Testat: La Roche Posay Effaclar purifying foaming gel for oily sensitive skin


  Ce spun ei despre acest produs:
       Recommended For:
  • Oily to combination skin
  • Skin irritated by acne treatments
Product Information
This daily use gel cleanser eliminates excess sebum and tightens the pores of oily and thickened skin without causing dryness.
Benefits
  • Gently cleans without overdrying
  • Promotes elimination of excess sebum
  • Soap-free, alcohol-free, oil-free
Key Ingredients
  • PEG-4 laurate > Surfactant
  • PEG-4 dilaurate > Surfactant
  • Zinc PCA > Hydrating agent, skin conditioner
Directions
Wet face with lukewarm warm and apply small amount of gel, massaging the skin gently to form a rich lather. Leave on for a few moments and rinse thoroughly with water. May be used in morning or in the evening. Gentle enough for everyday use.


Parerea raportata la acest produs:

E un produs super bun pentru tenul meu normal-mixt!
E cel mai gentle cleanser pe care l-am folosit vreodata.Are o textura lichida,o idee ca textura unui gel, aproape invizibil la culoare.
Effaclar Purifying Foaming Gel chiar simt ca imi curata tenul,mi-l lasa fresh si catifelat dupa ce il folosesc.Poate fi folosit pentru a indeparta make up ul (eu sincer nu l-am folosit in acest scop,am un intreg ritual de demachiere!) si pentru oily skins.Eu il folosesc strict dupa ce imi curat fata cu lotiune demachianta,inainte sa aplic lotiunea tonica si apoi crema hidratanta.Deci la capitolul de curatare a make up-ului inca nu l-am testat.

Tenul meu nu e chiar gras,dar am anumite zone care imi lucesc cateodata cum ar fi fruntea sau pometii.
Il folosesc inclusiv in zona ochilor,nu am simtit nici un fel de iritatie sau disconfort si mai am putin si efectiv termin flaconul. Sa spunem ca mai am cam un sfert din flaconul produsului.
Are o spuma usoara,nu este lipicios sau uleios.
Un singur "minus" ar avea in opinia mea: miroase o idee a medicament,dar destul de discret.Oricum eu am o boala cu dermacosmeticele: mai toate imi par ca miros a medicament!
Am sa continui sa folosesc aceasta spuma de curatare a tenului,pentru ca efectiv este cea mai buna spuma de curatare pe care am folosit-o pana in prezent.

Daca il recomand? DA! Sincer nu stiu cat de potrivit ar fi pentru un ten normal sau uscat... Dar cu siguranta un ten normal-mixt/ten gras ar fi fericit sa beneficieze de tratamentul acestui cleanser!

Pret: 39 Lei la noi (asta afland dand search pe google) pentru 200 ml produs.
Aici l-am luat impreuna cu Effaclar Duo la un super pret: 13 euro! Efectiv la pretul de Effaclar Duo ambele produse. Imi pare rau ca nu am revenit dupa o saptamana sa cumpar din nou setul acesta ,dar zilele astea daca mai au oferta aceasta imi voi cumpara doua pachete! Cred ca si la noi este sau a fost oferta aceasta,l-a un moment dat v-am anuntat aici de ea,asta fiind cam acum vreo doua saptamani. Nu m-am uitat atenta ,dar am impresia ca data expirarii produselor e undeva prin 2012,deci nu ar fi o problema achizitionarea mai multor seturi  de genul :)


UUPDATE: Pentru cele care doresc review la Effaclar Duo La Roche Posay,am facut deja review AICI.Sunt deja la al doilea tub de Effaclar Duo folosit si chiar imi place acest produs!

O zi cat mai placuta va doresc!

 Pupici,
Andreea

Supercounters