Review: Yves Rocher Gommage Gourmand


E primul scrub de fata pe care l-am folosit.Recunosc ca apoi am incercat sa ma "despart" de el si am folosit unul de la DM.Dar tot la primul m-am intors.
E singurul scrub pentru ten care imi place. Initial,cand l-am folosit,imi dadea impresia ca e un pic cam "dur" pentru fata mea.

E practic un deliciu de fructe pentru stralucirea tenului.Daca ar fi fost si un produs bio ar fi fost perfect,dar din pacate contine vreo 3 parabeni si alte CI-uri.
Dupa ce il folosesc tenul meu arata mai curat,mai stralucitor (si asta fara sa ii fac vreo reclama produsului!).Il simt practic ca fiind in "fresh mood".

Are o textura placuta si chiar contine bucati de samburi de caise.(eu pe cel de caise il folosesc).Nici la capitolul miros nu sta deloc rau! Are un miros placut,fructat care parca te indeamna sa il folosesti.

Se utilizeaza o data sau de doua ori pe saptamana,pe fata umeda.
Aici l-am gasit la oferta cu 4 euro,dar in general e in jur de 8 euro.In Romania din cate imi amintesc eu ultima data era aproximativ 25-30 RON.
Il puteti achizitiona de la orice sediu Yves Rocher sau il puteti comanda prin posta daca aveti o brosura de-a lor.

Cred ca atunci cand il voi termina pe acesta,o sa incerc scrubul de la "Avene Gommage doux purifiant" pentru ten sensibil.

Supercounters