MUST HAVE: rujul roşu


Anul acesta, rujul preferat al lui Marilyn Monroe, roşu este un adevarat must have.
Este o pata de culoare care reuseste sa dea viata machiajului acestui sezon, machiajul nude.
De la cele mai deschise tonuri de roşu corai, roşu - portocaliu sau roşu - ciclam, promovate în colecţiile pentru primavara/vara 2010 Prada, Sonia Rykiel, Loewe sau Giambattista Valli, la cele mai închise nuanţe Christian Dior şi Derek Lam, rujul roşu se potriveşte destul de bine oricarei fete.
Pe langa preferinţa personala, singurul criteriu care te-ar putea impriedica sa foloseşti o nuanta sau alta, ar fi culoarea pielii.

In ceea ce priveşte textura, rujurile mate sunt mai de preferat de folosit decat cele lucioase, insa optiunea finala iti apartine si indiferent de rujul ales, cu ajutorul unor trucuri de make-up poti obţine ce rezultat doreşti.

Cele care prefera culoarea mai putin intensa si vor sa beneficieze si de un plus de volum al buzelor, pot opta pentru lucurile de buze intens colorate, in special in obtinerea machiajului de zi.

Oricum ar fi rujul rosu denota eleganta si da o nota sexy oricarei femei care il poarta.Trebuie sa recunosc ca trebuie sa dai dovada si de un pic de curaj ca sa porti o astfel de nuanta pe buze!
Oricum mereu am avut impresia ca o rochita neagra "se asorteaza" perfect cu buzele rosii.

Supercounters