O alta leapsa...


Nu mi s-a dat nici o leapsa.Dar cintindu-i blog-ul Simonei ,am avut chef sa ii "fur" leapsa asta.Sper ca nu s-a suparat.

Primul cuvant pe care l-ai spus: Papusa :D. Am vorbit destul de greu,cred ca pe la 3 ani ma descurcam si eu asa decent.. Al doilea cuvant a fost "tata". Ah si sa nu mai zic ca era "raraita".Funny,nu?

Prima zi de scoala generala
: Nu imi mai amintesc exact,cert este ca aveam niste pantofi noi,uniforma de scoala (aia clasica in culoarea indigoului si in carouri),cu mansete si guleras brodat.Suna aiurea nu? dar asa se purta :)) Si doua clasice codite. :)

Primul tau sarut: Cand aveam vreo 16 ani.Sunteti curiosi de locatie?In fata unei biserici :)) Il cheama Ionut.

Prima formatie care ti-a placut la nebunie: Nu e o formatie,e Michael Jakson.

Un CD al unei formatii straine: Nu imi mai amintesc exact.

Prima zi de liceu: Diriginta noastra nu s-a prezentat la deschiderea anului scolar,pentru ca baiatul ei era clasa intai la vremea respectiva.In schimb mi-am cunoscut colegii.Prima colega care m-a abordat si m-a intrebat zambitoare "Clasa 9F?" a fost o tipa grasunica asa,dar super simpatica care isi tot aseza bretonul cu mana ,Gabriela.Am stat 4 ani de liceu in banca cu Ioana si chiar am fost prietene in toata perioada liceului.

Primul cuvant pe care ti l-a adresat prietenul
/ prietena cel / cea mai bun / buna: E o colega de generala,din clasa I. Nu mai retin exact ce mi-a spus.

Prima zi de facultate: Abia asteptam sa fiu in postura de student.Am fost dezamagita ca nu m-au lasat ai mei sa ma duc la facultate in Sibiu.Mda,Galati.

Prima oara cand ai postat pe blog
(data): In august cred.Am sa ma uit exact sa vad :))

Leapsa se duce la cine mai doreste,iar daca vreti mentionez totusi si cateva persoane:
Clarra
Ina
Andreea
Anduza
Adina
Anaissa

Va urez un weekend placut tuturor!Pupici!

Supercounters