Ce mi-am mai achizitionat de pe Iherb ultima data...

  Ei bine,de regula comenzile pe Iherb durau o vesnicie in cazul meu.Acum in schimb mi-a ajuns comanda in 10 zile lucratoare.M-am bucurat tare mult,dar bucuria nu a tinut prea mult.Pentru ca atunci cand am fost la posta,surpriza: mi s-au cerut taxe vamale de .. 15 euro la o comanda de 51 dolari.



Ce mi-am luat de pe Iherb:
  1. Pensule Real Techniques - asa dupa,o saptamana nu prea le pot evalua,decat ca nu sunt la fel de fine ca pensulele Sigma.De MAC nici nu mai vorbesc,nu au comparatie.Mai multe detalii gasiti aici despre ele.Sunt nou aparute pe Iherb,aparent au succes si vad ca stocul in momentul de fata e limitat.
  2. Ulei de argan- evident pentru podoaba capilara,puteti gasi aici detaliile acestui ulei de argan.
  3. Astanxathin - m-a batut o bloggerita la cap,e un must have acest produs! Deci l-am luat si l-am bagat la checkout,ce era sa fac,sa ma cert cu ea? :)) Beneficiile ei si mai multe detalii gasiti aici. La noi este numita Astaxantina,este un puternic antioxidant si am gasit online tot la 4 mg/60 capsule cu 70 RON.. deci clar daca va tenteaza,renteaza sa va achizitionati de pe Iherb."Astaxantina 4 mg, 60 gelule moi este un carotenoid natural care datorită structurii sale unice, oferă o gamă largă din beneficiile antioxidantilor. Astaxantina 4 mg, 60 gelule moi poate ajuta la protectia membranelor celulare impotriva atacurilor radicalilor liberi si potentează actiunea altor antioxidanti precum vitaminele E si C. Studiile stiintifice au demonstrat că Astaxantina contribuie la sprijinirea unui răspuns antiinflamator sănătos si intărirea sistemului imunitar, oferind totodată sprijin neurologic. Cercetările recente indică faptul că Astaxantina poate ajuta chiar la protectia structurii pielii in timpul expunerii la soare." (descriere luata de aici











Nu au fost multe cumparaturi,dar nici nu vroiam sa ma intind la mai multe.Am primit pentru comanda facuta un pliculet de ceai Green Tea (m-au nimerit destul de prost,nu suport deloc tipul asta de ceai,deci.. zace intr-un sertar) si un centimentru.(ha,imi trebuia si asa m-a motivat sa mai fac abdomene)

La fiecare comanda Iherb,puteti alege voi dintre Freebies un produs disponibil,eu am ales Special, Doctor's Best, Best Digestive Enzymes All Vegetarian, 10 Veggie Caps

Momentan nu am supus la teste decat pensulele Real Techniques si uleiul de argan.

 Pentru prima comanda pe Iherb,puteti folosi codul BAZ825,codul meu pentru o reducere de 5$ a comenzii.


Pupici,
Andreea

Supercounters