Blog de calatorii


Nu e nici pe departe vreo reclama pe care o fac domnului "Imperator".Prima data am dat de el,pe forumul softpedia,unde am fost mai mult decat incantata sa ii citesc impresiile si gandurile din calatoriile facute de dumnealui.A calatorit deja in 73 tari,isi organizeaza singur calatoriile si nu pot decat sa il admir!
Mi-as dori sa am experienta lui si bagajul ala de cunostinte dupa care eu ravnesc de-a dreptul!Pentru asta mi-ar trebui ceva timp si inainte de toate,ceva bani (ceva mai multi,mdea!)

Asta e minunatul lui blog http://imperatortravel.blogspot.com .Va spun de pe acum: sa va pregatiti cescuta de ceai/capuccino/cafea si spor la citit!
Faptul ca ii citesc blog ul cand am timp ma face sa fiu cumva "acolo" in locurile in care a fost el.Nu mai vorbesc de faptul ca da sfaturi si sugestii daca va hotarati sa il intrebati despre o locatie anume.
Nu pot decat sa il felicit,bravo domnule Imperator!

Un alt blog interesant in acest domeniu,este cel al Adinei,http://atillafashion.blogspot.com/,
care pe langa pasiunea ei pentru pantofi,ne mai impartaseste si cateva poze si impresii din vacantele in care a fost,nu prea multe impresii insa... Deci Adina,te astept cu impresii despre Viena,da?Vezi ca nu am uitat ca trebuie sa pleci la sfarsitul lunii acesteia.

Ce alte blog uri interesante mai stiti?De travel,da!

6 comentarii:

 1. Jeanina si Seb al ei au plecat in Tenerife pe cont propriu, sa gaseasca un loc de munca - http://jeaninavlad.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc clarra.Vezi ca ti-am raspuns la celalt subiect.Am o nedumerire: public comentariul sau nu?Nu am stiut exact ce doresti tu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu-l publica ;)Sau poti sa-l publici punand asterix-uri in locul numelui.

  RăspundețiȘtergere
 4. "Domnul" Imperator iti multumeste pentru mentionarea pe blog tau si pentru faptul ca il citesti :) Ma bucura posturi ca ale tale, ma face sa ma simt folositor cu sfaturi, tipuri si povesti :)
  Despre alte bloguri de travel, in blogroll-ul meu poti gasi destul de multe bloguri romanesti de travel :)
  Toate bune si multumesc din nou,
  Imperator

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu aveti de ce sa imi multumiti mie domnule Imperator :) E meritul dumneavoastra.Ma bucur ca aveti un blog atat de interesant si de captivant,ca sa am si eu cu ce ma mai delecta din cand in cand.
  Am sa dau buzna cand am timp si peste blogroll-ul pe care il aveti.
  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 6. "Domnul" Imperator iti multumeste pentru mentionarea pe blog tau si pentru faptul ca il citesti :) Ma bucura posturi ca ale tale, ma face sa ma simt folositor cu sfaturi, tipuri si povesti :)
  Despre alte bloguri de travel, in blogroll-ul meu poti gasi destul de multe bloguri romanesti de travel :)
  Toate bune si multumesc din nou,
  Imperator

  RăspundețiȘtergere

Mâzgâleli:

Supercounters


StatCounter