Film: 8MM - Eight Millimeter (1999)


8MM e un super film.E vizionat de mine cam de vreo trei luni,dar azi mi-am reamintit de el si vreau sa il revad.
Nu stiu daca am vizionat vreun film cu Nicolas Cage care sa nu mi placa mult! Are un stil aparte actorul asta,a avut numai roluri super interesante.

Tom Welles este un detectiv particular specializat in tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce si-ar dori. Are un birou modest, unde rezolva doar cazurile de infidelitate, si duce o existenta obisnuita in asteptarea marii lovituri. Intr-o zi, un caz ii atrage atentia. Totul pleaca de la o rola de film pe 8 mm, care ii dezvaluie lui Welles o lume infricosatoare si care il pune pe urmele unei fete ucise cu bestialitate. Filmul, un snuff movie, arata cum o persoana e torturata si ucisa pentru pura placere a privitorului. Existenta acestor filme nu a fost nici dovedita, dar nici cu totul contestata.

Genuri: Mister,Thriller

Pentru mine a fost un film exceptional,care merita vizionat! Subiectul mi-a captat atentia tot timpul fimului.
Voi l-ati vizionat?


4 comentarii:

 1. nu, nu l-am vazut, desi stiu ca e vechi si ca e bun. pur si simplu a fost ceva care m-a facut sa nu ma uit la el, desi toata lumea mi-l lauda in fel si chip. cunosti senzatia? :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Da,cunosc senzatia cand toata lumea zice "wow" si tu zici ca nu i asa.Asa cum e laudata si Lady Gaga si eu nu pricep pentru ce!?
  Asa ca te inteleg,dar eu sunt fana Nicolas Cage si efectiv devorez orice film in care el apare. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu sunt mare fan cage, dar mi se pare ca a dat cu mucii-n fasole (scz expresia :D) cu numbers... dar are o multime de alte filme bune. lady gaga e bleah cu totul, in schimb. n-o suport de nici o culoare. yack!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Oh well eu am o slabiciune pentru actorul asta,dupa cum ziceam :)la majoritatea actorilor li s-a intamplat chestia asta.Deci e scuzabil :P

  RăspundețiȘtergere

Mâzgâleli:

Supercounters


StatCounter