Review-uri la ...mascara!

Am sa incerc sa fac cate un scurt review la rimelurile pe care le-am cumparat in ultimii doi -trei ani.Poate imi vor mai scapa si altele,dar asta e.Am sa le mentionez pe cele care consider eu ca au fost pe placul meu.

Am sa incep cu Maybelline Great Lash Big Mascara! Un rimel care la vremea respectiva,chiar atunci cand a aparut era unul dintre cele mai bune si cele mai accesibile ca pret!Azi nu cred ca l-as mai cumpara,decat de dragul vremurilor in care l-am mai folosit... Oricum si-a facut treaba minunat la vremea respectiva.

Photobucket




Un alt rimel,pe care aproape ca l-am divinizat o perioada,este The Rimmel Magnif' Eyes.Un rimel aproape perfect,din punctul meu de vedere si asta fara sa exagerez: culoare intensa,lungeste genele,le da un oarecare volum,arata natural,pret decent dar... mie mi se strica periuta dupa numai patru ultilizari ale ei!
Deci pe langa toate aceste plusuri mentionate,exista acest minus cu pricina... Nu stiu daca acum mai exista pe piata,cert este ca a fost un "wow" pentru mine atunci cand l-am folosit pentru prima data.Am fost atat de indragostita de el,ca dupa ce l-am folosit de doua ori,desi mai aveam mascara in flacon,m-am dus a doua zi si mi-am cumparat altul! Ca sa va dati seama ce mult "m-a vrajit".
Photobucket

Un alt rimel,pe care spre rusinea mea nu l-am descoperit decat de curand,acum vreo jumatate de an mai exact,e Maybelline Full 'N Soft Mascara.Daca va doriti un volum nu puternic ci destul de decent si gene care sa arate natural asta e rimelul pe care trebuie sa il ai!Nu incarca genele oricat de mult le-as rimela si arata cat se poate de natural.Un singur minus: nu are o culoare intensa.Ar mai fi de adaugat faptul ca rimelul se consuma relativ repede,dar c'est la vie!

Photobucket




Clarins Wonder Length Mascara face practic cam aceeasi treaba ca rimelul mai sus mentionat,numai ca la capitolul culoare,sta mult mai bine!Si parca alungeste genele mult mai mult.Oricum nu stiu de ce am tendinta de la a asemana pe cele doua.Sa nu uitam ca pretul acestui produs e totusi dublu fata de Maybelline Full 'N Soft Mascara.Daca l-as mai achizitiona? Desigur! E unul din rimelurile mele favorite!

Photobucket




Rimel Estee Lauder Projectionist-
Magnific!Cred ca asta e cuvantul care defineste acest rimel.Alungeste genele,le da volum,o culoare intensaaa si ma simt de parca as purta niste gene false din alea cu un aspect destul de natural.Pret un pic cam... piperat fata de alte brand-uri,dar merita!Da,da,da!

Photobucket




Si acum sa va prezint rimelul meu favorit (raportat la calitate-pret): Rimel L'Oreal Volumissime x4 si nu,nu sunt fana produselor L'Oreal! Cred ca e singurul produs cosmetic de la L'Oreal care m-a facut sa il cumpar si a doua oara ...
Photobucket

Care e rimelul tau favorit? :)

Supercounters