Trendul Sfantului Valentin...

      Ei bine,ieri am citit pe un blog (nu dau nume,ca e blog din ala mega cititu' si important) o  postare despre acest trend numit Sfantul Valentin.
   Nu am priceput nici acum,la cateva ore bune dupa ce am citit postarea,ce vroia sa de fapt sa spuna tipa.Ca  Valentine's Day e o sarbatoare de cacao sau ca vai ce fain e sa ne declaram iubire pura si vesnica taman in ziua asta.


   Acum sa va spun parerea mea: nu am sarbatorit Sfantul Valentin decat de vreo doua ori,prietenii pe care ii aveam atunci nu imi erau intr-atat de apropiati incat sa le explic eu ce si cum,plus ca eram mai mica si mai proasta,fara argumente and so on.Nu ca azi as fi mai desteapta,dar macar am "n" argumente contra acestei "sarbatori".
   Si nu,nu sunt nici vreo frustrata care nu are prieten/iubit/sot si nici nu vreau sa arat ca sunt cool.Pur si simplu Valentine's Day e o sarbatoare inventata de americani,totul tine de marketing.M-am saturat de inimioare si prostii de genul,de chestii siropoase si de impresia unora ca ziua asta chiar inseamna ceva!!!
    De ce mi-as declara eu iubirea in aceasta zi? De ce as sarbatori-o cand avem si noi Dragobete?! 
   As putea continua polemica mult si bine,dar cred ca nu are rost.
Va las just for fun,un print screen cu ce comentarii am primit pe FB vis a vis de Valentine's Day.

Si acum un playlist cu cateva melodii pe care le-am tot ascultat astazi,unele dintre ele vechituri,dar care raman clasice pentru mine:















Pupici,
Andreea

Supercounters