Nikon lanseaza intreaga gama COOLPIX cu meniu in limba romana!

   Nu stiu cate dintre voi sunteti pasionate de fotografie in general,dar eu da! Imi pare rau ca nu am suficient timp sa mai invat una alta cum sa fac niste poze mai profesioniste si nici nu am posibilitatea financiara sa imi cumpar tot ceea ce vreau in acest domeniu.
  Pentru ca fac parte din forumul Nikonisti,m-am gandit sa impartasesc cu voi vestea pe care am aflat-o:
ieri au fost lansate 9 aparate ce ofera meniu in limba romana: P500, P300, S9100, S6100, S4100, S3100, S2500, L120 si L23.

  Noua gama COOLPIX introduce numeroase tehnologii de ultima ora, precum zoom optic de 36X, senzori CMOS cu iluminare din spate, obiectiv cu diafragma maxima de f/1.8, mod de fotografiere HDR. Toate acestea se regasesc intr-o gama ce se adreseaza atat fotografilor avansati, cat si incepatorilor.Noua gama COOLPIX va fi disponibila incepand cu finalul luni februarie.
Daca va intereseaza subiectul,va invit sa urmariti urmatorul video:


 


  Nu incerc sa fac reclama brand-ului Nikon,ci pur si simplu de la ei am singurul aparat mai profi achizitionat pana in prezent: un Nikon D3000 de care sunt multumita. Nu am reusit inca sa il folosesc la randamentul lui maxim,pentru ca nu mi-am batut capul cu zecile de setari pe care le are.Si totusi pentru o neindemanatica ca mine,face niste fotografii superbe.



Apropo aici gasiti un update la votarea concursului de make-up.



Pupici,

Supercounters