Review : Too Faced Chocolate Soleil

   Imi doream asa mult acest bronzer ca intr-o zi am cedat (dar nu nervos! :D) si am bagat la checkout acest produs impreuna cu alte doua pentru par pe beautybay.com
  Nu imi pare rau deloc ca l-am achizitionat si o sa vedeti in continuare de ce daca cititi mai departe .




Descrierea oficiala a produsului:




Too Faced Chocolate Soleil is a delicious chocolatey bronzing powder for a sunny glow all year round.
Packed with a combination of the natural therapeutic and healing effects of real cocoa powder with Too Faced's signature bronzing pigments, this is Too Faced's first ever matte bronzer that neutralises red and evens out all skin tones . This deliciously rich tan in a compact excites the senses with a sinfully sweet chocolate scent. Going natural has never been more decadent.



Parerea mea:

E printre putinele dati in care pot da descrierii unui produs dreptate 100%. Miroase intens a ciocolata si daca as inchide ochii probabil as avea tendinta sa musc din produs :)) Nu va panicati,inca nu am ajuns sa mananc farduri & co. :))
E cel mai mat bronzer incercat pana acum,e fin si se potriveste minunat cu fondul de ten MUFE Mat Velvet +
Pentru 10 grame pretul lui e ok zic eu,mai ales ca produsul cu siguranta il voi folosi un an de zile.Initial mi-a fost usor teama ca va fi inchis o idee pentru nuanta tenului meu,dar e exact asa cum trebuie! Produsul in sine imi place la nebunie pentru ca e perfect mat!

Pana acum foloseam cel mai mult un bronzer de la Clarins care avea ceva particule fine sclipicioase dar discrete.Mi-a placut asa mult acel bronzer ca am consumat jumatate din el.Insa de cand il am pe Chocolate Soleil Too Faced,clar am renuntat la celalalt ... definitiv! Ar mai trebui sa mentionez faptul ca acel produs la care am renuntat in favoarea acestuia e cu 10 euro mai scump si calitativ nu il depaseste pe cel actual ? :)
Daca as fi intrebata ce prefer intre un blush si un bronzer,as alege imediat bronzerul! De ce: pentru ca am impresia ca bronzerul imi "sclupteaza" pometii ceva cam proieminenti si da senzatia de chip mai "suplu".

De rezistat rezista 6 ore pe tenul meu.De altfel inca nu am intalnit bronzerul sau blush ul acela care sa nu reziste 6 ore pe pometi.Ah,ma scuzati, duo-ul de la ELF,acela nu rezista! Plus ca blush ul respectiv se combina ciudat cu nuanta tenului meu,desi e o nuanta super placuta doar cand o swatchuiesc :))
 Pana si unicul blush de la Essence care il am rezista orgolios timp de 6 ore.

Un alt plus al acestui produs Too Faced Chocolate Soleil ar fi ambalajul super dragut,cu acea oglinda incorporata.Si miroase ... a ciocolata!

Nu stiu ce as mai putea spune despre Too Faced Chocolate Soleil decat ca imi place mult si vom avea o "prietenie" de lunga durata in mod cert!


Btw  a fost prima mea comanda pe beautybay.com si spre suprinderea mea desi coletul a fost livrat din Viena a ajuns la mine abia dupa 12 zile din momentul in care am dat comanda.Cam mult pentru o distanta asa mica intre orasul in care locuiesc eu acum si Viena! Si in timp ce am asteptat coletul am zis totusi sa ii intreb daca au idee despre coletul meu,iar cei de la customer support au fost asa "draguti" ca mi-au trimis un mail din ala automat cu


"Dear Sir or Madam

Thank you for your e-mail.

We are sorry to hear you have not yet received your order....."

In fine,bine ca a ajuns coletul! In orice caz comenzile ajung ,nu am auzit sa fie probleme cu cei de la beautybay dar customer support-ul lor lasa mult de dorit!

Pe voi va tenteaza acest bronzer? Il aveti? Preferati bronzerele sau blush-urile mai mult?

Pupici,
Andreea

Supercounters