Ce voi mai testa zilele astea...

In ultima vreme am reusit sa "colectionez" iar mai multe cosmetice,fie din "vina" mea,fie unele mi-au fost trimise spre testare:

...farduri minerale Neve Cosmetics din colectia French Royalty..De cand le am,am devenit dependenta de nuanta Chateau.
Nu sunt fana farduri pulbere din diverse motive,in primul rand ca imprastii fardul destul de rapid      :D ,dar am fost fascinata de rezistenta si pigmentatia nuantei Chateau.















iar creioanele Pastello sunt chiar cremoase si pigmentate.Am fost placut surprinsa de nuanta "indigo",deh atractia mea cu albastru :)










... produse home made marca Sprout,am testat momentan doar make up remover-ul,care e chiar genial de bun!











Era timpul si pentru nuante noi de oje,nu? Day Flower si Dorothy Palm sunt favoritele mele.Inca nu am testat base coat ul momentan.









Daca nu stiati sau aveati doar o mica banuiala,va confirm: sunt obsedata mai nou de anticearcane.De fapt am redevenit obsedata de aspectul asta.E "doar" al treilea anticearcan cumparat in ultima luna.Si cum acum o saptamana am dat o fuga pana in Praga,mi s-au "lipit" de maini si trei produse Inglot.Printre care si un anticearcan.E inca in "teste" dar nu mi se pare la fel de convingator ca full cover de la MUFE dupa care inca tanjesc... sa il am evident.











FrontCover Cosmetics







...o bentita marca Bijoux Brigitte:



... si o haina de-a dreptul calduroasa luata de pe Sheinside:

Nu e scurta in fata geaca,din cauza la gluga,am fotografiat-o nu prea corespunzator si a iesit asa in fotografie.






http://www.sheinside.com/Red-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Drawstring-Coat-p-101532-cat-1735.html

Si am uitat precis sa mai fotografiez si alte lucruri , o bratara de la Stradivarius pe care mi-am luat-o acum o saptamana si nu am reusit nici macar sa o port,drept dovada e absenta in postarea asta fotografia cu ea.Niste lucruri sport comandate online,doua ceasuri si doua esarfe superbe din casmir.Probabil ca pe astea o sa vi le arat intr-o alta postare,aparent cosmeticele sunt mai usor de fotografiat :))


Voi ce v-ati mai achizitionat zilele astea sau ce ati mai primit?


Pupici,
Andreea

Supercounters