Urban Decay Naked vs. MUA Undressed Palette

 Urban Decay Naked sau MUA Undressed Palette? Asta a fost si este probabil intrebarea unora dintre voi care isi doreste o paleta in nuante nude.Avand in vedere ca diferenta de pret intre cele doua palete e notabila... ramane de cercetat care dintre ele isi justifica sau nu banii.

Pentru inceput trebuie sa mentionez ca detin paleta Urban Decay Naked  de un an de zile,pe cea MUA Undressed de cateva zile.



Paleta Urban Decay Naked nu are nevoie de nici un fel de prezentare,cred ca mai toata lumea a auzit de ea,ma refer la persoanele pasionate de beauty &make-up:



Si trebuie sa recunosc cu aceasta ocazie ca mereu am urat pensula aia UD,e prea dura pentru a aplica fardurile din punctul meu de vedere.Primerul l-am folosit de cateva ori,isi face treaba bine,dar il prefer pe cel Too Faced in locul lui.

Fardurile sunt majoritatea sifedate si sunt suficient de pigmentate. Din punctul meu calitate-pret.. nu ai ce sa ii reprosezi acestei palete. Design-ul paletei atragator,singurul inconvenient e ca nu mi-a placut pensula acestei palete si asta ar fi cam singurul "minus" pe care eu l-am vazut la UD Naked.



 MUA Undressed Palette

E o paleta care se vrea copie dupa Urban Decay Naked,inclusiv aranjarea "pastilelor" in paleta e aceeasi. La design nu stau tocmai bine,paleta e din plastic ieftin,imi si imaginez cum ar fi sa o scap o singura data din mana ca sa mi se imprastie cel putin un fard pe ici pe colo. Totusi nu costa nici macar un sfert din pretul unei palete UD,deci nu e vreo mare paguba la buget.

















Acum sa vedem swatches:












Si daca swatch-urile de mai sus nu v-au convins suficient,urmeaza altele:




















Nu stiu cat de bune va par fotografiile cu swatches,dar concluziile mele sunt acestea:


  • nuantele la ambele palete cumva sunt similare,dar nuantele din paleta UD Naked sunt mai buildable,in plus nu sunt doar buildable pe mana ci si pe pleoape,asa cum se intampla de exemplu in cazul paletei MUA.La swatchuri s-a comportat exemplar,cu mici exceptii,dar cand e vorba de aplicat fardul pe pleoape,trebuie sa insisti....
  • nuanta Virgin e similara cu MUA shade 1,dar e o idee mai discreta nuanta originala
  • MUA Shade 2 se vrea a fi un dupe dupa nuanta Sin si cred ca si este un dupe reusit
  •  Nuanta Naked e favorita mea din paleta UD Naked si cred ca sesizati si voi ca MUA shade 3 nu e la fel de draguta ca si originalul
  • Sidecar mie mi se pare ca e o nuanta mai aurie decat MUA shade 4.
  • Buck si MUA nuanta 5 sunt relativ identice,Buck fiind o nuanta mai pigmentata
  • Half Baked seamana cu MUA nuanta 6? Nope.Half Baked e un auriu sidefat in timp ce nuanta 6 MUA e mai degraba un copper mai discret.
  • Nuanta MUA 7 si Smog sunt cumva identice chiar si la pigmentatie
  • Darhorse si MUA nuanta 8... se poate sesiza foarte usor ca nu sunt asemanatoare
  • MUA nuanta 9 poate fi considerata nuanta "veritabila" de dupe reusit din toata paleta,e singura nuanta care mi s-a parut ca e identica cu originalul adica Toasted,atat ca si nuanta cat si pigmentatie,textura.
  • Hustle si MUA nuanta 10- nuanta de la MUA pare greu de blenduit ... si parca si nuanta e alta cand faci swatches.
  • Creep si shade 11 MUA nu sunt prea buildable din punctul meu de vedere ambele
  • MUA shade 12 vi se pare ca seamana cu Gunmetal? E un albastru in toata regula!

Pentru ca am ambele palete sa nu credeti cumva ca voi lasa deoparte paleta UD Naked in favoarea celei  MUA Undressed. Daca as fi avut-o doar pe a doua precis m-ar fi multumit,mai ales la pretul de 3 lire.Pentru ca stiu ca se poate si mai "bine",atunci raman la paleta mea UD Naked.Apropo swatchurile au fost facute fara primer,am aplicat doar un fond de ten pe mana inainte.

In functie de bugetul vostru,puteti alege intre MUA Undressed si Urban Decay Naked.Daca va stiti ca folositi numai nuante nude sau mai mult nuante nude si aveti probleme cu blendingul fardurilor.... atunci alegeti UD fara doar si poate!

Daca vreti sa mai aveti inca o paleta cu nuante nude si sa nu investiti prea mult in paleta respectiva,optati pentru paleta MUA Undressed.In orice caz,chiar si cea de-a doua paleta mentionata,calitate-pret nu aveti ce sa ii reprosati,asta daca nu platiti shippingul de 7 lire special pentru ea.

Aveti vreuna dintre cele doua palete? Pe care dintre ea ati fi tentate sa o luati?

Last Edit: Puteti mari fiecare poza din aceasta postare,dand click pe fiecare fotografie in parte.


Pupici,
 Andreea

Supercounters