Testat: Neutrogena crema de maini

     Pentru ca tot a venit toamna,si se apropie cu pasi repezi si iarna (cel putin aici!) astazi am sa va vorbesc despre o crema de maini : Neutrogena -hand cream.
Cred ca multe dintre voi o stiti,si daca totusi nu o stiti si aveti nevoie de o crema de maini,eu zic sa dati fuguta in farmacie si sa o achizitionati.
M-am "abtinut" sa nu imi expun parerea pana la sfarsitul review ului,dar asta e,promit ca data viitoare va tin mai mult in suspans (cu cititul!)

De obicei aud acelasi argumente de vanzare de care sunt plictisita: hidratare, fortifiere,etc. Neutrogena promoveaza mai intai formula norvegiana,adica un fel de efect al tarii de origine. 
Au norvegienii o traditie in producerea de creme de maini? Adica sunt un fel de nemti ai masinilor, belgieni ai ciocolatei si elvetieni ai ceasurilor de mana? Ca daca e chiar asa, atunci foarte bine! Dar sa stim si noi dom’le! 
Btw masinile nemtesti nu sunt chiar atat de bune precum sunt laudate si la o adica cand e sa isi ia omul teapa isi  poate lua chiar si cu achizitionarea unei masini noi. Si totusi hai sa trecem la review-ul acestei creme de maini!

Descrierea oficiala a acestui produs:
"NEUTROGENA  Hand Cream delivers effective relief for dry, chapped hands.

This clinically proven, highly concentrated formula instantly leaves dry hands noticeably softer and smoother after just one application. Used daily, it helps prevent dry, chapped skin – even under the harshest of conditions.

Just a little goes a long way. This 50mL tube contains over 200 applications.


The benefit(s) of this product:
- Glycerin-rich
- Concentrated formula
- Long-lasting
- Available in Original and Fragrance-free
- 50mL tube
How to use this product:
Apply only a dab and smooth onto your hands as needed."



Eu zic ca aceasta e o crema care face exact ceea ce promite: calmeaza iritatiile mainilor si e concentrata in glicerina.Ceea ce nu imi place este faptul ca nu intra chiar in profunzime produsul in piele si uneori chiar imi murdaresc manerul gentii daca o folosesc recent. Dar faptul ca se dovedeste a fi un produs potrivit pentru mine,aspectul asta e prea putin important.
Textura e lejera,nici prea lichida,nici prea solida,e adecvata 
Crema asta se gaseste in doua variante : Original si Fragrance Free. Am folosit ambele variante ,dar nu mi s-a parut ca una ar fi mai buna decat cealalta,amandoua isi fac treaba foarte bine.

Pretul e decent,aici am platit aproximativ 6 euro pe 50 ml ( am beneficiat de fapt de 75ml,50% extra free) 
In Romania am observat ca e aproximativ 25RON.


Produs de : Neutrogena Div.- Johnson &Johnson  Consumer France
Ingredients:
Aqua,Glycerin,Cetearyl Alchol,Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate,Dilauryl,Thiodipropionate, Sodium Sulfate, Methylparaben,Propylparaben,Parfum.


Nu ma pricep la analizat compozitiile chimice ale produselor cosmetice,dar incerc sa evit parabenii cat mai mult cu putinta! Crema asta se "lauda" cu doi parabeni,dupa cum ati sesizat deja.
Voi ce crema de maini folositi?Pe aceasta ati incercat-o?


Va doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Supercounters