Random things and Thboxes again!

     Dupa lupte seculare am reusit sa imi activez paypalul.Yay! De fapt ce imi trebuia mie era codul acela de 4 cifre.Biata Claudia mi-a zis sa ma duc la banca,dar eu am tot amanat si am tot amanat... pana ieri cand ma plangeam "vai n-am paypal" si verificandu-mi contul online de pe luna ianuarie,realizez ca  vad minunatul cod!
   Evident,in urmatoarea ora am stat si m-am tot invartit in ce sa comand de pe thboxes.Virusul s-a luat de la Ramona J ,ea mi-a venit prima data in minte inainte sa imi plasez comanda :)) Am vazut postarea ei si evident mi-am dorit si eu colierul pe care l-a primit ea .Am gasit acelasi colier sau poate altul,dar cert e ca seamana intre ele.
   Pentru ca totul sa fie "complet" tag-ul primit zilele trecute de la Miss Z cu bijuteriile,nu l-am facut inca,in speranta ca mai imi achizitionez cate ceva intre timp si apoi am ce sa va arat,asa mai multe :))  Vorbesc serios,aproape ca nu am ce sa va arat ,majoritatea pe care le cumparasem pe timpul facultatii sunt in tara,iar eu aici aproape ca nici nu mi-am cumparat asa ceva. Numai ca m-am trezit ca ajung la BrigitteBijoux si dupa ce am vazut "scorurile" mi-am reamintit de Thboxes.Asa ca am plecat de acolo cu mana goala (va vine sa credeti,prntre atatea minunatii cate erau?!) si  m-am reprofilat pe haine :)) Am rezistat eroic si la haine,nu am facut prea mare gaura in buget,dar m-am impus eu mie ca bani pe cosmetice asa cum dadeam pana acum,nu mai dau orice ar fi :)
  Am trecut pe la standul Flormar si am tot incercat sa aleg un ruj rosu,dar niciunul nu mi-a placut in mod special.Ca sa nu plec cu mana goala am zis totusi sa vad si ce rujuri nude au. Stiam de la Claudia de Flormar L16 Long Wearing. Testerul m-a convins sa il iau,dar acasa am constatat ca la lumina naturala "nude" ul asta de fapt nu prea e nude pentru mine.Cred ca tot ii fac comparatie cu cel nude  MAC si din cauza asta ma autoconving ca nu prea imi place nuanta L 16. Mie mi se pare un pic cam prea peachy-portocaliu pentru tenul meu.Nuanta asta cred ca vine superb pe fetele cu tenul deschis.La capitolul rezistenta sincer rezista mai mult decat alte rujuri,asta insemnand maxim 2 ore pe buze.Ori eu am buzele altfel,ori asta inseamna "long wearing" la capitolul rujuri.
    Am rezistat sa nu cumpar nici o oja de la ei,norocul meu e ca era cam spre sfarsitul programului si nici eu nu vroiam sa fiu ultimul client stresant pe ziua aia pentru vanzatoare.
   Ce mi-am luat de pe Thboxes si sper sa le si primesc cat mai curand posibil.Am inteles oricum ca dureaza minim 3 saptamani sa primesti coletul.Whatever,numai sa vina!

Am ales cu greu doar 6 accesorii,doua dintre ele parca nu prea mai imi plac acum,sper in realitate sa nu fie kitchoase (dar nu va spun care :D)















Sa aveti in continuare o saptamana cat mai placuta!
Postarea asta am facut-o intr-o mare,mare graba,nici macar nu am apucat sa va raspund la comentariile postului anterior :(  Am sa o fac azi oricum! Ma duc sa ma pregatesc de munca.



Pupici,
Andreea

Supercounters