident produsele sunt in Romania.Dar eu abia astept sa le testez!

Iata ce spun ei despre noile produse:
"Noua gamă, formată din 12 produse pentru ten, corp şi păr, are la bază o formulă cu extract organic de floare-de-colţ şi este lipsită de parabeni şi alergeni"
 Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul lor oficial.

 Am vazut cateva postari referitoare la primirea coletelor,asa ca m-am gandit si eu sa fac o postare sa  multumesc celor de la Farmec pentru ocazia data.
O prima impresie despre aceste produse si ce contine cosuletul-cadou oferit de Farmec,gasiti aici pe blogul Andei sau pe blogul Siginei.Parca mai vazusem si in alta parte produsele prezentate,dar acum nu imi amintesc.
Vor urma review-uri la aceste produse dupa luna aprilie,pentru ca atunci ajung in Romania.

 Multumesc Farmec pentru produsele oferite!

Pupici,
Andreea

Supercounters