Gerovital Plant lotiune regeneranta cu petroleum



Acum ceva timp am folosit o solutie preparata la farmacie cu ulei de ricin si petrol.Am fost mai mult decat multumita la vremea respectiva de rezultat dar evident,in timp,mi-am pierdut obiceiul asta cosmetic...De cand am inceput sa imi vopsesc parul am constatat ca firul de par s-a subtiat (desi s-ar spune ca vopseaua ingroasa firul de par) si din cand in cand mai am probleme cu el la pieptanat.E drept ca imi cade doar putin,dar vorba aia "incet dar sigur".

Asadar,acum am revenit la "vechiul obicei" si pentru a scapa de problema caderii parului,de a il regenera folosesc "Gerovital Plant lotiune regeneranta cu petroleum".

Sticuluta de solutie am achizitionat-o de la Plafar,a costat 19RON si contine 100ml. Am folosit si " Gerovital Plant sampon regenerant" dar aceasta chiar nu mi-a ajutat parul intr-un fel anume,asa ca am renuntat la el.
Lotiunea o folosesc de doua ori/saptamana si trebuie folosita trei luni pentru rezultate vizibile. Eu o folosesc de o saptamana, dar deja se vad rezultatele chiar de la prima aplicare.Am fost intrebata de o colega daca mi-am schimbat vopseaua,sau ce anume folosesc.Era incantata de cum arata parul meu: mai lucios si pare mai sanatos.

E un tratament pentru par deloc costisitor pentru bugetul unei femei,are efecte vizibile (cel putin in cazul parului meu) asadar eu recomand acest produs!


Supercounters