Benefit Erase Paste Review



Aveam mari emotii emotii inainte sa primesc cele doua bucati de Erase Paste de la Benefit.Da,stiu,eu sunt nebuna care a cumparat acelasi produs in doua exemplare fara sa il testeze!
Trebuia sa dau fuguta pana in Sephora sa vad daca il gasesc pe aici,dar de lene si de frica ca am sa mi cheltui banii pe altceva am zis "pas".
Asa intrucat am comandat Erase Paste de pe site-ul celor de la Benefit: http://www.benefitcosmetics.com
M-a ajuns cam multicel: 26$ produsul si inca 7$ shipping-ul dar eu zic ca efortul a meritat!
Apoi am comandat acelasi produs de la un seller de pe ebay si nu m-a ajuns decat 50 ron (produsul+shipping-ul)
Nu se compara cu nici un alt concelear pe care l-am folosit pana acum: are o nuanta peachy-laptoasa parca special creata sa acopere cat mai bine cearcanele,are o textura lejera,se aplica destul de usor si tin sa cred ca e destul de concentrata cutiuta de 4,40 g care contine acest produs :)
Singurele inconveniente pe care le vad la acest produs sunt poate pretul un pic cam ridicat fata de alte conceleare existente si cutiuta care nu prea iti e la indemana sa scoti continutul produsului din ea.In schimb mini cutiuta respectiva vine cu instructiuni de utilizare si cu o mini spatula/paletuta in dotare,ceea ce mi se pare oarecum profesional.

Eu mi am comandat nuanta "fair",si nu,nu am tenul tocmai deschis dar nici creola nu sunt.In schimb celelalte doua culori pareau cam inchise...
Pentru o persoana cu cearcane destul de pronuntate,produsul asta e pur si simplu divin! Eu de cand ma stiu am cearcane datorate fie oboselii,fie catorva probleme medicale (cine stie?)
Stiu ca nu e o solutie sa acoperi cearcanele si sa uiti practic problemele,dar de multe ori sa acoperi cearcanele te salveaza un pic din situatia data: pari mai fresh,machiajul devine si el unul mai reusit.

Erase Paste poate fi folosit de asemenea si pentru acoperirea unor semne usor vizibile pe ten,dar va spun din proprie experienta,ca nu va va lasa nici un "wow" la partea asta.Tin sa cred ca acest produs a fost strict creat pentru a camufla cearcanele! ;)

Si iata si descrierea celor de la Sephora a produsului:
What it is:
A brightening camouflage for the eyes and face.What it does:Benefit Erase Paste is a concentrated, creamy, blendable concealer that instantly brightens and camouflages all-in-one. It has an innovative formula which makes sure signs of stress and fatigue are a thing of the past. These three brightening neutral shades give every gal correction perfection.What else you need to know:Erase Paste includes a step-by-step concealing and brightening lesson and a handy little spatula.


Voi l-ati incercat?Daca da,ati fost multumite de produsul asta,fetelor?

Supercounters