Vrem doar fete!

      Nu stiam ce titlul sa pun postarii,intrucat vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara. Am iesit initial sa iau cina in oras si in fine,dupa ce mi-am permis sa imi dau verde la poftele culinare,am hotarat impreuna cu inca trei amici sa mergem in club. Unul dintre ei,intre timp a renuntat,mancase prea mult si ii era somn,deci s-a dus acasa :))
    Evident baietii au vrut musai sa intram in clubul Tabarin. Eh cand am auzit asta chiar eram curioasa daca finally,dupa 2 ani de stat in Brno am sa reusesc si eu sa intru in clubul asta exclusivist. De ce ii spun exclusivist o sa vedeti voi de ce....Recunosc ca mereu m-a ros curiozitatea de ce tot baga astia mereu in fata faza cu "esti trecut pe lista?","nu avem locuri" sau usa trantita chiar in nas fara nici un fel de explicatii... Asta mi s-a intamplat de multe ori cand un prieten/coleg de-al meu a tot incercat sa vorbeasca cu "amicul" care deschidea usa clubului. Un lucru extrem de important aici: toti eram straini,adica romani,niciunul dintre noi nu stie sa zica ceva in ceha  mai mult decat "Buna seara " si alte chestii minore.
     Aseara se repeta faza: amicul intinde banii respectivului,alail refuza instant,zice ca "nu are locuri" si ca nu se poate."Inca o esuare de a intra vreodata in clubul asta" imi zic eu in gand.
Apoi ca si gandul mi-ar fi fost ascultat,ma indeamna unul dintre baieti "Ia du-te tu singura,vezi daca te lasa sa intrii in club".
    Zis si facut: ma prezint frumos singura,bat la usa,imi deschide usa zambitor domnul cu biletele,ii dau banii,in timp ce vroia sa imi dea restul ma tot tinea la discutii si numai Dumnezeu stie ce ma intreba ca eu in afara de "Buna seara" si "Da,da" nu stiam sa ii zic nimic in ceha.Evident zambeam prosteste si intre timp mi-am primit si restul. Tipul s-a prins ca nu sunt cehoaica,s-a uitat la celalalt amic al lui ceva de genul "O lasam pe asta sa intre?" si oamenii m-au lasat.
Intru in club,si ce sa vezi,muzica house ! Exact ce ascultam eu prin anul 1 de facultate.Atmosfera super,lumea dansa,dar cum am intrat in club parca toate privirile erau atintite spre mine.Prea provocator nu eram imbracata,pe cuvant ca aratam decent.Am stat maxim jumatate de minut,am cercetat zona si m-am intors spre iesire cu gandul ca poate reusesc sa il prostesc pe tipul cu biletele si sa ma lase sa ii introduc in atmosfera si pe baietii aia doi,colegi de-ai mei care asteptau afara.
Mi-a zambit  ca si cand ar fi inteles de fapt ce vroiam eu si mi-a spus ca nu se poate. Eu am iesit afara si asta mi-a fost "distractia" in exclusivistul club Tabarin.
   Evident am reusit sa plecam in alt club,unde intr-adevar muzica nu prea era pe gustul nostru dar c'est la vie,daca in Tabarin nu ne-a lasat?!
  Deci care-i faza cu Tabarinul? Oamenii au o "politica" aparte fata de restul cluburilor,in sensul ca pot sa vina 3 fete cu 3 baieti o data si poate ii lasa,poate nu.Important e sa vorbesti ceha! Daca vin 3 baieti cehi,iar nu e bine: une-s fetele?! Deci ei incearca sa faca un fel de "echilibru" intre persoanele de sex masculin si feminin.Cu cat mai multe fete,cu atat mai bine!
  Concluzia: nici macar nu o sa mai incerc sa intru vreodata acolo,mi se pare absolut aberant sa stau sa ma rog mereu de cel de la intrare "Stii lasa ne si pe noi sa intram" si ala sa vrea sa ma lase de fapt doar pe mine,din simplul fapt ca sunt material de .... No comment!

Pupici,

Supercounters