My Go-To Makeup

     Cred ca am mai facut eu o postare similara,dar m-am gandit sa va arat cum m-am machiat eu... in ultimele 3 saptamani si in final cred ca ramane machiajul de zi care ma reprezinta cel mai bine din punctul meu de vedere.Bine saptamanile alea dinaintea gripei care dureaza de doua saptamani...
    Dar sa trecem la cosmetice,sa nu ne raportam doar  la starea vremea  (mea) ploioasa.



Deviza "Less is more" cred ca e cea mai potrivita in ceea ce ma priveste pe mine,mai ales ca nu am tenul atat de curat pe cat mi l-as fi dorit...


O sa va arat ce produse folosesc cel mai des,cel putin pentru machiajul de zi:

1– NARS Sheer Glow Foundation - nuanta Medium2 Santa Fe - ramane in topul preferintelor mele acest fond de ten,desi nu e nici pe departe budget friendly.
2 – Milani Face Powder (shade  03 Medium): Pur si simplu imi place aceasta pudra atat de mult! Nu-mi vine sa cred ca la pretul pe care il are... face treaba atat de minunata!
3 – Face Form Sleek Make Up:  -Iluminator,blush ul Rose Gold si bronzer intr-o nuanta in sfarsit deschisa!Nuanta acestui blush imi place tare mult,inevitabil ma simt sexy cand am pometii "pudrati" cu aceasta nuanta de blush! Ironia face ca in pozele in care le voi atasa sa port  alte nuante de blush,de la alt brand: Artdeco (nr 20 un roz "prafuit" si nr 09 care e un piersiciu discret si superb- )
4 – Estee Lauder Concealer in 02 Light Medium: Am cearcane.Si nu ca un om normal,ci ganditi-va la un om care lucreaza in ture de .. 8 ani.Mda.In curand o sa o dau si in insomnii mai lungi si mai dese decat am deja.
5-Fard MAC Style Influencer- un trio cu nuante superbe,dar favorita mea e nuanta aceea de taupe- maro.E pur si simplu speciala!Nu stiu daca il veti mai gasi disponibil acest trio,a fost in colectia MAC In the Groove Collection

6 – Avon SuperShock gel eyeliner- am trei nuante ,dar blackberry e favorita mea! Oficial il declar creionul de ochi cel mai bun la pretul si calitatea pe care o are.
7 – MUFE - waterproof eyebrow corrector - nuanta 2- produsul asta provoaca dependenta!
8 – MAC Blacktrack –e incredibil cat de mult mi l-am dorit si acum ma tot minunez ca il am :D
9 – Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (nu apare in poza): Clar trebuie primer la orice machiaj.Am realizat ca nu suport primerul pentru ten,pentru ca ar contine destul de mult silicon,dar nu e nimic pentru asta s-au inventat pudrele :D
10 – NYX matte lipstick cream :Nu mai dezvolt prea mult parerea in cazul acestui produs decat ca am devenit dependenta de el.Am cumparat pana acum.. 3 tuburi de aceeasi nuanta: Milan.Deci da,creeaza dependenta atat nuanta cat si textura acelui lipgloss-lipstick!
11 – Too Faced Chocolate Soleil (nu apare in foto): Bronzerul meu favorit fara doar si poate.Se consuma atat de greu,ca daca m-as stradui cred ca l-as folosi pana la pensie!(asta daca nu ar expira niciodata,bineinteles)
12 – Bioderma Atoderm -stick ul meu de buze hidratant favorit!
13 – Rimel Seventeen  The Stylist Waterproof (shade 01 black): Ador mascara asta,culoarea,aplicarea,pensula si a fost la un pret "de nimic" avand in vedere ca aici,ca sa cumperi o mascara trebuie sa aloci de la 12 euro in sus si apoi sa dai cu ea de pereti "de buna ce e".
14 – Trusa Urban Decay Naked - o am pe prima,nu pe cea de-a doua aparuta,dar nici nu mi pare rau,pentru ca prima e preferata mea. E trusa mea favorita de make up,cand vine vorba de farduri clar e prima optiune care imi licareste in minte.Stiti,nuanta Naked e destul de "epuizata" deci sper din suflet sa nu raman prea curand fara ea :)) Imi place trusa asta si pentru simplul fapt ca pti face atat machiaje nude cat si machiaje de seara cu ea.
15.Inglot Eye Shadow Matte nuanta 344-un taupe superb!
16.Lipgloss Gabriela Salvete  nuanta 02- e ultima mea descoperire in materie de lipglossuri,e ieftin si nuanta e superba :D









Pensulele pe care le folosesc cel mai des ar fi urmatoarele:
  • Real Techniques -buffing brush - pentru pudra 
  • Real Rechniques - contour blush- pensula mea favorita de blush fara doar si poate!
  • Sigma Duo fibre F50 
  • Sigma  F80 
  • MAC 217
  • MAC 210
  • MAC 263
  • Essence pensula pentru eyeliner
Va place machiajul? Aveti produse preferate ,pe care le utilizati zilnic din listuta mea sau poate altele de recomandat?

Pupici,
 Andreea

Supercounters