Inca 4 zile si ....voi fi in Romania!


Deci da,mai am 4 zile,doar 4 zile sa ajung in minunatul meu oras prafuit dar care imi va trezi zeci sau mai bine zis sute de amintiri... Oh well sunt ca un copil care isi asteapta portia zilnica de dulciuri si de joaca nebuna.
Weekend-ul asta cred ca voi fi mai absenta cu blog-ul iar urmatoarea saptamana nu voi avea acces la net,deci asta e! Stiu ca o sa va fie tare de dor de mine (stiu asta si sunt o modesta :D) dar promit ca o sa ma revansez pe parcurs.
Pana una alta abia astept sa sarbatoresc Sfintele Sarbatori Pascale in tara,ca anul trecut a fost dezastruos: m-am trezit cam tarziu sa cumpar vopsea de oua si evident n-am vazut nici un ou ros! Asta pentru ca Pastele catolicilor a fost ca de obicei cu vreo doua saptamani inaintea celui ortodox,dar na patanie,anul asta coincid!

Ma gandeam acum de ce am chef sa fac cand ajung in tara.Pai in primul rand,o sa imi iau vreun bax de Borsec (deci iubesc apa aia minerala,jur!)+ doua bucati din clasica prajitura Doina (v-o mai amintiti?!) ,apoi o sa dau o fuga pana la Galati (deci ma gasesc cu doua fete) si nu in ultimul rand o sa trebuiasca musai sa trag o tura si pana la bunicu' altfel o sa ma capieze de cap juma' de an ca nu ne-am vazut.Acestea fiind spuse,abia astept sa mi revad prietenii si Dunarea!

Va pup! Sa aveti un weekend cat mai superb si vreme frumoasa de bronzat! Deci mda,gandurile mele sunt cumva tot la vara :))

L.E: Pentru curiosi,imaginea e facuta pe faleza Dunarii,in Braila.

Supercounters