Giveaway Andreea's Land!

   Credeati ca va las fara martisor anul asta? :D
Ei bine,desi a trecut 1 Martie,am zis totusi sa fac un mini giveaway,asa ca tot a venit  primavara si sa sarbatoresc in curand cei 300 followeri.Niciodata nu e prea tarziu pentru o mica surpriza,nu?

    Nu am decat doua premii si acestea vor si ramane,desi in trecut v-am obisnuit sa le mai "updatez" pe parcurs.
Un premiu vi se va parea daca nu neobisnuit,oarecum straniu.Ei bine,am sa ofer o crema Effaclar Duo La Roche Posay din simplul fapt ca deja mai am inca una in afara de aceasta,plus jumatate din flacon deja inceput.Atunci cand am facut review-ul au fost cateva fete care isi doreau mult sa incerce acest produs.Nu stiu daca intre timp,l-au incercat dar daca ele au facut-o ,poate mai exista o alta amatoare :)
   Asadar nu promovez firma La Roche Posay. Mai multe detalii despre aceasta crema,compozitie si daca vi se potriveste sau nu aflati pe pagina lor oficiala. Va rog insistent sa nu va inscrieti pentru acest premiu,daca aceasta crema tratament nu va este utila! Gasiti un review la ea ,aici.
Celalat premiu e unul obisnuit,cu produse cosmetice: o oja 235 street wall  NYC,un ruj  nuanta mousse NYC si un rimel Essence pe care eu l-am descoperit de curand si pe care il ador!Am sesizat ca va intereseaza produsele NYC,asa ca m-am conformat :P
   Puteti sa va inscrieti doar pentru un singur premiu,chiar va rog sa specificati in postare ce premiu va doriti si sa va motivati alegerea.


Cerintele sunt aceleasi ca la fiecare giveaway organizat pana acum:

-inscriere GoogleFriendConnect.
-fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.(nu e obligatoriu)
-motivati alegerea intr-un comentariu de ce va doriti premiul X.Nu as vrea sa vad comentarii scurte gen "Pentru ca imi place" sau "pentru ca am auzit ca sunt produse bune",ceva mai convingator va rog. -comentariile le voi publica pe 9 Martie in prag de seara,cand voi incheia acest giveaway.Va rog sa lasati comentarii in ceea ce priveste acest giveaway doar la aceasta postare!
-nu voi lua in considerare comentariile anonime,fara o adresa de e-mail si un nume
-din momentul in care anunt castigatoarele,aveti la dispozitie fix 48 ore sa ma contactati pe e-mail: bazardeimpresii@yahoo.com
-inca nu stiu  exact cum voi alege castigatoarele,dar cred ca premiul LRP va fi ales in functie de raspunsurile voastre si celalalt prin random.org.
Castigatoarea premiului La Roche Posay effaclar duo va primi si un produs surpriza!


Last Edit 1: Nu cred ca e cazul sa spun ca toate produsele sunt noi,sigilate si ca LRP crema expira pe 11.2013! Asta ca sa nu va derutez si sa nu credeti ca ofer cumva o crema deja inceputa/folosita.
Last Edit 2:Pana la urma public comentariile,pentru ca mi se incarca "inbox"-ul si nu imi place sa tot culeg restul comentariilor de la alte postari :P

Just make a Wish!


Pupici,
Andreea

Supercounters