Firmoo glasses

  Am primit din partea celor de la Firmoo spre testare o pereche de ochelari.Din pacate review ul il fac cam tarzior,dar au fost fie sarbatorile de Iarna,fie am stat cu sanatatea nu in parametrii normali,iar luna ianuarie a fost plina de tot felul de evenimente.In momentul in care cei de la Firmoo m-au pus sa aleg perechea de ochelari mi-a fost atat de greu... ce sa aleg printre atatea modele frumoase?! Alegerea a fost dificila dar in final mi-a placut ceea ce am primit.Stiti cum m-am decis asupra acestei perechi de ochelari? Am vazut un review facut de o bloggerita care nu mentionase modelul ochelarilor in postarea ei.Dupa o cautare destul de amanuntita pe site nu reuseam sa mi dau seama de model,care este exact asa ca le-am scris celor de la Firmoo (mi-a raspuns Antonio) ,care au fost mai mult decat amabili si mi-au dat link ul catre produsul respectiv.Au fost promti inclusiv cu shippingul,am primit ochelarii prin curierat,frumos impachetati intr-un etui.Perechea comandata de mine e aceasta dar recunosc ca am ramas placut impresionata de ochelarii Mihaelei,de aici (sunt luati tot de pe Firmoo).Mi-as dori acum si perechea asta de ochelari. :)) Ei bine,o sa va intrebati acum dar ce poti face cu ochelarii de soare pe vremea asta deloc calduroasa.Eu am ochii destul de sensibili la lumina puternica,asa ca uneori chiar apelez la ochelarii de soare chiar si in sezonul rece.Nu in fiecare zi,dar ii mai tin la indemana,in poseta,la nevoie.

 Ochelarii sunt frumosi ca model din punctul meu de vedere,mi-as fi dorit sa aiba totusi ramele mai mari,parca m-ar fi avantajat mai mult asa,dar nici asa nu imi displac.
Daca aveti intrebari despre ochelarii Firmoo,puteti arunca o privire aici la sectiunea Help Center.






Fotografiati la lumina naturala,exact asa arata lentilele:






Si un colaj facut de mine :P


Cei de la Firmoo au atat ochelari de soare cat si de vedere.Eu nu am probleme cu vederea,sau ma rog,nu e necesar momentan sa port ochelari de vedere si sper nici sa nu fie nevoie prea curand. In schimb ochelarii de soare sunt mereu bineveniti . :)

Ce spuneti,va place modelul asta de ochelari? Ce model de pe site va atrage cel mai mult sau credeti ca v-ar avantaja?

Pupici,
Andreea

Supercounters