Shopping....

Printre cateva comenzi online deja facute,saptamana trecuta am fost la shopping si mi-am luat diverse maruntisuri.Mi-a fost lene si nici nu am avut buna dispozitie sa scriu despre asta,pana azi.

Am dat iama intr-un DM si am luat diverse produse Balea.Cred ca am o manie cu gelurile de dus: imi plac foarte mult gelurile de dus Bourjois,L'Occitane si acum ultima descoperire sunt gelurile de dus Balea care pe langa faptul ca unele dintre ele miros incredibil de bine,mai sunt si la niste preturi super mici!Recunosc la inceput am fost cam reticenta in ceea ce privesc aceste produse...Ce-i drept cam multe CI-uri prin compozitia lor...Imi place in special cel de piersica! E demential.
Cel in editie limitata,flacon roz m-a incantat cred doar la raft,ajunsa acasa am constatat ca e muuult prea dulce mirosul pentru mine si ca nu il voi folosi.
Cele trei produse Balea Cocos le am luat la set: crema de maini (desi nici macar nu aveam nevoie de asa ceva,dar fie!),gel de dus (da,again!) si lotiune de corp cu cocos.
Mi-au atras antentia si antiperspirantele,care am zis ca indiferent daca le voi folosi eu sau nu,tot o sa imi trebuiasca la ceva : odorizant pentru camera,pentru ca na,avandu-l pe Tomita oricat l-as spala,poate cumva miroase saracul...

Am intrat apoi si intr-o farmacie si m-am tot uitat ce a mai aparut nou in gama La Roche Posay,apoi am sesizat minunantul set La Roche Posay Effaclar cu doar 13 euro! Evident,e promotie!
Cred ca am sa mai imi achizitionez un set zilele astea,pentru ca acea crema antiperfectiuni deja am folosit un tub,iar gelul de curatare Effaclar e super balnd si tare bun pentru tenul meu!

Dupa cum observati n-am putut nicicum sa aleg vreo vopsea de par: L'Oreal pe care o tot folosesc de cand am venit aici sau sa incerc alta... Asa ca am luat doua flacoane. :)) Bineinteles ca le voi folosi separat,in nici un caz amandoua impreuna :)
Lotiunea Clean& Clear aveti dovada vie ca am dat iama in el si am consumat ceva din continutul flaconului... E cea mai buna lotiune tonica raportat la pret-calitate pe care am incercat o pana in prezent!
Printre altele am mai achizitionat si o crema de noapte Manufaktura (desi ideea era sa mi iau crema de zi),o crema Dermacol "Perfect Base Cream" si nelipsita crema Panthenol. Nu am putut sa zic "nu" nici la capitolul oje,asa ca mi am luat doua no-name uri,un top coat Essence si un fel de lac pentru intarirea unghiilor S-he ( marca DM)

Ajunsa in Sephora,am vrut si eu ca tot omul sa mai testez una alta de la Benefit,dar evident vanzatoarea deja m-a agasat cu intrebari de genul "Doriti ceva?" .Raspunsul meu a venit sec "Nu vorbesc ceha".Dar tot m-a urmarit cu privirea pana cand am iesit din magazin... Evident intreband daca au Too Faced mi s-a spus nu?! Dar intr-un raft,am gasit 4 bucati de mascara Too Faced.Genial,deci nici macar nu au habar ce vand in magazin? Nu e prima data cand mi se intampla chestii destul de aiurea in Sephora,deja nu ma mai mir... Unele vanzatoare te trateaza ca si cand ai venit la cersit,nu sa te uiti la produse si evident sa cumperi ceva! Asta in conditiile in care,de fiecare data cand am intrat in Sephora ,am iesit cu ceva!
Si asta numai la Sephora,la restul magazinelor poti studia in pace si voie buna produsele lor.... Halal stratergie de marketing si pacat ca numai la ei si in Douglas putem gasi produse mai aparte....

Si apropo de ce nu gasesc deloc rujuri Manhattan aici in DM? Gasesc numai produse de cleaning face de la Manhattan si fond de ten! :(

Sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut!

UPDATE: Am sa fac review uri la unele produse deja achizitionate in curand,maine probabil am sa fac review la gelul de curatare Effaclar,care deja a fost "in teste" o saptamana.


Pupici,
Andreea

Supercounters