Cum incerc sa imi pastrez tenul mat...

...si reusesc! Astazi o sa va vorbesc despre cum reusesc eu sa imi pastrez tenul mat.Mereu am avut probleme cu luciul din zona T si mi-am dat seama daca face-to-face nu se sesizeaza asta,in fotografii in schimb,da!


    Inainte foloseam Bioderma Sensibio care recunosc ca imi place mai mult decat Bioderma Sebium.Dar am fost tentata de pretul celei de a doua,asa cum va anuntasem aici,am luat doua flacoane la pret de unul.Nu stiu daca Bioderma Sebium ar avea neaparat vreun efect de matifiere al tenului,dar cert este ca imi curata tenul foarte bine.















   Dupa ce folosesc lotiunea micelara Bioderma Sebium,imi curat tenul cu gelul de curatare Bioderma Sebium care e pentru ten mixt si gras.Imi place mult cum imi curata tenul acest gel Bioderma,abia ce am terminat un flacon de 500 ml si mai am unul de 200 ml pe care il voi folosi in continuare.Este destul de spornic,e suficienta o cantitate mica de produs ca sa dozati pentru intreaga fata.Oricum eu niciodata nu fac economie la produsele de curatat tenul/de ingrijire. Ce imi mai place la acest gel e amabalajul,faptul ca are are pompita.









  Despre Bioderma Sebium Pore refiner nu as putea spune prea multe,abia ce l-am introdus in rutina mea de ingrijire cam de 3 saptamani,dar zic eu ca e timp suficient incat sa iti formezi o parere despre un produs,cel putin in prima faza. Ce face pentru mine aceasta crema? Imi lasa tenul cu pori mai putin vizibili si e o buna baza de make up.Ce e drept nu are SFP,dar puteti folosi o alta crema printre altele.De exemplu Bioderma Photoderm 50+ de care v-am vorbit aici,in aceasta postare.
Mai multe detalii despre aceste produse Bioderma gasiti pe site-ul celor de la Bioderma Romania.













O data pe saptamana sau chiar de doua ori pe saptamana,in functie de cum imi amintesc sau de necesitatile tenului meu,imi aplic Skin Balancing Carbon Mask de la Paula's Choice. Pori dilatati? Nu pe tenul meu macar pentru urmatoarele  doua zile ;)







Si acum ma gandeam inevitabil la cei cu tenul uscat sau normal: nu au nici un stress sa aiba tenul mat sau probleme cu acneea.Ferice de voi cei cu tenuri mai putin problematice :)
Si apropo ati sarbatorit de 1 Decembrie? Eu am fost la un party romanesc,dar de asta o sa va povestesc intr-o alta postare.


Pupici,
Andreea

Supercounters