Ce voi mai testa zilele astea ....

       Urmeaza o postare cu multe poze si asa sa va prezint ce voi mai testa eu zilele astea :) Asteptam de ceva timp cateva colete,in special comanda de la TheBodyNeeds,pentru ca avand produse micute,coletul evident a fost mic si mi-a fost teama ca nu il voi mai primi niciodata.
Stiu de site-ul asta de la Lucia I,pentru ca de altfel nu aveam nici o garantie ca acele sample uri MAC sunt 100% originale. Am zis ca nu o fi asa mare paguba sa risc 20 $ ca sa vad ce primesc si la momentul respectiv prinsesem si o oferta pe site ul lor cu 20% off din valoarea comenzii,pentru ca shippingul a fost maricel- 9 dolari,deci reducerea de 3,25$ a fost binevenita.Si mi-au dat si 3 sample uri: un fard de ochi,un blush si un lip luster.




MAC Pigment nuanta Violet







MAC Pigment nuanta Steel Blue:









Sample fond de ten MAC face and body


Sample urile primite gratuit de la ei... la o comanda de 10$... deci se poate ;) Lip luster ul pare intr-o nuanta turbata de mov,culorile au iesit cam "aprinse",dar e o nuanta superba pe buze!




Si acum swatches la toate,exceptie fdt,care as prefera sa il aplic pe ten si sper sa mi ajunga :))



Si am fotografiat hartia asta ca sa vedeti ca pot spune multumesc in ceha :)) M-a amuzat faza asta.


Din punctul meu de vedere daca va comandati pigmenti MAC merita din plin! Nu stiu cate grame au recipientele in care le pun ei,dar va asigur ca veti fi multumite de cantitatea lor generoasa.Eu am un pigment full size de la o prietena si am mai mult de jumatate de produs dupa mai bine de 2 ani! Si nu,l-am tot folosit,dar produsul e "spornic" cum s-ar spune,nu il veti putea consuma cu una,cu doua.Nu acelasi lucru se intampla la gel linerele MAC,daca observati nu prea au fost generosi :D si nici la fond de ten. Dar la cat costa,cred ca in final toate merita incercate,daca nu vreti sa dati banii pe un produs full size MAC. Ce as mai fi luat de la ei niste sample uri de rujuri MAC,dar cu alta ocazie;mai ales ca eu nu-mi amintesc ultima data cand am terminat vreun ruj...



Si acum alte minuni Sleek Make Up:

Sleek Make Up


Sleek Make Up Face Form vs. Sleek Make Up Blush by 3 Lace

Sleek Make Up



Lipgloss Sleek Make Up
Sleek Make Up lipgloss (click here)


Ador nuanta asta,parca cere sa revina vara :D

Sleek Make Up lipgloss


Swatches blush by 3 - nuanta Lace



Nu-i asa ca Guipure seamana cu Rose Gold? Adica da,seamana ... as putea spune ca sunt identice chiar. Restul de doua nuante de blush... sunt prea tari pentru mine. Asta e din categoria "nu te duce la pomul laudat cu sacul",cam asa a fost si la mine,m-am tot uitat care dintre nuantele blush by 3 sa o aleg si acum sunt ... dezamagita.Adica blush urile sunt prea "colorate" pentru mine. Drept motiv,o sa fac in curand un giveaway cu ea,poate cineva isi doreste aceasta paleta de blush uri,macar pentru nuanta Guipure .


Sleek Make Up Eau La La Liners


Sleek Make Up Face Contour nuanta Light



Si ca si incheiere,printre atatea cosmetice,trebuie sa va arat si bluzita mea de la Romwe plus posetuta.

Romwe (click here)





Romwe



New Romwe Offer!

Here comes the “Buyer’s Pick” offer this week!
The offer is up to $30% off, from November 2nd through 8th.
Most items in this catalog are selected individually by our fashion team. We have also included exclusive Romwe-signature items as well.

http://www.romwe.com/Buyer's-Pick-c-118.html


Sa avaeti un wekeend cat mai placut!

Pupici,
Andreea

Supercounters