Castigatoarea pensulei Sigma F80!

A venit si momentul mult asteptat de voi si anume aflarea castigatoarei pensulei Sigma F 80.
Sper sa nu ramaneti dezamagite,am avut o singura  pensula de oferit deci pensula se poate duce doar la o singura fata.


Listele cu participari sunt urmatoarele (click pe poze pentru marire) :









 Au fost cateva fete care s-au inscris de doua ori,posibil totusi sa se fi produs din nou o eroare sau poate blogspot le-a updatat intre timp. Am luat in considerare cate un entry pentru GFC,un entry pentru like pe FB,un entry pentru comentariu.Am ramas surprinsa sa constat ca la intrebarea mea majoritatea mi-ati raspuns foarte scurt... dar ma rog,probabil ca nu ati fost in the mood sa imi lasati si parerea voastra despre blogul meu.Multumesc celor care mi-au lasat feedback ul lor!
Nu v-am verificat,v-am crezut pe cuvant,asa cum mi-ati mentionat in comentariu,asa v-am si inscris pentru ca mi-a fost greu in ultima vreme sa tin pasul cu mediul online avand in vedere ca in ultimele trei zile am tot impachetat si strans...



                                      ***
Castigatoarea pensulei Sigma F80  este cea cu numarul 94:

Felicitari Sweetredhead!Sper sa te bucuri de pensula Sigma F 80 si sa ne faci review dupa ce o folosesti!



Comentariul ei:




                                                      ***



Ca sa fiti cat mai putine fete triste si sa va fac o mica bucurie la inca doua dintre voi,am mai ales un numar cu random.org care a decis ca trei produse Essence  se vor duce la :

Federova  -numarul 177


Felicitari Federova si sper sa te bucuri cat decat de acest mic premiu,desi nu e totusi o pensula Sigma.
Comentariul Federovei:




Si acum fara nici un fel de random.org am ales comentariul care mi-a placut cel mai mult! Da,pentru ca mi s-a parut ca a punctat ceva care lipsea blogului meu.A fost un comentariu constructiv in orice caz.Au mai fost si alte comentarii de acest gen,dar nu stiu de ce,al ei mi-a atras atentia cel mai mult.


                                                      ***
 Coconut,ai castigat si tu tot trei produse Essence la fel ca si Federova.
Comentariul lui Coconut :



Coconut am inserat gadgetul de abonare prin e-mail! Asta m-a atras in comentariul tau si deci de aceea ai castigat un mic premiu din partea mea.


Premiile Essence de care vorbeam mai sus pentru cele doua fete,cate un set pentru fiecare:





Din pacate nu am poza cu ele,pentru ca ideea asta mi-a venit ieri,asadar nu am reusit sa cumpar produsele.

Cele doua fete care au castigat produse Essence,daca nu vi le doriti,va rog sa imi spuneti,nu e nici un fel de problema,pot alege alte fete castigatoare.Stiu ca voi v-ati inscris pentru pensula Sigma F80 si de aceea nu stiu daca va incanta premiul.


Astept datele voastre pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com  in termen de maxim 48 ore ca sa va trimit premiile.Fata care a castigat pensula Sigma,va trebui sa imi dea e-mail cat mai repede posibil cu  adresa ei ,ca sa pot da e-mail catre Sigma sa ii livreze premiul.

Sper sa participati cu placere si alta data la giveaway urile organizate de mine si nu va pot spune decat multa bafta,poate cateva dintre voi veti castiga mult dorita pensula Sigma F80 pe alte bloguri!
Oricum pregatiti-va de un alt giveaway curand!

L.E: Am primit un comentariu acum doua ore de la adelynush,imi pare rau giveaway ul se incheiase,trebuia totusi sa fac lista si sa o verific! Nu te-am mai adaugat pentru ca deja postasem penultima postare unde anuntam clar ca s-a terminat giveaway ul!



Pupici,
Andreea

Supercounters