Castelul Milotice din Brno

Am fost weekend-ul trecut la Castelul Milotice din Brno.Din pacate nu am poze din interiorul castelului,ci numai imprejurimile lui si cladirea in sine.Din pacate nu am inteles mare lucru de la ghid,pentru ca vorbea in ceha evident,in schimb ajunsa acasa,m-am documentat de pe internet despre istoria acestui castel.

Photobucket

Milotice Chateau este cunoscut ca o perlă a Moraviei de Sud-Est. Acesta este administrat de Institutul Naţional pentru Conservarea Monumentelor Naţionale din Brno şi este un monument Cultural Naţional.

Castelul a fost construit la locul unei cetăţi care a fost reconstruita intr-un castel renascentist în secolul al 16-lea.
Epoca de aur a fost atunci când Castelul Milotice a fost deţinut de KA SERENY care a reconstruit chateau într-un stil baroc la începutul secolului al 18-lea. Acest castel a fost resedinta de vara a lui. El a creat complex care include o grădină în stil baroc francez,un complex arhitectonic unic, care a fost foarte bine conservat.

În prezent, vizitatorii pot vedea zona C
hateau cu un grajd, un parc francez şi o fantana.

Castelul are interioare elegante si demonstrează stilul de viaţă al ultimilor proprietari, familia Seilern Aspang. Interioarele au fost instalate în funcţie de perioada de imagini şi în cooperare cu fiica ultimul proprietar al complexului Marietta Noirman Seilern Aspang. Există o expoziţie permanentă de sculpturi în stil baroc din Moravia orangeries baroc. Nu sunt bine echipate interioare în Chateau, de exemplu, există un hol decorat cu fresce realizate de F.Ř.Ecksteina din 1725.

Mai multe imagini si informatii referitoare la acest castel le gasiti aici.

Urmatoarele imagini imi apartin:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Supercounters