Guest review - produse Essence!

    Pana acum eu am fost cea care mereu v-am zapacit cu cateva review-uri in ceea ce privesc produsele Essence,voi ati citit si evident majoritatea nu mi-ati putut da dreptate sau nu,pentru ca nu aveti access la aceste produse inca in Romania.
       De cateva ori chiar m-am intrebat daca are sens sa fac review-uri la niste produse la care voi nu va puteati da cu parerea in totalitate,dar am sesizat un pic de entuziasm din partea unora dintre voi,atunci cand eu imi exprimam parerea vis a vis de aceste produse.
Brandul Essence e un brand nemtesc de produse relativ gen DM,la preturi accesibile.Nu am sa le ridic in slavi si nici nu am sa spun ca fac atat cat costa.Unele te uimesc cat sunt de bune,altele fac exact atat cat costa.
     Ce am testat si imi place dintre produsele Essence e shimmer brick-ul care l-am oferit la cateva fete la giveaway-urile anterioare,ojele Essence si mai nou am descoperit o mascara fantastic de buna de la Essence.Spun "fantastic de buna" relativ cu pretul ei: 5 euro.Aici pana si Maybelline sau orice mascara de brand mai low end e 10 euro.Daca vorbim de L'Oreal , Too Faced deja puteti sa va pregatiti sa platiti in jur de 20 euro pe un rimel.
    Imi plac si fardurile mono,care sunt cremoase si care sunt incredibil de rezistente fata de alte farduri obisnuite.Nu le-am testat pe cele gen  trusa,dar am impresia ca sunt mai prafoase decat cele mono.Ojele de la ei nu sunt rezistente,rezista pe unghii ca o oja obisnuita,dar au o paleta destul de larga de nuante.

Acum am sa dau copy-paste de pe blogurile fetelor care au avut ocazia sa testeze cateva dintre produsele Essence:



Parerea Camelcutzei:

"Am castigat giveaway-ul cu nr 2 al Andreei (care are acum concursul cu nr 3 pe blog!) si am reusit cu ocazia aceasta sa pun labuta pe 3 produse Essence, dintre care acum voi vorbi despre 2 (al treilea nu l-am incercat inca) : fardul de ochi Essence nuanta Disco Diva si shimmer brick-ul Sun Club varianta pentru blonde. Imi pare tare bine ca am castigat si am avut ocazia sa incerc aceste produse pentru ca sunt super!  Essence e un brand drugstore din Germania, despre care am tot auzit pe bloguri de beauty din afara, insa produsele lor nu se gasesc la noi...
Insa mai intai, o precizare: am ramas cu impresia ca lumea crede despre mine ca-mi plac chestiile scumpe. Imi plac chestiile de buna calitate, nu conteaza ca pretul e de 10 ron sau de 100 de ron, am avut farduri Ruby Rose care mi s-au parut geniale si farduri MAC care imi placeau asa putin ca-mi venea sa-mi smulg parul ca am dat banii pe ele.

 Fardul Disco Diva este unul cu finish metalic, care poate fi aplicat uscat sau umed. Eu vreau mereu sa am color payoff maxim, asa ca orice fard aplic, il aplic umed. Fardul acesta este foarte pigmentat (mi se pare foarte asemanator ca textura si pigmentatie cu fardurile Sleek) se blenduieste foarte usor, rezista...e un vis. Singura chestie este ca in cutie are o textura de pigment presat si mai cade de pe pensula sau de la ochi, dar in cantitate neglijabila si oricum culoarea e prea frumoasa ca sa ma impedic de detalii :). Culoarea este un albastru cu subton mov (cum e liliacul, unele flori sunt albastru-movuliu si altele mov pur). Imi place mult de tot fardul acesta, l-am folosit si ca fard principal, si ca fard pentru pliu pentru machiajul de Revelion (si pe pleoapa mobila aveam un fard negru mat). Daca aveti ocazia sa vi-l luati, nu veti regreta!
Shimmer brick-ul Sun Club blonde: am citit ca e dupe dupa shimmer brick-urile Bobbi Brown, si e foarte posibil sa fie asa, doar ca nu pot confirma, din moment ce nu am avut vreun astfel de shimmer brick. Pot sa va spun ca acest shimmer brick mi se pare mult mai bun decat Too Faced Candy Bars, e mult mai pigmentat si mai putin prafos. La ce poate fi folosit: ca fard de ochi, ca blush, ca iluminator, ca face sau body shimmer pentru machiaje mai speciale. Cat de mult il iubesc? Muuuuuuuult! Si mie mi se pare un pic diferit fata de poza, nu sunt culorile atat de roz, mai degraba sunt peach-y. Si in cutie au un aspect adorabil de catifea...Ce mi se pare usor ciudat e faptul ca aceste nuante sunt pentru blonde, poate ca fard de ochi, da, sunt ok, dar ca fard de obraz sunt cam puternice, adica eu am pielea usor mai maslinie (e un bej deschis cu subton oliv) si trebuie sa aplic cu grija sa nu arat ca un clown, nu stiu cat de usor ii va fi unei fete cu pielea alba.
Sunt tare fericita ca am avut ocazia sa incerc aceste produse, care la noi in tara nu se gasesc. Cateva chestiute Essence gasiti pe cosmetic-style.ro, si in rest, nimic.  "

                                                          * * *
Parerea Andreei (Beauty Letters)

 "lac de unghii cu uscare rapida Essence Colour&Go, nuanta 35 Movie Star- imi place mult de toot culoarea: gri petrol! Love it! Nu stiu cat rezista inca, dar se aplica frumos, fara dungi. Are pensula lata ceea ce face treaba mai usoara. 

luciu de buze Essence XXXL nudes, nuanta 03 Nude Kiss- un roz nude sidefat care se vede foarte frumos pe buze. Am observat insa ca buzele trebuie sa fie perfect hidratate, eu aplic intai un balsam de buze si e ok asa. Rezista cam doua ore. 

mascara Essence Magic Design waterproof- forma periutei mi se pare foarte practica: este mai subtire spre varf. L-am testat azi pe ninsoare si a stat la locul lui. Se demachiaza mai greu pt ca e waterproof. "
  
                                                 * * *
"Oja a fost prima pe care am incercat-o, mai ales ca abia asteptam sa-mi fac unghiutele. E o nuanta de fucshia foarte frumoasa. In poza a iesit aproape de realitate. M-am chinuit ceva cu pozele ca nu reuseam sa redau exact culoare si e chiar pacat pentru ca imi place mult.
Creionul de ochi e foarte cremos si usor sidefat. Iar kitul de sprancene abia il asteptam. Din pozele Andreei ma asteptam sa fie mai inchis si stateam cu sufletul la gura. M-am linistit cand l-am vazut. E perfect!"
                                                    * * *

Parerea Iguanitzei:

"Kit-ul de sprâncene are 2 farduri de maro, una închisă, cealaltă mai deschisă, 3 șabloane pentru sprâncene (pe care probabil că nu le voi folosi) și o mini pensulă.
Îmi place ambalajul de plastic, mi se pare așa chic. Ieri seară am încercat fardurile iar azi am folosit nuanța mai deschisă. Îmi place că rezistă, sprâncenele mele arată la fel ca și azi dimineață când m-am machiat.

Shimmer Brick-ul (am tot văzut comparații între ăsta de la Essence și cel de la Bobbi Brown) e .... extraordinar!!!  Am ales inițial varianta pentru blonde, mai deschis, dar cum nu mai era disponibil l-am primit pe acesta, varianta pentru brunete. Mi-era teamă că va fi prea închis, dar nu e, e perfect și vara va fi piesa de rezistență :)) Îmi place enorm !! Deci pe lângă faptul că miroase super, a prăjituri, are niște nuanțe superbe și, ce e cel mai important, rezistă toată ziua!!!!
Pe site-ul essence  oja  pare o nuanță interesantă de mov electric, mat. În realitate e o nuanță de mov intens, cu mici particule sclipitoare dar îmi place mult."


                                                      * * *


Parerea lui Simi:

"Essence magic design mascara waterproof -black
    Inca nu l-am incercat, dar cu siguranta o sa-l vedeti curand in machiajele mele. Sigurul lucru pe care l-am observat si mi-a atras atentia a fost periuta foarte practica, mai groasa la baza si subtire spre varf, un lucru bun dupa parerea mea."

Am incercat sa gasesc si postarea Ramonei cu ojele Essence,dar m-am pierdut printre postarile ei savuroase.
Am "furat" in schimb o poza cu manichiura ei ,ca sa admirati si voi degetele ei fine si  de altfel cochetaria ei:



Pozele nu imi apartin si sunt luate de la A.M.S si cea din urma poza de la Ramona. Dupa cum ati observat  sunt impresiile fetelor care au testat cateva dintre produsele Essence,am mentionat si sursa blogurilor (cu link).
Daca va deranjeaza ca v-am preluat impresiile despre produsele Essence din postarile voastre,nu e nici un fel de problema si suparare,va rog sa imi spuneti si sa reeditez postarea aceasta. Multumesc!

                                                     
                                                          * * *
LAST EDIT:

Parerea Ramonei
Am gasit si postarea Ramonei,are un fel de a scrie aparte si trebuie sa recunosc ca am ramas surprinsa atunci  sa vad ca ea vorbeste despre absolut orice bijuterie/hainuta sau produs cosmetic,ca si cand ar fi o fiinta umana,le da viata lucrurilor!Are un fel de a scrie prea savuros,(o sa sesizati asta in fiecare cuvant scris de ea),ca sa nu includ macar o mica particica din postarea ei:

"Lacurile de unghii din imagine mi-au fost daruite de o prietena virtuala, pe care nu am vazut-o niciodata in realitate ci am descoperit-o discret si gradual atat cat mi-a/ne-a permis prin intermediul articolelor cu parfum de istorie, poezie si boem.
Catalogul online e cam dubios, nu poti vedea clar nici nuantele si nici numerele aferente, asa ca am raspuns cam evaziv : nuante luminoase de rosu si roz, neaparat mate si opace fiindca imi urasc aspectul unghiilor si mai ales evidentierea agasanta a dungii de demarcatie intre patul unghial si partea libera, ce arata ca murdara. Am specificat totusi 408, o vazusem swatch la Natty si Iulia Badita si ma fermecase.
Dorinta mi-a fost indeplinita (you should get a job as (MY) geanie in a bottle!), si pe langa 408 am mai primit M119 Supermatte, si doua essence - 08 Ultimate Pink cu uscare rapida, si 57 Love of Pink, din gama multi dimension 3in1.
Tin sa precizez ca 408 Flormar si 08 essence sunt roz pure candy, barbie-like, iar M119 si 57 sunt un pic mai inchise, aproape fuchsia. Ca sa ilustrez prin asociere, primele doua sunt identice OPI Flower to Flower, iar ultimele OPI Pink Flamenco."
Am atasat si poza cu ojele,care apartine tot Ramonei:


                                                         
                                                                            * * *


 Daca sunteti interesate sa castigati  un produs Essence,va astept sa va inscrieti la giveaway aici.

Pupici,
Andreea

Supercounters